• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ülser var belimde kemik sıkışması var ağır kaldırmam zaten yasak kansızlık var ne arasan şimdi ağrılarım baş kasık bel göz nerede arasan var yok yok yani bende kolay kolay hastalanmam ama bi hastaladımmı bir hafta yataktan klkamam :(

Canım sana da yazık be bu ne böyle teker teker gelin ulen demiyo musun ...
offf ben onlardan 15-20 tanesinin olduğu bi ortama düştüm... misafirliğe gitmiştik...
ve herkes benim gebeliğimden konu açıp konuşmaya başlayınca direk mutfağa geçtim servise yardım ettim bulaşığa girdim..
sonra bi baktım ki kalkıyoruz :roflol: :roflol:

kimi özellikle korkutucu anlatıyor, öyle olduğu zaman hevesle dinliyorum :roflol:
ben korkmayınca o kişide heves kalmıyor ve kısa kesiyor :roflol: :roflol:

Yok benim kaçacak yerim yoktu anlatanda görümcemin kayınvalidesi olunca sesimi çıkaramadım , ama kayınvalidem anladı fenalık geçirdiğimi :) Bu arada anlatan kadının oğlu kadın doğumcu , görümcemde kadın doğumcu süper ortam yani :)):jeyyar:

slm kızlar,
doktordan geldim az önce. Migren yüzünden canım çok sıkılıyordu, doktor herşeyin normal olduğunu söyleyince rahatladım, maalesef başağrısına yapılacak bişey yok ve sakın ilaç kullanma dedi. Sonrada üçlü testi yaptırdı. Erken yaptırdı, bulduğu yerde kan aldırıyo benim doktor. şeker ölçümüde yapılacaktı ama aç olmam gerekiyormuş, şeker testi yaptıran varmı aranızda.? Bu arada cinsiyeti öğrenemedim, kalp atışını bile yeni dinletti, cihaz bozuktuda.))neyse,herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım en azından.

canım çok sevindim bebekler sağlıklı olsunda ne olursa olsun kız erkek fark etmez canım

fussiletçim benim mide bulantılarım hala devam ediyo sabahlRI çıkarıyorm bile :) kız saçlıysa bulantın çok polur derler eşim diyoki ne şaçmış bu böle 9 ay boyunca bulatı yapıyo hastene çıkışındA At kuyruğuy yapçam kızımın saçını :)

ayyyyy kıss sen çok yaşa emii:roflol::roflol::roflol:

yaaa
ne gusel sıteye gıremıom dıe bahaneyle kac gundur gırısemedıgım derınden ev işine baslamıstım.ama ben ıkısnı de ıdare etmeye calıscam.bıraz temıslık bıraz sizz:)))

kolay gelsin tatlım sana fazla yorma kendini ama dikkat et çok tatlım

ben 3 lü test ne için oluyo bilmiyom anlatabilermisin???

Üçlü test; gebeliğin 16-20 haftaları arasında anne kanından alınan örnekte b-HCG, alfa feto protein (AFP), ve estriol (E3) denilen üç biyokimyasal maddenin ölçümü ile yapılır. Bu ölçümler gebelik haftasına göre annenin yaşı, vücut ağırlığı, ırkı, annede diyabet olup olmaması ile birlikte değerlendirilir. Gelişmekte olan bebekte olabilecek nöral tüp defekti ve bazı kromozomal anormalliklerle (Down sendromu ve trizomi 18) karşılaşılma riski hesaplanır.
Üçlü test bir tanı testi değildir. Testin amacı bebek ve anne açısından riskli yöntemleri kullanmadan bebekte olabilecek anomali riskini saptamaktır. Eğer test sonucunda risk belirli bir düzeyin üzerinde çıkarsa (genel olarak 1/270 den fazla olması) daha ileri testler yapılarak kesin tanı konmaktadır.a.s.

çok sağol fıstık biz de öğrenmiş olduk :1hug:

Rica ederim mervecim a.s.

