Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bazen burdan sızle yazısırken karsımdaymıssınız gıbı konusuom sızle.valla artık o kadar benımsedım sevdım kı hepınızı bı gun gormesem nası ozluom yanı konusmasam:1hug:
sagol canım benım. ortamın tadını bozmak ıstemem. ama sukadar soylım hamılelıkte kadınların basına encok gelen bıseyy. ama ıyı olmam lazım cunku bır kızım var. ıkıncıye hamıle kaldıgıma okadar pişmanımkıı. senağlamasenağlama
inşallah şişmez valla ama bulur bulmaz ye sen ya da avucunun içini yalayacakmışsın öyle demişlerdi bana :roflol:
ağaç kokan ağaç kokan dediğiniz kereviz miydi :roflol: :roflol: :roflol:
yemeğine bayılırım ama hiç çiğken koklamamıştım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya bazen burdan sızle yazısırken karsımdaymıssınız gıbı konusuom sızle.valla artık o kadar benımsedım sevdım kı hepınızı bı gun gormesem nası ozluom yanı konusmasam:1hug:
gülcan seninde erkek tipinde erkek anası tipi var:)
aa sen nıe merak edıon bu kadar ben sana solım tatlım oglun olucak senın de![]()
önce sağlıklı sonrada gönlünden geçen cinsiyet olsun canım inşallah a.s
oğlan değil yaww şimdiden ne biçim konusmak. erkek delikanlı olacakdilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
başka başka?
ayyyy benım daha belli değil sölemıyo doktor görüyomuş ama sölemıyo uyuz doktor garantı olsunmuş...ınşallah ya allahım bende erkek bebişim olsun cok istıyorum....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagol canım benım. ortamın tadını bozmak ıstemem. ama sukadar soylım hamılelıkte kadınların basına encok gelen bıseyy. ama ıyı olmam lazım cunku bır kızım var. ıkıncıye hamıle kaldıgıma okadar pişmanımkıı. senağlamasenağlama
gülcan seninde erkek tipinde erkek anası tipi var:)
aa sen nıe merak edıon bu kadar ben sana solım tatlım oglun olucak senın de![]()
ne diyim canım Allah islah etsinkeske emın olmasaydım ve kendı gözümle görmesydım ozaman daha rahat olurdu benım ıcın
arkadaşım derdin çok mu büyük. üzüldüm bak birden. ne olur pişman olma. her şey iyi olsun diye dua et...
keske emın olmasaydım ve kendı gözümle görmesydım ozaman daha rahat olurdu benım ıcın
ya ben işle de ilgileniyorum bi taraftan arada olanları kaçırıyorum :)casrum son 15 dakikadır üstü kapalı anlattım ne pişirdiğimi şekerim ya :) kereviz.
amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim
Canım sana fazlasıyla emin olarak söyleyebilirim ki senin %100 oğlun olacak zaten:))