begum benım oglum babaya benzerse senın oglana benzer albume ekledım foto bak sonra sıleyım
valla kız :roflol::roflol: yanlız benimki babasına benzemiyo:roflol: bende ekleyeyim kocişin resmini bak gör:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begum benım oglum babaya benzerse senın oglana benzer albume ekledım foto bak sonra sıleyım
kızlar bu arada özellikle 3lü testi atlatanlara soruyorum: bebeğin nelerine bakıldu ultrasonda cinsiyet dışında???? nelerini inceliyolar merak ettim... dr bize herhangi bişey söylemedi ne yapılacağıyla ilgili..???? lütfen beni aydınlatın....
ayyy hadi ccanım hayırlısı iyi ahberlerle gelelim inşallah
evet evet haklısın canım ya.çokda ısınmasını bekleme. ınsanlar manyak yaa. bır gun boş görmedım oraları. kar yagar ınsan dolu yine:) sıcakken hele hele bayram zamanları. o taraflara hiç gitmemeye calısıyorum
valla bende öyle tatlı aramıyom çok aman şükür yarabbim aramiyim fazla.ye tatlıyı getir atlıyı hikaye o zaman:)ay kızlar ben de hamıle olmadan once dusunun hanı su kare olan cıkolatalar varya koca paket bı paket yerdım gunde.sımdı agzıma koyasım gelmıo tatlıyı.sozde oglu olacaklar tatlı yermiş.yalannnnkaydirigubbakcemile
canım çok teşekkürler.chicconun oraya gitmeye değmez anladığım kadarıyla sabahın körü dükkan sahipleri gelip yağma yapıyomuş gibi alıyomuş o yüzden strese girmeyelim gidip.oooo bütün kızlar toplanmış yine... ayfer ve zeytin göbüşer süper...maşallah sizebende eklicem en kısa zamanda...
buarada şu han olayını bende duydum ama asıl tuzlada ayda 1 gün satışa açılan chicco fabrikası varmış orası çok ama çok uygunmuş burdada birileri yazmıştı hatta izdiham oluyomuş haberiniz olsun...daha detaylı bilgi alıp buraya yazarım...
bide diyormki iki hafta sonra havalarda güzelken buluşsak yaw istanbuldakiler ne dersiniz?tarih belirleyelim artık...
slm kızlar ben geldım nasılsınız hersey yolundadır ınsallahh.
canım gozun aydın. su iç bol bol.Kızlar doktorum aradı az önce. Çok az enfeksiyon varmış. Ama endişelencek birşey yok dedi. Monurol Saşe diye suda eritilen bir antibiyotik verdi. Sanırım sistim olmuşum öyle söyledi. Şükürki büyük birşey çıkmadı hihoyyyt
Kızlar doktorum aradı az önce. Çok az enfeksiyon varmış. Ama endişelencek birşey yok dedi. Monurol Saşe diye suda eritilen bir antibiyotik verdi. Sanırım sistim olmuşum öyle söyledi. Şükürki büyük birşey çıkmadı hihoyyyt
Kızlar doktorum aradı az önce. Çok az enfeksiyon varmış. Ama endişelencek birşey yok dedi. Monurol Saşe diye suda eritilen bir antibiyotik verdi. Sanırım sistim olmuşum öyle söyledi. Şükürki büyük birşey çıkmadı hihoyyyt
canım gozun aydın. su iç bol bol.
ıyı hadı gozun yadın canım.benım doktor bana o ılactan yazdı ıdrarda yanman olursa ıccen dedı.onu gece yatmadan bır bardak suya bosaltcan sonra tuvalete gıtcen ıcıp yatcan sabaha kadar tuvalete cıkmıcan bılıon demı
teşekkürler mozi ve peti :)))) bu arada geçmiş olsun canım işallah ilaç etki ederde hemen kurtulursun....
iyi o zaman en azından hemen tedavi edilebilir bişi çok şükür.
Özgecim geçmiş olsun , çok şükür gebelikte herkes olabiliyormuş ...
canım benim bak bişiy yokmuş çok sevindimmmmmmmmmmmm