Biraz içimi rahatlattın canım yaaa,sağol. Nasıl kötü oldum var yaa deliriyordum resmen görünce...
Canım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:
Bitanem ara söyle. Anlar o zaten ne olduğunu. Adam prof. yaw

yok sakuracım bnm mide berbat su içsem kaynıyo elma da yerim ama değişmicek eminim

benim de öyle tatlım, bol bol su lazım içmezsek kabız oluyorum ama hep kaynıyo hep yanıyo, ağzıma acı acı geliyo :1no2: :1no2:
elmayı deneyeceğim, belki işte, bi umut :1rolleyes:

....
Yok benim kaçacak yerim yoktu anlatanda görümcemin kayınvalidesi olunca sesimi çıkaramadım , ama kayınvalidem anladı fenalık geçirdiğimi :) Bu arada anlatan kadının oğlu kadın doğumcu , görümcemde kadın doğumcu süper ortam yani :)):jeyyar:

offfff kötü sıkışmışsın köşeye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
insanın ağzı torba olmalı bence, istediğin kişinin ağzını büzesin :roflol: :roflol: :roflol:

zeytin gözlü ben daha 19 yaşındayım malesef her hastalıktan muzdaribim teker teker gelin diyorum ama hayat acımasız :)))

ille sorun mu istiyorsun kız sen de maşallah bak sonuçların gayet normal değerlerde :1hug: :1hug:
sen şimdi endişe etmeyi bırak ve sevin bence a.s sonra şükret kendine ve bize de dua et güzel haberlerle gelelim diye :1hug:

Canımmm benim hiç istermiyim sorun olsun... Herşey söylediğiniz gibiyse tabiki Allaha bin şükür... Ama insan korkuyor işte yaa bu testin sonucunu ikili testin sonucu ile karşılaştırınca...

Canım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:

dilekçim kuruntuyapma kendine bence dr müsait olduğu zamanı tahminen biliyorsundur o zmn ara

canım emin misin öyle olduğuna ben yine o değerleri baz aldım ve sanki çok yüksek bir oran gibi geldi bana 1:890. Inşallah söylediğin gibidir canım ya:(((

dilekçim bence boşuna elham yapıyorsun gerçekten hiçte düşük dğeil sonuçlar içini ferah tut iui düşün iyi olsun canım üzme bebeğinide

Canımmm benim hiç istermiyim sorun olsun... Herşey söylediğiniz gibiyse tabiki Allaha bin şükür... Ama insan korkuyor işte yaa bu testin sonucunu ikili testin sonucu ile karşılaştırınca...

haklısın canım biliyorum en ufak bişeyde bi terslik var diye içimiz içimizi yiyor çok iyi anlıyorum :teselli:
inşallah doktor da sonuçlarını çok güzel yorumlar benimki gibi hiiiiç bişeyi kafaya takma süper gidiyorsun der hihoyyyt hihoyyyt
sonra da inşallah hepten kıpır kıpır olurlar da ayyyy tekme atıyoooo demeye başlarız :1hug: :1hug: :1hug:
içini ferah tut, melekleri koruyor onları, bi de annelerinin duaları :1hug:

canım arayayım ama birde şöyle bir durum var sonuçlar elinde değilki ben ne kadar anlatırsam anlatayım tam cevap veremeyecek yoksa arasam mı acaba yaaa:uhm:

ara ve oku bence bıze karısık gelıyor ama onlar ısın kurdu artık. Yakınında fax varsa gonderırısın.

kızlar karnı kuruyup pul pul dökülen varmı :? dilekçim gönlünü ferah tut testler her zaman doğru yantı tam olarak veremiolarki

bircancım, haklısın sağlıklı olsunlar yeterki. zaten migrenden çok korktuğum için gittim ama iğneyide yedim:))

kızlar karnı kuruyup pul pul dökülen varmı :? dilekçim gönlünü ferah tut testler her zaman doğru yantı tam olarak veremiolarki

benim ilk zamandan beri siyah ne giydiysem resmen minicik minicik pul pul dökülmüş belli olyor tüm vücudum...
göğüs uçlarım da soyuluyor ve müthiş kaşınıyor..
hemen bebeyağına sarılıyorum tabii -tatlicadiarzu-

Back
X