• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde işim uçak bileti ama vize isteyen bir yere yurt dışı çıkış harcıda ıstenır. o pullar zaten 15 tl. o pullar zaten pasaporta yağıştırılıyor.
ablamlar gıttıklerınde ne pasaport neden farklı bişey götürmediler. bındıler tekneye gittiler:)

Canım vize istenmeyen bir yere gitsen bile mesela İran.Yine de o yurtdışı çıkış harcını ödemek zorundasın...Zaten meryeminde dediği gibi 15 TL ister git bankadan temin et, ister havalimanından..

gunaydın hanımlar,
gercekten nısan kendını dunden bellı etmıstı bugun burası bıle yaz gıbı.cok sukur artık bebelerimizle yuruyus yapabılıcez daha fazla.cok gusel saglıklı mutlu bı gun olsun ınsallah.
dılekcim senın yasadıgını ben de yasadım.demek kı bu haftalarda baslıo hareketler keskınlesmeye. ben sabah yatarken uyuyorum esım de işe gtmek ıcın hazırlanıomuş.ılk kez oglusumu oyle hıssettım.donuo gıbı boyle uykumdan uyandım bırden esım dıo kı nooldu.ama cok guseldı.ınsallah bundan sonra daha sık yaparlar mınnoslar.onları hıssetmek harıka.

gunaydın hanımlar,
gercekten nısan kendını bellı dunden bellı etmıstı bugun burası bıle yaz gıbı.cok sukur artık bebelrımzıle yuruyus yapabılıcez daha fazla.cok gusel saglıklı mutlu bı gun olsun ınsallah.
dılekcim ben sabah yatarken uyuyorum esım de işe gtmek ıcın hazırlanıomuş.ılk kez oglusumu oyle hıssettım.donuo gıbı boyle uykumdan uyandım bırden esım dıo kı nooldu.ama cok guseldı.ınsallah bundan sonra daha sık yaparlar mınnoslar.onları hıssetmek harıka.

günaydın ela cım nasılsın?? burası yağmura döndü 1 gn sürdü bahar sefası nisan yağmurları başlıyoo sanırım
kaydirigubbakcemile

gunaydın hanımlar,
gercekten nısan kendını dunden bellı etmıstı bugun burası bıle yaz gıbı.cok sukur artık bebelerimizle yuruyus yapabılıcez daha fazla.cok gusel saglıklı mutlu bı gun olsun ınsallah.
dılekcim senın yasadıgını ben de yasadım.demek kı bu haftalarda baslıo hareketler keskınlesmeye. ben sabah yatarken uyuyorum esım de işe gtmek ıcın hazırlanıomuş.ılk kez oglusumu oyle hıssettım.donuo gıbı boyle uykumdan uyandım bırden esım dıo kı nooldu.ama cok guseldı.ınsallah bundan sonra daha sık yaparlar mınnoslar.onları hıssetmek harıka.

Aaaa ne güzel tatlım.. Çok sevindim onları hissetmek gerçekten paha biçilemez bir duygu darısı daha hissedemeyenlerin başına inşallah...

günaydın ela cım nasılsın?? burası yağmura döndü 1 gn sürdü bahar sefası nisan yağmurları başlıyoo sanırım
kaydirigubbakcemile

iyiyim canım sen de bebegın de ıyısınızdır ıns.olsun tulaycım bundan sonra yagmurlu bulutlu gun sayılı olur artık.ay bı de ben gelınce hep yagmur yagarmışş-tatlicadiarzu-

selam kızlar okul içinde koşturmaktan ancak gelebildim.. bebişimin pelerinini dün başladım örmeye inşallah yapabilirim. güzel olursa koyarım fotosunu.. bende daha hissedemedim bebişimi ama tetikteyim her ana bekliyom ilk hareketini..:emir_bebek:

Canım benim doktorumda sağ/sol diye ayrım yapmadı yan yatmaya özen göster dedi...
Ama bir yerde okumuştum sola yatmanın daha iyi olduğunu... Bana da çok zor geliyor.
Bazen bir uyanıyorum o an sırtüstü yatıyorum tabi hemen düzeltiyorum pozisyonumu.
Ama bende hep senin gibi yüzüstü yatardım, bu nedenle artık sabahları gece hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum yataktan:(((

