• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım sen de bebegın de ıyısınızdır ıns.olsun tulaycım bundan sonra yagmurlu bulutlu gun sayılı olur artık.ay bı de ben gelınce hep yagmur yagarmışş-tatlicadiarzu-

evet cnm valla olurmu olur bizim spilde evimiz var inan 2 aydır biz nezman gidelim desek hava ya yağmurlu yada karlı garezimi var bize nee....

herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
muhteşem bi hava, pozitif anneler ve kıpır kıpır bebişler ne güzel hihoyyyt hihoyyyt
yaaa 5. aya nasıl girdiniiiz biz daha 4'e yeni girdiiikkk :roflol:

günaydın tatlişkooommmsen nasılsın???

bende istiyorum hemde çoookk. ama hıssetmemız için bıraz daha buyumesı lazım. ben az bişey hısettım ıkı sefer. ama çok az. dilek te zayıf oda yenı yenı hıssetmeye basladıgına gore bu işin en erkeni bu sanıyorum canım. az daha sabır. iki hafta daha:) 1 ay sonra tam tekmeler hıssederız belki.
gun gectıkce sabır azalıyor:) dün aşim artık gelsin istiyorum diyordu:)

ya gözü seğirir ya insanın, karnımda öyle bişey oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok ilginç bişeydi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet ben bırde 5 aya gırecegımızın acıklamasını yapmaya calısıyordumlaelaelaelaelae

hmmm, o zaman biz 4. aydayız 5'e mi az kaldı_?

:nazar:göbeğim su mu çekmiş ne-tatlicadiarzu-:nazar:

Eklentiler

• $100_3106.webp
    $100_3106.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 31
selam kızlaaar yarın doktora gidiyorum artık şimdiden çok heycanlıyım dün işim iyiydi biraz bende hemen gidicem.3 lü test ve cinsiyetinide öğrenirim artık.ben hala bişey hissetmiyoruum yaaa 17+4 oldum ama tık yok yarın bi gidim görüm i gelecek bana

selam kızlaaar yarın doktora gidiyorum artık şimdiden çok heycanlıyım dün işim iyiydi biraz bende hemen gidicem.3 lü test ve cinsiyetinide öğrenirim artık.ben hala bişey hissetmiyoruum yaaa 17+4 oldum ama tık yok yarın bi gidim görüm i gelecek bana

Hayırlı haberlerle gel tatlım.

ayyy hadi güzel haberlerle gel canım kaydirigubbakcemile3

ya bende mi sorun var yoksa burdaki doktorlar mı sorunlu anlamadım, bi daha gideceğim tarihi söylemedi doktorum bana :uhm: :uhm: :uhm:

evet canım 5 e az kaldı:)

inanamıyorum yaa bu zamanlara geldiğimize bile inanamıyorum kaydirigubbakcemile3

gercekten miiiiisenağlama

ben anlamadım ama herkes anlamış valla kaydirigubbakcemile3
demek ki benim kadar göbeğin yok daha kaydirigubbakcemile3

petişkocum yine artistlik peşindesin. öyle göbek pozu mu olur. havalı tişört, kemer, eller cepte. :)))

efil cim herşey yolundadır takma kafaa rahat ooooolllllll...
elacım hakket kıyafetler normal yaaa hamiş kıyafetimi bunlar ayol...göbek gitmiş amab biliyonmu bu sabah bnm karnım da büle göçüktü nedenseee

efil korkma. bir terslik olsa hissederdin. ama ne yap yap gerekirse dükkanı 1 saat kapat sağlık ocağı devlet hastanesi ne olursa farketmez, kontrollerini o kadar seyrek tutma. 4 hafta iyidir.

Back
X