kızlar hava kapalı oldukça içim daraldı bugün
aynen canım tam evde olup uyuma havası bu gün halim yok diye sanırım hep uyku düşünüyorumbenneyaptımki bu gün hayırlısıya bitse ama akşamda eşimin halasına yemeğe gidicez ben biraz zor erken yatarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hava kapalı oldukça içim daraldı bugün
sağol canım ya. evet Allah çalışan hamilelere sabır versin güç kuvvet versin bir an önce bebeklerine kavuşmak için azim versin. sonra bütün hemişler bebeğini sağ salim sağlıklı kucağına alsın inşallah:Saruboceq:
anladım canım. dr.um istedi ama gittiğim dr. yapmadı. bende bebeğimin tutunma döneminde küm dökmüştüm.dr.um ilaç vermişti ama bulamamıştım piyasadan kalktı benzerini verelim dediler korkudan almadım. 10 gün sürdü ilaçsız atlattım ama neler çektim sürekli ılık su içtim sabahları deli gibi sancım oluyordu ama evlat sahibi olamamak korkusu ile hiç bişey kullanmadım :))
aynen canım tam evde olup uyuma havası bu gün halim yok diye sanırım hep uyku düşünüyorumbenneyaptımki bu gün hayırlısıya bitse ama akşamda eşimin halasına yemeğe gidicez ben biraz zor erken yatarım
kızlar yanımdaki abla battaniye örüyor bize demiştim yaa getirdi bugün 5 parça örmüş çok güzel bittim valla pembe - mavi - krem ve pembe kremi karıştırmış şimdide maviyle krem rengini karıştırcakmış çok güzel oluyor kızımın cicisi inşallah kızımda ona benzer sarışın mavi gözlü olur :)
bircancım,çok sağol. inşallah iyi haberle dönerim.
böyle şeyler yaşadıkça annemi çok daha iyi anlıyorum anne olmak ne kadar kutsal ve tarifsiz bişiy ya
Yarın kotrolemi gidiyosun tatlım?
canımm sağol elimdne geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bide hep sağa yada sola yatmaktan bende ağrı yapıyo yandık daha şimdiden belim tutuluyo sonra napcam bilmem
canım benim teşekkür ederim çok sıcak kanlı ve çok içtensin sağol. demek ki bebişler büyüyor diye o ağrılar oluyor o zaman. inşallah hayırlısı ile zaman geçer ve yavrularımızı kucaklarımıza alırız
dilekcim sağoll iyi dileklerin için.... dilekcim senin bebeğinin cinsiyeti neydi?
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım.
ben birazdan doktora gidicem, erkene aldım günümü, migrenim çok oluyor, öğreneyim bakalım durum neymiş niye oluyormuş, merak ediyorum.
kızlar yanımdaki abla battaniye örüyor bize demiştim yaa getirdi bugün 5 parça örmüş çok güzel bittim valla pembe - mavi - krem ve pembe kremi karıştırmış şimdide maviyle krem rengini karıştırcakmış çok güzel oluyor kızımın cicisi inşallah kızımda ona benzer sarışın mavi gözlü olur :)
ayy canım resmini çeye görelim bizde merak ettim güle güle kullan tatlım
evet canım. ilk defa bu kadar uzun süre görmedim. 3 hafta oldu .çok merak ediyorum. sanırım su 3 gundur buyuyor. karnımı çok kasıyor.
aynen öyle canım Annelik büyük şerefmiş. daha bebeğin içindeyken bile her an ona bişey olacak korkusu ile yaşıyorsun onu korumak kollamak için kendinden vazgeçiyorsun. ilk hamilelik dönemimde çok acı çektim sürekli ağrı sancı eşim çok üzlüyordu. hepmi böyle olacak her hamile aynı şeylerimi yaşıyor diye kahroluyordu yazık ama ben her zaman herşeye razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın diyordum halada aynı şeyi söylüyorum Rabbim ne verecekse bana versin yavrum sağ sağlim doğsun inşallah. Annelerimiz ana olda gör derdi anlamazdık ne dediklerini ama şimdi çok iyi anlıyoruz diğmi?? Annelerimize ne yapsak nasıl memnun etsek azdır. eger Annem hayatta olsaydı inan bana bir an bile onu üzecek bişey yapmazdım yanından anlık bile olsa ayrılmazdım
bencede bugun bıtsın yarın akşam gelsinde oğlumu görmek istiyorum artıkk