Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm ben tek tük aldım ama daha kim ne alıcak annemler falan bilmediğim için almadım ama artık toplu alıcam kismetse bana bebiş için 17 cm 170 gr dedi dr sana nekadar dedi cnm birde kan hapı içmeye başlıyorum artık elevit kesti artık
bu arada bircan hala gelmedi dr gitti mi acaba
gunaydın kızlarr. guzel bir gün gecırmek dileğiyle...
canım peki dr az kilo almış olmakla ilgili bişey söylüyormu? bende almıyorum o yüzden meraktayım. bu cuma bızım dr muayenemiz sorucam:)Evet canım sanırım dediğin gibi Bircan doktorda. İnşallah hayırlı haberlerle gelir...
Aslında en iyisi toplu almak tabii de insan görünce dayanamıyor işte:)
Doktor bana boyu ile ilgili birşey söylemedi 190 gr. mış. Bebeğin pek çok yerini ölçtü
çıkan sonuçları kağıda döktükten sonrada kan testi için bizi gönderdi.Ama ultrasona göre tüm ölçümler güzel çıktı. Sadece 1 kilo almışım... Siz neler yaptınız?
canım peki dr az kilo almış olmakla ilgili bişey söylüyormu? bende almıyorum o yüzden meraktayım. bu cuma bızım dr muayenemiz sorucam:)
Hayır canım o gidişattan çok memnun. Çünkü fazla kilo almamı istemiyor. Mesela unlu mamullerden, makarnadan,pilavdan ve patates kızartmasından uzak durmamı tembihliyor her seferinde.Bebek yeterli şekilde beslendiği ve gelişimini sürdürdüğü sürece senin fazla kilo almana gerek yok diyor...
Nisa güzel bir isim canım. ben çift isim tercih ediyorum. ama uzun bir soyadınız varsa tek olması tabi daha iyisizede günaydın güzel annişler kızlar bizim kızın ismi sadece Nisa (sizcede güzelmi bebeşimi ilerde sorun yaşamasın) diyor eşim ama ben çok kararsızım tek mi çift mi Öykü Nisa nasıl nolur lütfen bana yardım edin
Arkadaşlar ..alt tarafımda bi kaç gündür ağrı var..sanki rahim ağrısı gibi..vajinanın derinlerinden geliyor sanki..sizde bu ağrılardan oluyor mu..Bazen adet olmadan önce başlayan alttaraf ağrıları var ya onlar gibi..
sad cım hangi doçente gideceksin? bizde geçen sene gittiğimiz doktora gidicez detaylı için...
bu arada tek Nisa güzel bence çift isim koyma...