• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün şirkette 7 yılım doldu super oldu işten çıkartırsalar yıllık izin paramıda ödemek zorunda kalıcaklar 1 Nisanı çok seviyorum onun için

Dün akşam eve giderken sinir servis söfürü yine deli gibi giderken frene sert bastı bende korktum bebeşimde korktu kıpır kıpır oldu valla (sevindim bir yandanda) ama neyse çocuklardan biri uyardı daha dikkatli fren yapın lütfen diye neyse ben inincede söylemiş

dilek canım bizim satlarımız seninle aynı ama senin neden geriden geliyor benim 18+6 oldum bugün canım

Canım haklısın ama ben SAT tarihimi tam olarak bilmediğimden ilk ultrsona girdiğimde çıkan sonuca göre tickerımı tekrar ayarlamıştım. Yani ben SAT tarihimi 20 Kasım olabilir diye düşünüyordum ama biryerede not almadığım için emin değildim. İlk ultrasona girdiğimde doktor satımı 26 kasım olarak verdi bende artık hep onun üstünden gittim.

kızlar bugün şirkette 7 yılım doldu super oldu işten çıkartırsalar yıllık izin paramıda ödemek zorunda kalıcaklar 1 Nisanı çok seviyorum onun için

Dün akşam eve giderken sinir servis söfürü yine deli gibi giderken frene sert bastı bende korktum bebeşimde korktu kıpır kıpır oldu valla (sevindim bir yandanda) ama neyse çocuklardan biri uyardı daha dikkatli fren yapın lütfen diye neyse ben inincede söylemiş

Canım yıllık izin paranı almak için 7 yılı doldurman gerekmez ki. Onu zaten seni işten çıkardıklarında her halükarda alabilirsin...Bu arada gözünaydın canım...

iyi yapmışsın canım ya. uyar tabiki ani hareketler yapıyo sonuçta ama bebeğini hissetmene sevindim

Canım yıllık izin paranı almak için 7 yılı doldurman gerekmez ki. Onu zaten seni işten çıkardıklarında her halükarda alabilirsin...Bu arada gözünaydın canım...

evet canım 1 yılı doldurman yeterli izin paranı alabilmen için.
fakat 2009 yıllık iznim için ilk giriş tarihini geçmek zorundasın bizde izin kullanmazsam parasını vermek zorundalar 2009 yılı için

kızlar nasıl sevindim anlatamam çığlık atıcaktım serviste valla yaşasın çok zevkli

Aussiecim merak etme normal olarak bir hafta erken söyleyebiliyor doktorlar. tam 40 hafta bitimini söylemezler pek. sen de eylül annesisin yani:)

Canım inşallah eylüldür, ne kadar erken o kadar iyi :)) Hem kız kardeşim de eylul annesi olacak :) bu arada antalyada hava guzel deme nolur kıskandım, tahmin edebiliyorum ne kadar guzel oldugunu... Bizim yerimize de şoyle guzel bir deniz havası al ..

evet canım 1 yılı doldurman yeterli izin paranı alabilmen için.
fakat 2009 yıllık iznim için ilk giriş tarihini geçmek zorundasın bizde izin kullanmazsam parasını vermek zorundalar 2009 yılı için

Anladım şimdi canım. Özel sektörde hep aynı. İşten çıkardıkları takdirde içerde kalan iznin varsa onu ödemek zorundalar. Benimde şu ana kadar toplam 25 günlük falan bir iznim var..Ama doğum iznine kadar hiç kullanmayı düşünmüyorum. Belki doğumdan sonra lazım olur falan diye...

Anladım şimdi canım. Özel sektörde hep aynı. İşten çıkardıkları takdirde içerde kalan iznin varsa onu ödemek zorundalar. Benimde şu ana kadar toplam 25 günlük falan bir iznim var..Ama doğum iznine kadar hiç kullanmayı düşünmüyorum. Belki doğumdan sonra lazım olur falan diye...

Hatta doğum iznim bittiğinde bir 14 gün daha haketmiş olucam onunla birlikte 39 gün falan olacak yanlış bilmiyorsam kaydirigubbakcemile2

Karanfil28 daha yeni burdaydı da..Yume seninde dediğin gibi uzun zamandır yok...
Birkaç gündür Ayferde yok ama...

canim herhalde ben goremedim neyse sevindim bebisini hissetmene ama genelde sag tarafina yattiginde bebekler cok rahatsiz olduklari icin hermen ya agri olarak yada kalp atislari olarak 17haftaya gecenlerinde hafif hareket olarak belli ediyolar kendilerinin varligini onedenle hep sol tarafinda yatmaya calis hem solunumun icin rahat hemde bebisin icin canimm:emir_bebek:

kızlar nasıl sevindim anlatamam çığlık atıcaktım serviste valla yaşasın çok zevkli

kaydirigubbakcemile3 ne guzel canim benim yaaaaaa:CüvCüv:hele benimkisi dun neyapti arkadaslar babasi isden geldi bebisimizle konusdu belli bir sure sonra esimde yavrum beni duyduysan akilli olacaksin tamammi hadi bakalim ben gidiyorum bana bay bay et bakalim dedi bizim yumurcak babisinin elinin oldugu yere tekme atti yaaa cok guzelde hissettimdelikafadulden walla esimde gulduuuu bu cocuk seni benden daha cok seviyor benim sozumu dinliyor diyorrrrr ama harika birseydi hele esimin sevinciiiiiii:lepi:n allahim cabucak su eylul ayi gelseeeeeeeee:nazar:

arkadaslar burda hava cok kotu sizi kiskaniyorum mirmirmirmirwalla,antalya izmir harikadir tabi simdi bahar geldiiihihoyyyt

canim herhalde ben goremedim neyse sevindim bebisini hissetmene ama genelde sag tarafina yattiginde bebekler cok rahatsiz olduklari icin hermen ya agri olarak yada kalp atislari olarak 17haftaya gecenlerinde hafif hareket olarak belli ediyolar kendilerinin varligini onedenle hep sol tarafinda yatmaya calis hem solunumun icin rahat hemde bebisin icin canimm:emir_bebek:

