• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Serdicim geçmiş olsun tatlım. İhmal etmemek lazım aslında dediğin gibi. Allah korusun hepimizi. Buarada prensesinde hayırlı olsun cnm. İnş. Muhammet beyde bize denilen cinsiyetleri doğrular. Ben hala tedirginim açıkçası.

Bircancım iyiyiz gülüm. Prenseste iyi teyzoşu. Senin meleğin nasıl bakalım?

Fbozkurt iyi haberlerle gel canım

benim meleğimde iyidir Allahın izniyle ama ağrım var ya merak ediyorum onu

Doğrudur cnm büyüyordur kuzucuk. Sende hayırlı haberlerle gel inş.
inşallah canım. şimdi kontrol ama asıl sabırsızlıkla bekledığım şu 20 li haftalarda yapılan kalbine falan bakıyorlar ya o. inşallah hiç birimizin tadı kaçmaz o kontrollerde.

ohhh ne güsle yarın bebeğini görüceksin amanda tosuncuk büyümüştür annesi

büyümüştür ya netten bakıyorum hep:) keyfi yerinde olurda inşallah keyıfle ızlerız bızde:)

günaydın kızlar nasılsınız? ben hala bebeğimi hissetmiyorum ve korkuyorum acaba bişeymi var diye..10 nisana daha 1 hafta var ne yapsam acaba:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız? ben hala bebeğimi hissetmiyorum ve korkuyorum acaba bişeymi var diye..10 nisana daha 1 hafta var ne yapsam acaba:çok üzgünüm:

canım sen tecrübeli bir annesin. bir aksilik olsa bebeğin sana bunu hissettirir. biz sabırsızlanıyoruz ama nette hep okudugumda 20. haftadan sonra harektler diyor. merak etme iyidir oda annesi

benim meleğimde iyidir Allahın izniyle ama ağrım var ya merak ediyorum onu

İyidir tatlım merak etme

inşallah canım. şimdi kontrol ama asıl sabırsızlıkla bekledığım şu 20 li haftalarda yapılan kalbine falan bakıyorlar ya o. inşallah hiç birimizin tadı kaçmaz o kontrollerde.

büyümüştür ya netten bakıyorum hep:) keyfi yerinde olurda inşallah keyıfle ızlerız bızde:)

Amin cnm bende merak ediyorum organlarının gelişimini.

Günaydın cnm. Herkes farklı zamanlarda hissediyor bünyeye göre sanırım. Birşey yoktur stres yapma tatlım

canım ya sen sıkma kendini herkes aynı zamanda hissedicek diye bir şey yok senin ikinci hamileliğin ama olsun sen elham yapma bence

Günaydın hanımlar , sabah sabah bu ne hız ya , nasılsınız??? Ben Ankaradayım dün düştüm yollara buldum aradığımı :)) Neyse burada da hava kapalı , yağacak yine ... Serdicim geçmiş olsun benimde korktuğum bişey , 3 lü test için gittiğimde isticem doktordan örnek ...

Aynı sıkıntı bende de var canım. Gece uykularım bir sağ bir sol yapmaktan sürekli bölünüyor.. Şöyle güzelce bir uyuyamıyorum:((( Son aylara doğru ne yapıcam hiç bilmiyorum...

Sağol canım benim sende öylesin. Amin canım.. Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz bunlar acaba iyi zamanlarımız mı:)) Yani ben çalışan bir anne olacağım için böyle düşünüyorum hani evde olanlar için değil. Bazı geceler hiç uyuyamadan işe gelicez belki, gündüz bebişlerimizi birilerine emanet edip hergün iş başı. Bütün gün aklımız onlarda olacak. Şimdi ne güzel hep yanımızdalar nereye gitsek bizimleler:)))

Rica ederim tatlım. Benim kızım oluyor bakalım belki seninki de kızdır ki muhtemelen öyledir. Bizim doktorda 3 hafta önce kız gibi gözüküyor dedi ve haftasonu kontrole gittiğimizde iyice netleşti:))) Seninde muhtemelen doğrudur canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.

İyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım inşallah. Dualarımız seninle.

Allah güle güle örtünmeyi nasip etsin canım..

