Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemeğimi de koyim gelıom kızlar![]()
Yok canım çin takvimi bende tutmadı.
Çok iyi yapmışsın canım bazen hakediyorlar....İşte aynı sorunu bebek doğunca yaşıcaz bizde ama cevabını alır o da, belki doğuma girmeden konuşurum ben bu şekilde benzetmeler istemiyorum diye.. Aslında kayınvalidem iyi ama çok bilmiş... Ve karışmayı ve insanları yönetmeyi çok sever. Bende karışılmasından ve yönetilmekten nefret ederim..
Bu konuda çok zıttız yani , onun ak dediğine ben ak olsa bile kara derim o kadar inatçıyımdır:))
görmezsem konuşmazsam canımı hiiiççç sıkmıyorum :)) ama görünce illaki canımı sıkacak bişeyler yapıyor sonrada ben kızıp köpürünce ee kızım sen yanlış anladın diyor safa yatıyor çok güzelabbooouuww kızlar sıkmayın canınızı su kaynanalara yaw.ben sıze fıkra anlatıp kıssadan hısse bılem cıkardım uzukmeyın dıe nıe sınır oluosunuz.sız onları sınır edın.bosverııın bebelrınızı dusunun
Heralde en ıyı kaynana uzaktakı kaynana:) benımkıler bandırmada. Cok sık gelmıyorlar. Gecen geldıler 1 ay kaldılar bende. Aynı evde olmak hamıle oldugumdan zordu. Ama ınsan olarak rahatsız etmedı. Uzaktayken dahada ıyı:):)
Heralde en ıyı kaynana uzaktakı kaynana:) benımkıler bandırmada. Cok sık gelmıyorlar. Gecen geldıler 1 ay kaldılar bende. Aynı evde olmak hamıle oldugumdan zordu. Ama ınsan olarak rahatsız etmedı. Uzaktayken dahada ıyı:):)
valla siz bide benimkini bilseniz aman boşverin hamile olduğumu öğrendikten sonra görüşmemeye özen gösteriyorum sadece sinirlenmemek için benimki de sever artık yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu geçen arkadaş söylüyor kaynanalar böyle seviyormuşlar
bu arada doğmda kalırsa yerim kafayı
valla siz bide benimkini bilseniz aman boşverin hamile olduğumu öğrendikten sonra görüşmemeye özen gösteriyorum sadece sinirlenmemek için benimki de sever artık yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu geçen arkadaş söylüyor kaynanalar böyle seviyormuşlar
bu arada doğmda kalırsa yerim kafayı
bir aymı valla canım sende iyi sabır var allahtan ben çalışıyorum okadar kalamaz en fazla 1 gece hemen program yaparım gelceğini duymduğum zaman
ama benim düşük ihtimalim var die kadın düzenini bıraktı geldi. diğer oğluna ev falan tutuldu. ondan uzadı bukadar. yoksa hiç bu kadar kalmamıstı. bende sorun olmadıgını ogrenıncede döndü. şimdi kadına ne diyimki. akşam geliyorum yemek hazır. yiyip uzanıyorum odanmda:) tek sıkıntı işte evınde rahat olamıyorsun oda çok önemli hamıleyken
ayyyyy ne fenalar bakk...yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu haa :))) ben her zaman söylüyorum iyi bişey olsa adı kaynana olmazdı
ya varya Rabbim bize sabır versin ne diyeyim çıldırttı beni dün yaa erkek olacakmış oğluna benzeyecekmiş dün sinirden zor oturdum eve geldim hırsımdan bir sürü ütü yaptım gece uyuyamadım ne kadın yaa. birde ne hikmetse hep hasta hiç iyileşmiyor bizi yemege çağırıyo hastayım diye yatıyo dün eşimle ben gitdik mutfaga düşün yemek hazırlandı safra geldi ortaya kadın iyileşti. eşime dedim bilseydim gelmezdim ben evimdede yapardım yemegimi. bu arada çok nadir görür benimki bebeğimi ben gitmem sık sık ara ara gidiyorum o bile yetiyor maşallahhhh
ben 10 nisan da öğrencemmm inş.gösterirse bebişimmmm.üzülme yani ben daha da geç öğrencem