• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm ben tek tük aldım ama daha kim ne alıcak annemler falan bilmediğim için almadım ama artık toplu alıcam kismetse bana bebiş için 17 cm 170 gr dedi dr sana nekadar dedi cnm birde kan hapı içmeye başlıyorum artık elevit kesti artık

bu arada bircan hala gelmedi dr gitti mi acaba

Evet canım sanırım dediğin gibi Bircan doktorda. İnşallah hayırlı haberlerle gelir...
Aslında en iyisi toplu almak tabii de insan görünce dayanamıyor işte:)
Doktor bana boyu ile ilgili birşey söylemedi 190 gr. mış. Bebeğin pek çok yerini ölçtü
çıkan sonuçları kağıda döktükten sonrada kan testi için bizi gönderdi.Ama ultrasona göre tüm ölçümler güzel çıktı. Sadece 1 kilo almışım... Siz neler yaptınız?

Evet canım sanırım dediğin gibi Bircan doktorda. İnşallah hayırlı haberlerle gelir...
Aslında en iyisi toplu almak tabii de insan görünce dayanamıyor işte:)
Doktor bana boyu ile ilgili birşey söylemedi 190 gr. mış. Bebeğin pek çok yerini ölçtü
çıkan sonuçları kağıda döktükten sonrada kan testi için bizi gönderdi.Ama ultrasona göre tüm ölçümler güzel çıktı. Sadece 1 kilo almışım... Siz neler yaptınız?
canım peki dr az kilo almış olmakla ilgili bişey söylüyormu? bende almıyorum o yüzden meraktayım. bu cuma bızım dr muayenemiz sorucam:)

günaydın herkese umarım herkes iyidir bebişler mutludur....
Bircan doktorda demek çok merak ediyorum bir an önce gelse...

canım peki dr az kilo almış olmakla ilgili bişey söylüyormu? bende almıyorum o yüzden meraktayım. bu cuma bızım dr muayenemiz sorucam:)

Hayır canım o gidişattan çok memnun. Çünkü fazla kilo almamı istemiyor. Mesela unlu mamullerden, makarnadan,pilavdan ve patates kızartmasından uzak durmamı tembihliyor her seferinde.Bebek yeterli şekilde beslendiği ve gelişimini sürdürdüğü sürece senin fazla kilo almana gerek yok diyor...

Hayır canım o gidişattan çok memnun. Çünkü fazla kilo almamı istemiyor. Mesela unlu mamullerden, makarnadan,pilavdan ve patates kızartmasından uzak durmamı tembihliyor her seferinde.Bebek yeterli şekilde beslendiği ve gelişimini sürdürdüğü sürece senin fazla kilo almana gerek yok diyor...

evet canım ben 5 kilo aldım ama sigara içiyordum eskiden bırakınca bide iştahım açıldı sorma dr herşey normal dedi cnm işte bidahaki ay bizimde detaylı ultrasyon istedi Doç gidicem 200 TL valla 3'lü istemedi canım benden

sizede günaydın güzel annişler kızlar bizim kızın ismi sadece Nisa (sizcede güzelmi bebeşimi ilerde sorun yaşamasın) diyor eşim ama ben çok kararsızım tek mi çift mi Öykü Nisa nasıl nolur lütfen bana yardım edin

sizede günaydın güzel annişler kızlar bizim kızın ismi sadece Nisa (sizcede güzelmi bebeşimi ilerde sorun yaşamasın) diyor eşim ama ben çok kararsızım tek mi çift mi Öykü Nisa nasıl nolur lütfen bana yardım edin
Nisa güzel bir isim canım. ben çift isim tercih ediyorum. ama uzun bir soyadınız varsa tek olması tabi daha iyi

sad cım hangi doçente gideceksin? bizde geçen sene gittiğimiz doktora gidicez detaylı için...
bu arada tek Nisa güzel bence çift isim koyma...

dilek geçen muayenemde dr bana sordu diyet falan yapmıyorum dimi falan diye bende ondan acaba kilo almakmı lazım dıye düşündüm:) aslında hiç kısmıyorum kendımı. aksine iştahımda var ama bunye olarak zaten elverişli değildim. su an 53 kıloyum herzlde 60 ı anca görürüm doguma kadar

Arkadaşlar ..alt tarafımda bi kaç gündür ağrı var..sanki rahim ağrısı gibi..vajinanın derinlerinden geliyor sanki..sizde bu ağrılardan oluyor mu..Bazen adet olmadan önce başlayan alttaraf ağrıları var ya onlar gibi..

Arkadaşlar ..alt tarafımda bi kaç gündür ağrı var..sanki rahim ağrısı gibi..vajinanın derinlerinden geliyor sanki..sizde bu ağrılardan oluyor mu..Bazen adet olmadan önce başlayan alttaraf ağrıları var ya onlar gibi..

su ara bendede var o tarz agrılar canım. ayaklarımı çok üşütünce birde çok gaz olunca hissediyorum o ağrıyı.

sad canım bende iki isim düşünüyorum açıkcası isim ve soyisim söylendiğinde uyumlu olduğu sürece bence sorun yok eşimin iki ismi var ve çok uyumlu bir problem yaşamadı bence çocukların alternatiflerinin olması güzel

Günaydın kızlaaarrrrhihoyyytbe artık 15+3 oldum bugün:CüvCüv:
ama bende hiç bir hamilelik rahatsızlığı yok aşerme,bulantı,vs...bebekim iyidir inşallah:1rolleyes:haftaya 3 lü test için dr.a gidices bakalım napıyomuş benim miniğim:1rolleyes:
bir de cinsiyeti belli olursa o gün ooo tutmayın beni süper olur süperrr:dance:

günaydın annişleerr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oohhh isimlere başlamışız artık kaydirigubbakcemile3
valla hiç kilo almadım diyenler, kıskanıyorum ve benim nazarıma gelip şişeceksiniz haberiniz olsun lülülülülülü

kızlar günaydın
dün net gidince ayrı kaldım sayfalar bayagı ilerlemiş tüm başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim..sizler sağolunn..
bugün hepimiz için güzel bir gün olsunnnna.s.

Back
X