evet canım iyi zamanlar :)) Rabbim en kolay ve güzel şekilde bir gebelik geçirmek nasip etsin. herşey Allah ın takdiri gebelik süresince 9 ay boyunca bebeğine ve hamileliğe alıyorsun sonrasında doğum sonrasına alışman için bir dönem başlıyor hamileyken.herşey aslında mükkemmel bir düzen içinde. diyorlar ki...yeni hamileyken anne hissediyor gebe oldugunu bir şekilde işte başladı bile annelik iç güdüsü çok şükür :)) sonra mide bulantıları, kokulara hasasiyet, sürekli uyku hali kusmalar, ilerleyen dönemlerde uykusuzluk büyük sorun gibi görünsede aslında her yaşanan beliritinin çok önemli bir sebebi var. 1-mide bulantısı; ilk belirtiler ve hamilelğinin iyi gittiğine işaret.2-kumalar; her daim olmuyor bazen bazı yediklerimizden kaynaklanıyormuş mide bebek için zararlı olan şeyleri kusarak atıyormuş..3-kokulara hassasiyet; hiç olmadıgımız kadar hassaslaşıyor burnumuz bebeğimiz doğdugunda onu en ufak bir tehlikeden koruyabilmek için bize bahşedilen bir özellikmiş.4-ilk 3 aylık dönemi geçene kadar sürekli uyku hali; bebek doğdugunda dinlenmek zor olacagı için bedeni dinlendirmek içinmiş.5-son aylarda uykusuzluk sorunu; hamile insan için sık sık uykudan uyanmak yada hiç uyuyamamak büyük sorunmuş gibi görünsede buda bizi yavrumuz doğduktan sonra sık sık emzirmek için uyanacagımız uykusuzluga ve uyku bölünmesine alışmamız gerektiğine hazırlıyormuş. bebek bakım ister Anne olmak büyük emek ister ama ne olursa olsun herşeyi ayrı bir güzellik. sizlerin Annelikleriniz daha büyük bir erdem olacak. Rabbim gönlünüze göre evlat yetişmeyi nasip etsin inşallah. ( eminim yazdıklarımdan hepiniz haberdarsınız ama ben yineleyip sizlere moral vermek istedim. çok konuştuysam afedin arkadaşlar )

canım sen tecrübeli bir annesin. bir aksilik olsa bebeğin sana bunu hissettirir. biz sabırsızlanıyoruz ama nette hep okudugumda 20. haftadan sonra harektler diyor. merak etme iyidir oda annesi

evet canım biliyorum ama ben oğlumu çok erken hissetmeye başlamıştım 16 haftalıkken şimdide öyle olması lazım diye düşünüyorum 2.hamileliğim diye ama heralde yanılıyorum yada benim bebiş çok miskin..-tatlicadiarzu-

kızlar birde daha öncedende çok duymustum. erkek bebek daha once hıssedılırmıs. zayıflık kılo faktoru var. bebegın hareketı var. 20. haftayı sabırla beklşeyelım:)

evet canım ya tabi yaşamdan insan anlayamıyor annem hep anne olunca anlrsın diyordu bide düşünsene doğduktan sonrada tüm ömrümüz onu kollamakla geçicek dünyadan kötülüklerden korumakla ama Allah herkese yaşatsın bunlar çok güsel duygular
evet canım haklısın. amin inşallah Rabbim dileyen bekleyen isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın inşallahhh.
Günaydın hanımlar , sabah sabah bu ne hız ya , nasılsınız??? Ben Ankaradayım dün düştüm yollara buldum aradığımı :)) Neyse burada da hava kapalı , yağacak yine ... Serdicim geçmiş olsun benimde korktuğum bişey , 3 lü test için gittiğimde isticem doktordan örnek ...

günaydın canım. aradığını bulmana çok sevindim :)) afiyet olsun yarasın sana ve bebişine. dün sana yazdım nerdesin bilmiyorum ama bulmazsan haber ver diye :))

Günaydın anneler,
Bende henüz bebeğimi hissetmedim. 20. haftaya kadar hissedilmeyebiliyor. Ayrıca bir arkadaşım 24. hafta gibi hissedebildiğini söylemişti. Kısacası kişiden kişiye değişiyor.

evet canım biliyorum ama ben oğlumu çok erken hissetmeye başlamıştım 16 haftalıkken şimdide öyle olması lazım diye düşünüyorum 2.hamileliğim diye ama heralde yanılıyorum yada benim bebiş çok miskin..-tatlicadiarzu-

tatlım belkide kızdır bebekin kızlar daha geç hissedilirmiş annem dedi

sen daha iyisini bilirsin canım ama her bebek ve her hamilelik aynı olmuyormuş yani kaçıncı gebeliğin olursa olsun.ilk bebeğin oynakmış annesi :)) içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme bende şimdiye kadar 2 yada 3 kez hisseder gibi oldum ama günlerdir hiç bişey hissetmiyorum daha çok minikler ondan galiba

evet doktorum kız dedi haftaya daha netlik kazanacak tabi bu ama insan merak ediyor ister istemez..ikinci hamileliktede erken hissedileceğini bildiğim için içime kurt düşüyor...

evet doktorum kız dedi haftaya daha netlik kazanacak tabi bu ama insan merak ediyor ister istemez..ikinci hamileliktede erken hissedileceğini bildiğim için içime kurt düşüyor...
kızlar ufak hareketler yapar erkek gibi lap lup ındırmez tekmelerı:)

Back
X