Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sabahtan merak etmiştim , geçmiş olsun emin ol hiç bir sorun yoktur bebişinde sadece annesine nazlanmış korkutmuş biraz , sende yorgunum heyecanlıyım diyorsun ondan olmuştur .
SAĞOL CANIM YA RAHATLATTINIZ BENİ
tatlım sen kalının dan aldın galiba ince ve kalın diye ayrılıyo onlar çünkü elija mı aldıydın sende
Tatlım bugüne kadar okuduğum yorumlardan bir kişi bile manueli önermemiş. Çünkü göğüsteki tüm sütü verimli şekilde sağamıyormuş,çok fazla zaman alıyormuş ayrıca da göğüslerde yara yapıyormuş. Ben %100 elektrikli ve pilli alıcam , sesinin yüksekliği o kadar önemli değil benim için.
bircancım bak biraz daha uygun olanını buldum. Kargoda bedava..
e-bebek | emzirme ürünleri | göğüs pompaları | medela | medela mini elektrikli ve pilli süt pompası
Hoşgeldin aramıza canım .!.:hoş buldum tesekkür ederim tek dileğim o gel eylül geeeeeeel :CüvCüv:
dılekcim cvp ını geç gördüm canım tşk. ederim çok pahalı değilmiş doktor istemezse bıle kendım yaptırırım artık....anlattıgın olayda çok kötü insanın deli olası gelır çok üzüldüm gerçekten yakın biyerse onu görür kızcagız nasıl içi parçalanır onu koklayamamak .........
Gazi Hastanesi & 360 Derece Sanal Gezinti sanal tur by www.heryerigez.com 2009 - Sanal Gezinti - Virtual Tour - 360 Derece Sanal Gezinti - sanal tur - heryerigez.com KIZLAR YA BU HASTANE İÇİN DE GÜZEL DİYORLAR SSK İLE ANLAŞMALI GİTÇEM GÖÜŞMEYE TELEFONDA BİLGİ VERMİYORLAR DOKTORUDA ÇOK İYİMİŞ FULL DOLU AYŞEN KIZILYAR
dilekçim ticker ın 5.aya geçmiş ne güseellllhihoyyythihoyyythihoyyyt
bu daha uygun evet canım araştrsak daha buluruz bence nette pahalı olan şeyler kemeraltında falan daha uygun oluyo
kızlar ben bi kaç yerde daha arastırıcam. eger ucuz bulursam temin ettirebilirsem sizler içinde temin etmeye calışırım.
Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası
benim istediğim tam olarak bu kızlar
canım bılmıyorum çok net. bende sımdı her ıkısınıde ablama maıl attım o cevap verır bılır kısı olarak:)Canım bunun benim az önce linkini eklediğimden farkı nedir biliyormusun? Bu da tek pompalı ama niye aralarında 100TL kadar fark var?
canım bılmıyorum çok net. bende sımdı her ıkısınıde ablama maıl attım o cevap verır bılır kısı olarak:)
ya bence bu sut pompaları ıcın cok erken arkadaslar ya.ne bılım daha 4-5 ay var sonucta.:bbo:
ela pekı kıyafetler için ne kadar var:) ama alıyoruz:) ucuz bulursak diye biz takıbını yapalım dogdyktan sonrada alınır dert değil tabi.ama ben model faşan belırlıycem. bı kaç ulkedede sordurucam.
bende kemer altında cok uygun bıryer buldum ve herseyde cok kalıtelıKemeraltında canım Kızlarağası hanına yakın bir yerde...