Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın larrrrrr herkes iimiii???
sağol dilekciimmm... ya zaten doktorda ağrım var deyince karında sertleşme varmı? yada kasılma varmı diye soruyor ama öyle bişey yok... yani demekki normal ama genede insan korkuyor.. dün akşam bide karpuz kaldırdım biraz ağırdı ama işte o yüzdende korktum... bidaha asla ağır bişey ellemem... koçiş yoktu yanlızdım yemek istedim dolaptaydı bayada ağırmış 5 kg. vardı sanırım ... yemez olaydım... sabah ağrım olunca otomatikmen ona bağladım... ne bilim...
günaydın kızlar...
dün bebişin odasını tamamladık sayılır, en son babası benim yaptığım lambasını da taktı, çok şirin oldu. bu arada keşke odası biraz daha büyük olabilsaydi, malesef lojman şartları böyle oluyor. fotolarını akşama yüklerim... bu arada iyi ki çok eşye almamışım, gardrabunu küçük almıştım, iyi oldu... oda yapanlar daha iyi anlarlar, eşyalar eve gelince çok büyüyor resmen ...
tülaycım tatlım sen izindesin di mi.
selam kızlar, ya ben bişey sorucam kasık kısmımda yanin tam kasıkta değilde karnıma doğru ağrım var sabağ kalktığımda vardı sol tarafımda... sizede oluyormu halada geçmedi şuan işteyim çalışıyorum....
günaydın kızlar...
dün bebişin odasını tamamladık sayılır, en son babası benim yaptığım lambasını da taktı, çok şirin oldu. bu arada keşke odası biraz daha büyük olabilsaydi, malesef lojman şartları böyle oluyor. fotolarını akşama yüklerim... bu arada iyi ki çok eşye almamışım, gardrabunu küçük almıştım, iyi oldu... oda yapanlar daha iyi anlarlar, eşyalar eve gelince çok büyüyor resmen ...
bızdede ıyıylık var uykusuzluk var tulay:) uyusamda yetmıyor napalım alısıcaz artık bunada
günaydın kızlar...
Canım benim hoşgeldin yaaa nasılsın nasıl gidiyor evde hayat? Çok özledik seni ve paşamızı senin yokluğun hissediliyor burda... opuyorumnanaktan Biz iyiyiz dün biraz canımız sıkkındı ama atlattık çok şükür bebişimin kilosu biraz az çıktı diye üzüldüm ben ama çok şükür sonra burdaki arkadaşların desteği sayesinde atlattım. Sen nasılsın paşamız nasıl? Canım pazar günü mesajını aldım çok tşk ediyorum bende senin geçmiş kandilini kutlarım canım ama hiç kont. yoktu o nedenle cvp yazamadm kusura bakma canımcım.
Dikkat et canım kendine artık son zamanlardayız bir süre daha böyle şeylerden uzak kalalım.lmaz:
günaydın gülaycım evet cnm izindeyim evdeyim....sen de ne var ne yokk???güle güle kullan bebişinin herşeyini inş...
iyiyiz tatlım, son koşturmacalar işte... giderek heyecan artıyor.... odasını yapınca sanki daha da bir heyecanım arttı, mini mini şeyler onu bekliyor, eşim dün odasının yanından geçerken şimdi kızımız burada mı yatacak annesi dedi. normalde benim eşim böyle duygusal laflar pek etmez, ama adam bile dize geldi. küçücük bebek elinde oynatacak heralde bizi.
maşallah sana da erkenden kalkmışsın. ay ben izinde olsam heralde şuan kimbilir kaçıncı rüyamı görüyor olurdum. maşallah valla canım....
bu arada ben eskiye nazaran daha iyiyim, ağrım sızım azaldı, kaburga ağrım hafifledi, bir arkadaşım bebek dönene kadar kaburga ağrın olur demişti, sanırım bebek döndü ki geçti ağrım....
olsun tatlım önemli değil ama sende izne çıkınca yanlız bırakmayalım birbirimiz evde zmn zor geçiyo biraz.... bebişinin kilosunu hiç takma bende sağlıklı olsunda dün komşuma gittim 5 gün önce sezaryenle doğum yaptı 3.5 kg olmuş ama doğumdan sonra annesinin sütü beslememiş ve 2.90 kg düşmüş...yani buda var sağlıkla gelsinde inş. defne eylül gerisi boş
hihoyyyt yaşasın fotoları bekliyoruz bebeğin güle güle uyusun büyüsün içinde... bizimde odamız küçük olduğu için az eşya aldım bakalım gelince göreceğiz nasıl olcak çok güzel oda hazırlamak çok zevkli
bizimde bir arkadaş bebeği gayet iyi bir kiloda doğdu doktor ısrar et anne sütü ver demiş kızın da üç gün sütü gelmemiş oda anne sütü olsun diye mma vermemiş bebek baya bir kilo kaybetmiş doktor bu sefer kızmış üç gün bu bebek aç kalırmı ben sana anne sütü ver dedim ama gelmiyorsa aç niye bekletttin demiş bebek hastanede bir iki gün kaldı sonra aklınızda olsun eğer sütünüz gelimoyrsa mama vermekde bir sakınca yok ama arada deneyin bırakmayın pompa ile falan geliyor süt, mamaya alışır memeyi almaz diye bir şey yokmuş ilk üç ay bebekler de alışkanlık oluşmazmış kucağıma almayım alışmasın falan tarzı şeyler ilk üç ay için geçerli değilmiş
gunaydın kızlar opuyorumnanaktan guzel bir gun olsun hepimiz için . . . .