• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,
doktordan geldim az önce. migren yüzünden canım çok sıkılıyordu, doktor herşeyin normal olduğunu söyleyince rahatladım, maalesef başağrısına yapılacak bişey yok ve sakın ilaç kullanma dedi. sonrada üçlü testi yaptırdı. erken yaptırdı, bulduğu yerde kan aldırıyo benim doktor. şeker ölçümüde yapılacaktı ama aç olmam gerekiyormuş, şeker testi yaptıran varmı aranızda.? bu arada cinsiyeti öğrenemedim, kalp atışını bile yeni dinletti, cihaz bozuktuda.))neyse,herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım en azından.

slm kızlar,
doktordan geldim az önce. migren yüzünden canım çok sıkılıyordu, doktor herşeyin normal olduğunu söyleyince rahatladım, maalesef başağrısına yapılacak bişey yok ve sakın ilaç kullanma dedi. sonrada üçlü testi yaptırdı. erken yaptırdı, bulduğu yerde kan aldırıyo benim doktor. şeker ölçümüde yapılacaktı ama aç olmam gerekiyormuş, şeker testi yaptıran varmı aranızda.? bu arada cinsiyeti öğrenemedim, kalp atışını bile yeni dinletti, cihaz bozuktuda.))neyse,herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım en azından.

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım baş ağrısı için aslında ağrı kesici veriyolar ve senin migreninde var verseler daha ii olurdu ama dr tedbiri elden bırakmak istemiyo galiba :) neyse üzülme inşalalh en kısa zamanda migreninden kurtulursun :)

yaaa
ne gusel sıteye gıremıom dıe bahaneyle kac gundur gırısemedıgım derınden ev işine baslamıstım.ama ben ıkısnı de ıdare etmeye calıscam.bıraz temıslık bıraz sizz:)))

Ben de öğrenemedim daha cinsiyetini... Önceki gün büroda ayaktayken bi hapşurdum kızlar, birden karnımda ani bir acı hissettim. Allahtanki bebişimin olduğu tarafta değildi. ınşallah bişey olmamıştır. Bi daha hapşurmam gerektiğinde bi yere oturmaya yada en azından hafifçe öne eğilmeye çalışıyorum.

Bu arada kızlar ağrıyan dişlere ne zaman müdahale ediliyordu? Sanırım 20lik dişimin de içinde olduğu 3-4 kadar dişim ağrıyor ve acayip başıma vuruyor bazen. Bişey yapamayız derlerse böyle idare etmeye çalışıcam napim...

yaaa
ne gusel sıteye gıremıom dıe bahaneyle kac gundur gırısemedıgım derınden ev işine baslamıstım.ama ben ıkısnı de ıdare etmeye calıscam.bıraz temıslık bıraz sizz:)))
idare et bakalım kırk yılda bi girebildik sen temizlik yap bakalım :):CüvCüv:benneyaptımki kolay gelsin şekerim :)

Ben de öğrenemedim daha cinsiyetini... Önceki gün büroda ayaktayken bi hapşurdum kızlar, birden karnımda ani bir acı hissettim. Allahtanki bebişimin olduğu tarafta değildi. İnşallah bişey olmamıştır. Bi daha hapşurmam gerektiğinde bi yere oturmaya yada en azından hafifçe öne eğilmeye çalışıyorum.

normal canım o ağrı genelde ben her hapşurduğumda oluyo ki bide nezleyim bebeişllerimiz allaha emanet :)

Anam bu ne yoğunluk ya. Giremedim bir türlü siteye -tatlicadiarzu-

iyiydir canım senden nbr :) bende bi gşrşyem dedim daha hala uğraşıyorum malesef ne kadar yoğun bugun :) eee nasıl gidiyo bakalım ? ben de alışveriş sitelerini geziodum bebiş için park yatak lara filan bakıyorum bebek arabaları :)

Saol cnm iyi gidiyor şükür. Bende hep bakınıyorum cnm iyi araştırmak lazım.

mrb arkadaslar uzun zamandır yazamıyorum.bilmem hatırladınızmı beni.şu anda ailemin yanında izmirdeyim.bende rahim ağzı yetmezliği vardı.bu nedenle serkilaj uygulandı.şimdilik sürekli yatıyorum.hamileliğim boyuncada yatıcam.bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalımda yatmaya razıyım.ikili test sonuclarını gecen gün aldık iyi cıktı.sizler nasılsınız bir coğunuzun bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş bizim daha kesin değil.sağlıklı olsunlarda cinsiyetin bir önemi yok.kendinize cok iyi bakın.

Geçmiş olsun cnm ya. Dikkat et kendine.

mrb arkadaslar uzun zamandır yazamıyorum.bilmem hatırladınızmı beni.şu anda ailemin yanında izmirdeyim.bende rahim ağzı yetmezliği vardı.bu nedenle serkilaj uygulandı.şimdilik sürekli yatıyorum.hamileliğim boyuncada yatıcam.bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalımda yatmaya razıyım.ikili test sonuclarını gecen gün aldık iyi cıktı.sizler nasılsınız bir coğunuzun bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş bizim daha kesin değil.sağlıklı olsunlarda cinsiyetin bir önemi yok.kendinize cok iyi bakın.

Canım geçmiş olsun , sende kendine iyi bak , netice de cinsiyet abartı önemli değil önemli her bakımdan sağlıklı bebekler dünyaya getirmek.

pembe mavi baş ağrılarından bende şikayetçiyim öldüresiye başım zonkluyo bazen dayanamıyorum ilaç alıyorum malesef :(

Benim de bu aralar artıı Allahtan eskisine göre uzun sürmüyor ama daha çok sabah kalkarken oluyor sonra normale dönüyorum

yaaa

Yaw sen ne becerikli bir hatunsun , hem laf yetiştirip hem temizlik ...:hooray:

Ben de öğrenemedim daha cinsiyetini... Önceki gün büroda ayaktayken bi hapşurdum kızlar, birden karnımda ani bir acı hissettim. Allahtanki bebişimin olduğu tarafta değildi. İnşallah bişey olmamıştır. Bi daha hapşurmam gerektiğinde bi yere oturmaya yada en azından hafifçe öne eğilmeye çalışıyorum.

Benim de akşam oldu ona benzer bir durumum , yemeğe davetliydik çok yedim üzerine hapşuruk tuttu üst üste karnım nasıl ağrıdı anlatamam bir şey olacak sandım ...

20 lik diş demişken kaleydoskop benimde 20 lik dişim çıkyo acaip sancılı bişi ya tamda hamileyken çıkyo sağ tarafıma yatamıyorum yüzüm çenem ağrıyo zor muş diş çıkarmak :)))))))

Bişey sorucam , burun akıntısı artan oldumu ?? Ben de burun akıntısı var nezle gibi değil ama arada bir silme ihtiyacı duyuyorum o sırada da çok az çatlak gibi kan oluyor ...

zeytin gözşlü benim bi tuttumu dahada geçmiyo :( özellikle sabahları çok uyursam o gün bütün gün başım ağrıyo :(

selam kızlar 12+5 ken dr erkek gibi görünüyor dedi bebiş için....önce erkek denipde kız çıkan oldu mu?

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım baş ağrısı için aslında ağrı kesici veriyolar ve senin migreninde var verseler daha ii olurdu ama dr tedbiri elden bırakmak istemiyo galiba :) neyse üzülme inşalalh en kısa zamanda migreninden kurtulursun :)[/QUOTE

inşallah kurtuluruz canım ya, ilaçsız ağrı geçmiyor ama doktor kesinlikle ilaç yasak dedi mecburen uyuyoruz işte.

Back
X