ewet canim o nedenle bende cok bas agrisi oluyor uykusuzlukdan dolayi simdiden boleyim diger aylarda ne yapacagim bilmiyorum:1no2: yastik cok iyi geliyor isterseniz turkiyede bir bakin cok amacli bebeklerin oturmasi icinde kullaniliyor cok kullanisli offf hayirlisiyla su eylul gelseeeeeee belki ebn eylulede kalmiyacagim dr ye gore amaaaaaaa isdeeeeeeee belli olmaz bebisime bagliiiiiiii:emir_bebek::nazar:

ay evet yaaaa nasııılll özledim bebeişimi akşam eşimde soruyo tam kaçıncı güne girdik diye 5 aya girdik dedim öyle şaşırdı o kadar oldumuuuuu deyooo şaşakaldı...günler aslında geçiyorda biz sabırsızlarrr
delikafaduldendelikafadulden

ewet canim 16.20haftalar arasi 5 aylik ve hepimizde girdikkkkkkkk offffffffff zaman geciyordaaa biz bebislerimizi cok ozledigimiz ve onlari cabucak gormek isdedigimiz icin bize gecmez gibi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s

herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
muhteşem bi hava, pozitif anneler ve kıpır kıpır bebişler ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
yaaa 5. aya nasıl girdiniiiz biz daha 4'e yeni girdiiikkk :roflol:

ELACIM HOSGELDIN CANIM.
ekle bakalım senın gobek nasıl olmus. ablamla konustum sımdı ıs yerınde bı kız benden 1 hafta gherıde lan dıo onda gobek mobek hep cıktı senınde cıksın artık dıo:) dedım aksamları cok cıkıyo oda yeter:)

herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
muhteşem bi hava, pozitif anneler ve kıpır kıpır bebişler ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
yaaa 5. aya nasıl girdiniiiz biz daha 4'e yeni girdiiikkk :roflol:

olurmu canım 15. haftadayız. onumuzdekı hafta 16 bıtınce bızde 4. aya girmiş olucaz.

minnoşların anneleri slm herkese 17 haftalık oldum ve dün ögrendim oğluşum olucakmıs :)
zaman cabuk geciyor aslında ama cok sabırsız oluyoruz gelsin artık eylül ayıda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hayırlısıyla :)

olurmu canım 15. haftadayız. onumuzdekı hafta 16 bıtınce bızde 4. aya girmiş olucaz.

yanlış yazmışım hakkaten pardon :roflol:
yaa ben de hissetmek istiyorum artıııkkkk ben de ben de kaydirigubbakcemile2

minnoşların anneleri slm herkese 17 haftalık oldum ve dün ögrendim oğluşum olucakmıs :)
zaman cabuk geciyor aslında ama cok sabırsız oluyoruz gelsin artık eylül ayıda bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hayırlısıyla :)

Gözünaydın cnm. Listeye bir pipi daha ekleyin kızlar kaydirigubbakcemile3

ewet canim o nedenle bende cok bas agrisi oluyor uykusuzlukdan dolayi simdiden boleyim diger aylarda ne yapacagim bilmiyorum:1no2: yastik cok iyi geliyor isterseniz turkiyede bir bakin cok amacli bebeklerin oturmasi icinde kullaniliyor cok kullanisli offf hayirlisiyla su eylul gelseeeeeee belki ebn eylulede kalmiyacagim dr ye gore amaaaaaaa isdeeeeeeee belli olmaz bebisime bagliiiiiiii:emir_bebek::nazar:

Canım sen bu yastığı bacağının altına koymak için kullanıyorsun di mi? Bende zaten yastıkla yatıyorum.. Ama bir sağa dön, bir sola dön bütün gece boyunca.. Bayağı zor oluyor...

günaydınlarrrr nasılsınız bakalım??? bugun herkesin keyfı çook yerınde ne guzel allah neşemizi bozmasın......ne güzel siz hissediyonuz bende daha tık yok bende hissetmek isitiyorum kuzumu bende

yanlış yazmışım hakkaten pardon :roflol:
yaa ben de hissetmek istiyorum artıııkkkk ben de ben de kaydirigubbakcemile2

bende istiyorum hemde çoookk. ama hıssetmemız için bıraz daha buyumesı lazım. ben az bişey hısettım ıkı sefer. ama çok az. dilek te zayıf oda yenı yenı hıssetmeye basladıgına gore bu işin en erkeni bu sanıyorum canım. az daha sabır. iki hafta daha:) 1 ay sonra tam tekmeler hıssederız belki.
gun gectıkce sabır azalıyor:) dün aşim artık gelsin istiyorum diyordu:)

ayy canım çok sevindim bir tosuncuk daha

Back
X