• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çatlak,bız kerevizi bıle bı sattır agac kokan sebze dıe anlatıoz kii herkes sevmez sen cagla dıon bagıra bagıra elın muş'unda nirden bulem len ben cadıııkaydirigubbakcemile

yavrum ondan kolay ne var. alıyım sana yarın kargoya verırırım. bır gun sonra sende.

ayyyy hiç sevmem valla :roflol: :roflol:
pahalıysa ne yazıyon kız ucuzlayınca yazardın :roflol: :roflol:

e ağaç odun kokar, hangi sebze odun kokar ki_?
yok be canım burası ucuk. mısır carsısının orada malum turıstler falan yoksa pahalı falan olmaz o

ablacım gülbende hemen hemen benimle:) zaten o bizi takıp edıyor. abşlamdan bır kaç gun sonra atlası dogurdu. şimdi banada yetişti. öylede kıskanç işte:)

çatlak,bız kerevizi bıle bı sattır agac kokan sebze dıe anlatıoz kii herkes sevmez sen cagla dıon bagıra bagıra elın muş'unda nirden bulem len ben cadıııkaydirigubbakcemile

ay sizleri çok sevıyorum valla hepimiz bir alemızzzzŞenizŞeniz

ela yollarım valla canım canın çekerse hiç sorun değil 2 güne gelır

inan ki bilmiyorum :roflol: :roflol:
hava güzel, siz güzel bebişlerde problem yok, çok şükür Rabbime bugünlerimiz için a.s.

yaa gerçekten göndersem olmaz mı ki_?
hani hızlanmıştır artık yurtdışı kargolar falan_?

sagol canim benim cok dusuncelisin burda almanyaya gittigimde alirim artikkk turkiyeninkini tutmuyor ama bir yerlerim sismesin yaaa:emir_bebek:

ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aa sen nıe merak edıon bu kadar ben sana solım tatlım oglun olucak senın dekaydirigubbakcemile4

ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

önce sağlıklı sonrada gönlünden geçen cinsiyet olsun canım inşallah a.s

eveeeeet. ben geldim zeytinyağlıyı pişirdim ama yine de dayanamadım yoğurtlu makarna yedim :D

cingene sana la roche posay ürünlerini önerebilirim.

YA zeytinyağllı ne pişirdin merak eetim bak şimci :) söylermisin :)
bende evde yemek yapmaya başladım da, gözümde büyütmeden nasıl halledebilirim bu yemek işini, aslında seviyorum da yapmayı :)
hadi söyle sen ne yaptın naniknanik

hosbulduk canım bende hem ıyı hem kötü canım cok sıkkın. cınsıyete gelınce net goremedı. kıza benzıyo dedı. kesın sonuc onumuzdekı ay bellı olucakmıs. senın bellı oldumu

nıye sıkkın canım benım bı sıkıntın varsa anlat yardımcı olabılecegımız bişeyse....
kız demişti doktor bılıyorum ama kesın değildi kesın olmamış demekkı .benım bellı değil canım beklemedeyız.

O hapı biliyorum tatlım ama doktor bana vermedi herhalde vitamini doğal yollardan alabileceğimi düşündü.Amaiİştahımın olmaması yemek yememi engellemiyor yani yemem gerektiğinin bilincindeyim ve gerektiği kadar yediğimi düşünüyorum sadece yediklerimden zevk almıyorum...Tek sorun bu yani...Sağol yine de canım önerin için.

bende içmiyoeum o ilaçtan bu gidişte verirmi ki dr um???

sagol canim benim cok dusuncelisin burda almanyaya gittigimde alirim artikkk turkiyeninkini tutmuyor ama bir yerlerim sismesin yaaa:emir_bebek:

inşallah şişmez valla ama bulur bulmaz ye sen ya da avucunun içini yalayacakmışsın öyle demişlerdi bana :roflol:

ağaç kokan ağaç kokan dediğiniz kereviz miydi :roflol: :roflol: :roflol:
yemeğine bayılırım ama hiç çiğken koklamamıştım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya bazen burdan sızle yazısırken karsımdaymıssınız gıbı konusuom sızle.valla artık o kadar benımsedım sevdım kı hepınızı bı gun gormesem nası ozluom yanı konusmasam:1hug:

nıye sıkkın canım benım bı sıkıntın varsa anlat yardımcı olabılecegımız bişeyse....
kız demişti doktor bılıyorum ama kesın değildi kesın olmamış demekkı .benım bellı değil canım beklemedeyız.

bende beklemedeyim bakalım 10 nisada öğrenebilecekmiyiz hayırlısıylaa

sagol canım benım. ortamın tadını bozmak ıstemem. ama sukadar soylım hamılelıkte kadınların basına encok gelen bıseyy. ama ıyı olmam lazım cunku bır kızım var. ıkıncıye hamıle kaldıgıma okadar pişmanımkıı. senağlamasenağlama

valla artık kımse aşermez. ondan biraz daha rahat söylenebilir. 12. haftayı herkes bitirdi:) yok canım kereviz istedi falan demeyin. dökerim burada liste görürsünüz:):)
aklımda bin tane sey var. bakıyorum hormonsuz gibi ise alıyorum ama yok normal boyutu parmak kadarken elim kadarsa önüme bakıp gidiyorum:)

Back
X