• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada özellikle 3lü testi atlatanlara soruyorum: bebeğin nelerine bakıldu ultrasonda cinsiyet dışında???? nelerini inceliyolar merak ettim... dr bize herhangi bişey söylemedi ne yapılacağıyla ilgili..???? lütfen beni aydınlatın....

Cnm bazı kemiklerine bakıyor, ölçüm yapıyor. Sonrada kan veriyorsun. Bu kadarcık

ayyy hadi ccanım hayırlısı iyi ahberlerle gelelim inşallah

İnşallah kuşumm :Saruboceq::Saruboceq: Senin bebişinde açsın ama artıkta görelim yahu kaydirigubbakcemile2

Kızlar doktorum aradı az önce. Çok az enfeksiyon varmış. Ama endişelencek birşey yok dedi. Monurol Saşe diye suda eritilen bir antibiyotik verdi. Sanırım sistim olmuşum öyle söyledi. Şükürki büyük birşey çıkmadı hihoyyyt

çokda ısınmasını bekleme. ınsanlar manyak yaa. bır gun boş görmedım oraları. kar yagar ınsan dolu yine:) sıcakken hele hele bayram zamanları. o taraflara hiç gitmemeye calısıyorum
evet evet haklısın canım ya.
ay kızlar ben de hamıle olmadan once dusunun hanı su kare olan cıkolatalar varya koca paket bı paket yerdım gunde.sımdı agzıma koyasım gelmıo tatlıyı.sozde oglu olacaklar tatlı yermiş.yalannnnkaydirigubbakcemile
valla bende öyle tatlı aramıyom çok aman şükür yarabbim aramiyim fazla.ye tatlıyı getir atlıyı hikaye o zaman:)
oooo bütün kızlar toplanmış yine... ayfer ve zeytin göbüşer süper...maşallah size:nazar: bende eklicem en kısa zamanda...
buarada şu han olayını bende duydum ama asıl tuzlada ayda 1 gün satışa açılan chicco fabrikası varmış orası çok ama çok uygunmuş burdada birileri yazmıştı hatta izdiham oluyomuş haberiniz olsun...daha detaylı bilgi alıp buraya yazarım...
bide diyormki iki hafta sonra havalarda güzelken buluşsak yaw istanbuldakiler ne dersiniz?tarih belirleyelim artık...
canım çok teşekkürler.chicconun oraya gitmeye değmez anladığım kadarıyla sabahın körü dükkan sahipleri gelip yağma yapıyomuş gibi alıyomuş o yüzden strese girmeyelim gidip.
slm kızlar ben geldım nasılsınız hersey yolundadır ınsallahh.

iyiyz canım şükür ama asıl seni sormalı iyisindir umarım?

Kızlar doktorum aradı az önce. Çok az enfeksiyon varmış. Ama endişelencek birşey yok dedi. Monurol Saşe diye suda eritilen bir antibiyotik verdi. Sanırım sistim olmuşum öyle söyledi. Şükürki büyük birşey çıkmadı hihoyyyt
canım gozun aydın. su iç bol bol.

ıyı hadı gozun yadın canım.benım doktor bana o ılactan yazdı ıdrarda yanman olursa ıccen dedı.onu gece yatmadan bır bardak suya bosaltcan sonra tuvalete gıtcen ıcıp yatcan sabaha kadar tuvalete cıkmıcan bılıon demı

teşekkürler mozi ve peti :)))) bu arada geçmiş olsun canım işallah ilaç etki ederde hemen kurtulursun....

iyi o zaman en azından hemen tedavi edilebilir bişi çok şükür.

bircancım artık top sende kardeşim hadi haberlerini bekliyos iyi yaa.bide pembe mi mavi mii:)

kızlar ya göbüşlerinizi nereye koyuyosunuz yaa ben bilmiyorum kaçırdım :(((( sölesenize bakiyim bi... bende hala tık yok.. 87 kiloyum gerçi çpcuk neremden çıksında göstersin kendini :)))

canım benim bak bişiy yokmuş çok sevindimmmmmmmmmmmm

canım gozun aydın. su iç bol bol.

ıyı hadı gozun yadın canım.benım doktor bana o ılactan yazdı ıdrarda yanman olursa ıccen dedı.onu gece yatmadan bır bardak suya bosaltcan sonra tuvalete gıtcen ıcıp yatcan sabaha kadar tuvalete cıkmıcan bılıon demı

teşekkürler mozi ve peti :)))) bu arada geçmiş olsun canım işallah ilaç etki ederde hemen kurtulursun....

iyi o zaman en azından hemen tedavi edilebilir bişi çok şükür.

Özgecim geçmiş olsun , çok şükür gebelikte herkes olabiliyormuş ...

Tşk ederim fıstıklar. Evet Elacım öyleymiş söyledi doktorcuğum a.s.

begumcum kayra bebek sana benzıomus.pekı 3 bıyutluda farkedılıomuydu sana benzedıgı?ben cok merak edıom da:utangac:

bircan cnm hadi inşallah iyi çıkar ama moralini sakon bozma onun için oda iyi olur

Back
X