elaaaaaa nerden çıkardın şimdi kahveyi, canım çekti şimdi off ya...:))).
ohh ay kalk yap anacım ıcelım karsılıklı sooole mıs gıbı:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elaaaaaa nerden çıkardın şimdi kahveyi, canım çekti şimdi off ya...:))).
ay kızlar ben de hamıle olmadan once dusunun hanı su kare olan cıkolatalar varya koca paket bı paket yerdım gunde.sımdı agzıma koyasım gelmıo tatlıyı.sozde oglu olacaklar tatlı yermiş.yalannnnkaydirigubbakcemile
ay kızlar ben de hamıle olmadan once dusunun hanı su kare olan cıkolatalar varya koca paket bı paket yerdım gunde.sımdı agzıma koyasım gelmıo tatlıyı.sozde oglu olacaklar tatlı yermiş.yalannnnkaydirigubbakcemile
sakınan goze cop batar.ay ılk kez canım cektı ıcmesem daha kotu dııl mi.ohh ıcın anacım sız dee:içelim:
oooo bütün kızlar toplanmış yine... ayfer ve zeytin göbüşer süper...maşallah sizebende eklicem en kısa zamanda...
buarada şu han olayını bende duydum ama asıl tuzlada ayda 1 gün satışa açılan chicco fabrikası varmış orası çok ama çok uygunmuş burdada birileri yazmıştı hatta izdiham oluyomuş haberiniz olsun...daha detaylı bilgi alıp buraya yazarım...
bide diyormki iki hafta sonra havalarda güzelken buluşsak yaw istanbuldakiler ne dersiniz?tarih belirleyelim artık...
begüüüüüüm ya senin oglunu varya ben ısırır ısırır bıtırırım yaa.kzucuk nası yatmıs oyle koynuna.yaaa eylul gelsın hemen ben de oglumu gormek kucaklamak sevmek koklamak ıstıyorum.
hadı leyyn meryemle sad'a bak nası el kadar bebelerın ustune atıolar suçu.sız hüpletın cıkolataları cocouk ıstıomus.peaahhhh:mymeka:
sız soyle bısey duydunuz mu aklınızda olsun bebegınızın hareketını ılk hıssettıgınzde kıme bakarsanız bebek ona benzermış ona gore.sositososito
bı de kımseden ızınsız bısey yemeyın sakın bebelerımızde dogum lekesı olmasın.ben ınanırım buna ben de annem bılerek denemış,karnımda beyaz gul lekesi var