• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet bal şeker olsun canım... Bebişine yarasın inşallah.

canım benim yaa nasıl sevindim bilemezsin. bol bol yee afıyet olsun. oğluşa yarasın. çok faydalıymıs. demekki boşuna söylememişim:)

Süper canım , benim annemde geçen ay yanıma gelirken canımın isteyebileciği şeyleri almış getirmişti , Allah annelerimize uzun ömürler versin , rahmetli olanlarında mekanını cennet etsin ...a.s.

çok sevındım canım afiyet olsun yarasın bebişine geçen senekı gunlerım aklıma valla bızede kargo gelırdı mahrumıyet bölgesınde olunca ne sevinirdim çocuk gibi.....

allah hepınızden razı olsun ınsallah.canlarım beniiiiim:1hug:Şeniz

canım senin için çok sevindim bebişinede sana afiyet şeker olsun. benim bile burda okuyunca canım çekti hemen kipa ya gittim orda gördüm seçe seçe aldım :)) inanmayacaksın ama seçerken aklımdan sen geçtin ama kalbin temizmiş ve Anneciginin içine doğmuş demekki ne güzel

ooo afiyyet şeker olsun yarasın bebişineee

:1hug:ayy canım arkadaslarım benim.ne mutlu bana :1hug:

kızlar ben kaçtım hepiniz kendınıze bebişlere iii bakın allaha emanet olun
öpüyorum ve sizleri çok sevıyorum iii varsınızhihoyyyt

Aynen canım aklından bile geçirmemeli çünkü o da aldatmaktır bir yerde. Şimdi bu durumdayım zaten hamilelik psikolojisi. Yazık eşim benden neler çekiyor. Gördüğün birisi ya da bir başkası hiç aklından geçiyor mu diye hem kendi üstüme hem bebişimiz üstüne yeminler ettirdiğimi bilirim:))

yapma öyle canım beee :)) yazık eşinede sana. şöyle yanlış bir söylenti var erkekler gebelik ve loğusalık zamanlarında eşlerini aldatır diye o hamile kadınları kötü etkiliyor ama ben ona inanmıyorum. öyle bişey hiç aklımdan bile geçmedi şimdiye kadar. sedece bir kere eşimi çok kıskanmıştım iş konusunda eşim işini degiştirmişti çok bozulmuştum onada belli ettim. bana ben herşeyi senin için yapıyorum seni daha iyi yaşatabilmek için ama eger çok rahatsız oluyorsan kendi işime devam ederim aşkım dedi sardı bana kıyamadım :)))

için temizmiş ve dilek kapıları o an açıkmış canım ne güzel. Allah mutlugunuzu daim etsin hayatım. benim eşimde o şekil biriydi yaklaşık 2 yıl sürdü bana birilerini göndermesi :)) gençlik herhalde bende öyle sesiz tipleri hiç sevmezdim ama rahmetli Annem aklıma soktu çok sakin terbiyeli başı yerden kalkmıyor falan diye ben bıcır bıcır hiç susmam eşim tam tersiydi ama o çekingen hallerine ve merhametine aşık oldum yanımda bir bardak su içemezdi :)) kimseye bakmazdı ağlayan birini görse hemen kaçardı gözlerinden otamatikman yaş gelirdi :))

Çok teşekkür ederim tatlım Allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın doğru yoldan saptırmasın... Rahmetli annen akıllı kadınmış, nur içinde yatsın:)) Bende hep öyle birini aradım baktım benim için önemli olan efendiliği idi. Zaten diğer tiplerden o kadar çoktu ki etrafta bende fazlasıyla sıkılmıştım onlardan..Allah sizinde mutluluğunuzu hiç bozmasın tatlım. Biz evlendiğimizde (ne büyük bir cesaretmiş şimdi daha iyi anlıyorum elbette)
ne eşimin işi ne de benim işim vardı bu arada eşim zengin bir ailenin oğlu falanda değil:)) Ama Allah o kadar büyük ki birbirini gerçekten seven sayan insanların üzerinden elini asla ve asla çekmiyor.

Kızlar benim evlenmeden önce pek çok erkek arkadaşım oldu...
Ama hepsinde aradığım tek şey ne yakışıklılıktı ne paraydı..
Beni sevsin , aldatmasın yeter diye düşünürdüm. Eşimi ilk kez lise 3'e giderken tanıdım.
O da uzaktan tabi:)) Çünkü hiç bakmazdı ki .. Bizim bir grubumuz vardı hep birlikte gezdiğimiz.. Ama o birgün bile kafasını kaldırıp hiçbirimize bakmazdı.. Hadi beni çirkin buldu diyelim hepimizi mi çirkin buldu... Hatta arkadaş şey derdi hadi uzaktan geçene bakmıyorsun insan yanından geçenede mi bakmaz yaa ..Biz muhtemelen nişanlıdır falan diye düşünüyorduk ve birgün araba ile yanımızdan geçerken ben dedim ki Allahım ne olur bana böyle bir koca ver:)) Ben çünkü hastalık derecesinde kıskanç biriyim...Ve kolay kolay bir kişi ile evliliğimimi sürdüremeyeceğimi biliyordum benim için önemli olan tek şey başta da söylediğim gibi beni aldatmasısı yeterliydi. Ben o gün o kadar içten bir dilek dilemişim ki , kalbim o kadar temizmiş ki Allah bana kendisini verdi:))

dilek ne güsel ya.. senina dına çok mutlu oldum.

bizimkide tam tersi konserde sahneye çıkmştı bende ne fırlama çocuk demiştim tam benlik benimde o zamana akdar çok sevgilim olmuştu ama sıkılıyordum hepsinden.
ne oldu ne çekti bilmem aşık oldum ona.