Zaten bugüne kadar hep oturma odasındaki kanapede yatarken hissettim. TV yi görebilmek için mecburen sol tarafıma yatmam gerekiyor... Demek ki onunda hoşuna gidiyor. Ama geceleri uyurken sadece sol tarafıma doğru yan şekilde yatamıyorum. Bazen sağ tarafıma doğru da yatıyorum. Zaten bu şekilde uyumak bile rahatsız edici gelirken sadece tek bir tarafıma yatmak işkence olurdu kesin.

msms / mozi mesela feribotla kaştan kuşadasından gidilirse vize şart sanırım peki yurt dışı çıkış harcı? (nette turların altını üstüne getiriyorum ama onlar uçakla vs gidiliyor)

Zaten bugüne kadar hep oturma odasındaki kanapede yatarken hissettim. TV yi görebilmek için mecburen sol tarafıma yatmam gerekiyor... Demek ki onunda hoşuna gidiyor. Ama geceleri uyurken sadece sol tarafıma doğru yan şekilde yatamıyorum. Bazen sağ tarafıma doğru da yatıyorum. Zaten bu şekilde uyumak bile rahatsız edici gelirken sadece tek bir tarafıma yatmak işkence olurdu kesin.

ewet benim icin her iki yonde iskence canim-tatlicadiarzu-ben hep yuz ustu yattigim icin kackere agrilarla uyandim ve doktorum yastik yazdi ozel dusun yani Lbicimi kocaman birsey mirmirmirmir doktorumda artik esine sarilma yastigina saril diyede espiri yapiyoooooo ayyyyy bu yabancilar varyaaaaaa herseyleri acikkkkkÇok üzgünüm çoook ama sol taraf cok iyiymis bebek icinnnn ole dedi doktorum canim.

GÜNAYDIIIIIINNNN kıssslar nasılsınızzz???

gunaydin canimmmmmmm bomba gibiyizzzzzzzzdelikafadulden eylul ayindada PATLIYACAGIZ:roflol:sen nasilsin yaaaaaaaa nisana girdik bebislerimizi gormeye az kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden sana 9gun banada7gun hafdaya dr deyimmmmmmmmmmmmm:teytey:

kızlar bugün şirkette 7 yılım doldu super oldu işten çıkartırsalar yıllık izin paramıda ödemek zorunda kalıcaklar 1 nisanı çok seviyorum onun için

dün akşam eve giderken sinir servis söfürü yine deli gibi giderken frene sert bastı bende korktum bebeşimde korktu kıpır kıpır oldu valla (sevindim bir yandanda) ama neyse çocuklardan biri uyardı daha dikkatli fren yapın lütfen diye neyse ben inincede söylemiş

[ı]
iş için adına çok sevindim sad cım hayırlı olsun.yerim ben senin bebişini yaaaa bende hissetmek istyom ama daha tık yok[/ı]

msms / mozi mesela feribotla kaştan kuşadasından gidilirse vize şart sanırım peki yurt dışı çıkış harcı? (nette turların altını üstüne getiriyorum ama onlar uçakla vs gidiliyor)

canım benimde işim uçak bileti ama vize isteyen bir yere yurt dışı çıkış harcıda ıstenır. o pullar zaten 15 tl. o pullar zaten pasaporta yağıştırılıyor.
ablamlar gıttıklerınde ne pasaport neden farklı bişey götürmediler. bındıler tekneye gittiler:)

ewet benim icin her iki yonde iskence canim-tatlicadiarzu-ben hep yuz ustu yattigim icin kackere agrilarla uyandim ve doktorum yastik yazdi ozel dusun yani Lbicimi kocaman birsey mirmirmirmir doktorumda artik esine sarilma yastigina saril diyede espiri yapiyoooooo ayyyyy bu yabancilar varyaaaaaa herseyleri acikkkkkÇok üzgünüm çoook ama sol taraf cok iyiymis bebek icinnnn ole dedi doktorum canim.

Canım benim doktorumda sağ/sol diye ayrım yapmadı yan yatmaya özen göster dedi...
Ama bir yerde okumuştum sola yatmanın daha iyi olduğunu... Bana da çok zor geliyor.
Bazen bir uyanıyorum o an sırtüstü yatıyorum tabi hemen düzeltiyorum pozisyonumu.
Ama bende hep senin gibi yüzüstü yatardım, bu nedenle artık sabahları gece hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum yataktan:(((

gunaydin canimmmmmmm bomba gibiyizzzzzzzzdelikafadulden eylul ayindada PATLIYACAGIZ:roflol:sen nasilsin yaaaaaaaa nisana girdik bebislerimizi gormeye az kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden sana 9gun banada7gun hafdaya dr deyimmmmmmmmmmmmm:teytey:

ay evet yaaaa nasııılll özledim bebeişimi akşam eşimde soruyo tam kaçıncı güne girdik diye 5 aya girdik dedim öyle şaşırdı o kadar oldumuuuuu deyooo şaşakaldı...günler aslında geçiyorda biz sabırsızlarrr
delikafaduldendelikafadulden

Back
X