Ben kocama kendime güvendiğim kadar güvenirim , ben de insan oğluyum büyük konuşmuyorum hiç bir zaman , kendimi kimsenin yerine de koyamam böyle durumlarda çünkü Allah korusun başıma geldiğinde ne yapacağımı bilemem ... Allah herkesin kalbine göre versin , eğer ilişkiler bitecekse de tatsız tuzsuz bitmesin derim ben ...

bencede canım haklısın

yapma öyle canım beee :)) yazık eşinede sana. şöyle yanlış bir söylenti var erkekler gebelik ve loğusalık zamanlarında eşlerini aldatır diye o hamile kadınları kötü etkiliyor ama ben ona inanmıyorum. öyle bişey hiç aklımdan bile geçmedi şimdiye kadar. sedece bir kere eşimi çok kıskanmıştım iş konusunda eşim işini degiştirmişti çok bozulmuştum onada belli ettim. bana ben herşeyi senin için yapıyorum seni daha iyi yaşatabilmek için ama eger çok rahatsız oluyorsan kendi işime devam ederim aşkım dedi sardı bana kıyamadım :)))

Canım inan bu şekilde davranmam asla ona güvensizliğimden falan değil biz nerdeyse 6 yıldır birlikteyiz, onu kendimden bile iyi tanırım ama işte o salak söylenti yok mu ahh o salak söylenti:)) Hep o tarz söylentiler ve hamilelik psikolojisi zaten beni böyle yapan..
Yoksa yapacak adam 6 yılda çoktan yapardı ve küçükte olsa belli ederdi zaten:))

kızlar ben gonlumden gecen bısey oldugunda hep sukur namazı kılarım.sımdı de oyle yapıcam.hepınıze de tek tek dua edıocem.rabbım kabul eder ınsallah.kendınıze ıyı bakın.yavrularınıza da.yarın gorusmek uzere.ıyı aksamlar

dilek ne güsel ya.. senina dına çok mutlu oldum.

bizimkide tam tersi konserde sahneye çıkmştı bende ne fırlama çocuk demiştim tam benlik benimde o zamana akdar çok sevgilim olmuştu ama sıkılıyordum hepsinden.
ne oldu ne çekti bilmem aşık oldum ona.

Ben kader nasip işlerine inanırım canım. Demek ki nasibin oymuş.. Allah her daim mutlu etsin inşallah canım..

Çok teşekkür ederim tatlım Allah hiç kimsenin mutluluğunu bozmasın doğru yoldan saptırmasın... Rahmetli annen akıllı kadınmış, nur içinde yatsın:)) Bende hep öyle birini aradım baktım benim için önemli olan efendiliği idi. Zaten diğer tiplerden o kadar çoktu ki etrafta bende fazlasıyla sıkılmıştım onlardan..Allah sizinde mutluluğunuzu hiç bozmasın tatlım. Biz evlendiğimizde (ne büyük bir cesaretmiş şimdi daha iyi anlıyorum elbette)
ne eşimin işi ne de benim işim vardı bu arada eşim zengin bir ailenin oğlu falanda değil:)) Ama Allah o kadar büyük ki birbirini gerçekten seven sayan insanların üzerinden elini asla ve asla çekmiyor.

aminnnnnnn canım. Allah razı olsun hayatım inşallah nur içinde yatsın.ne mutlu sana Rabbim gönlüne göre vermiş eşini inşallah bir ömür boyu böyle sürer.hepimizin mutlugu daim olsun.seni ve yaşanmışlıkları az çok anlayabilirim benzerlikler var evliliklerimizde :)) bende nasıl karartmışım gözümü bilmiyorum ama bir yandan benim mecburiyetlerimde vardı tabii. daha önce anlatmıştım bazı olayları. benimde eşim işsizdi çalışmıyordu evlendigimizde bende çalışmıyordum tam 6 ay eşim iş bulamadı bizimkilerde yardım etmedi yani ailesi kendileri ancak geçiniyordu zaten. 6 ay üç kuruş takı ve 5 bilezikle kira eketirik su boğaz :)) hiç unutmuyorum o günleri neler yaşandı bilsen iş aramak biile paraydı git gel yol parası günde ka tane iş görüşmesi yapılıyordu:)) ama Rabbim çok büyük binlerce kere şükürler olsun ki kimseye muhtac etmedi bizleri. bir laf vardır her meşakktin bir mükafatı vardır diye biz mukafatlarımızı en güzel şekilde alanlardanız arkadaşım :))

kızlar ben gonlumden gecen bısey oldugunda hep sukur namazı kılarım.sımdı de oyle yapıcam.hepınıze de tek tek dua edıocem.rabbım kabul eder ınsallah.kendınıze ıyı bakın.yavrularınıza da.yarın gorusmek uzere.ıyı aksamlar

canım ne güzel Allah ım kabul etsin inşallaahhhhh. şimdiden dualrın dileklerin için çok sağol. kendine iyi bak Allah a emanet olun yavrunla iyi akşamlar

Back
X