• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında ben de heves ettim şu lohusa bardağı süsülerine ama düşününce bebek olunca kim uğraşacak o süs olaylarıyla yani anneme de şunu süsle bunu süsle ikram et diyemem ki :(

biz geldik yine..ecem çok geçmiş olsun canım inşallah baban bunları da atlatıp doya doya torununu sevecek üzme sen kendini

loğusa bardaklarınızı sevsinler sizin.. çok güzel görünüyolar maşallah ama pek benim tarzım değil..pek servmem öyle süslü püslü şeyleri..

selasm kizlar nasilsiniz :CüvCüv:
bebisleriniz nasil:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
kizlar bebeklerinizin kilosuna kafayi takmayin cunku aileden gelen birsey ve anenin yapisina bagli burdaki doktorlara goreeeeeeeeCADIARZU
offfffffffffffff bende o yuzden dr dr geziyorum yok seker olabilirmis yok dengesiz beslenme hepside iyi cikinca hormonal aileden ngelen birsey oldu.bebegin kilolu olmasida basa dert bosverin saglikli olsunlar en onemlisi o gerisi bos kizlar allaha saglikli olmasi icin dua edin bebisler anne sutunu alinca kucuk tosuncuk oluyorlar sikmayin caniniziiiiii:olmaz:

Özge canım buralardasın sanırım..bi gözük bakalım merak ettik..

selam hanımlar, nasılsınız? herkesler bomba gibi maşallah
geçmişi okuyana kadar öğle oldu valla
herkesin iyi olmasına sevindim

gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim :(

babam icin ettiginiz dualara cok teskkur ederek baslayayim :) babacigimin ameliyat sonrasi durumu cok iyi sukurler olsun ki. yani yogun bakimda hala ama cok cabuk ayildi ve aksamda annemle telefonla konusturdular ben cok iyiyim dert etmeyin rahatca uyuyun bu gece demis canim babam :( simdi de aradim odasini temizlemisler yogun bakimdan cikartacaklar normal odaya.
gelelim dune,
dun uzun ve gergin bir bekleyisin ardindan ameliyattan cikti bilgisi geldi. bende kardesim ve esimle ameliyata giren genc bir doktor var onun odasina gidip bilgi aldik. kil doktorun bize soylediklerine bakin : ameliyat orta basarida gecti. 3 damari degistirecektik ama gogsu actigimizda durumun dusundugumuzden cok daha kotu oldugunu gorduk. 1 damara hic dokunamadik cok yipranmisti yapilacak bisey yoktu. 2. damarada dokunamayacak kadar kotuydu ama dedik ki acmisken birakmayalim dove dove damari degistirdik ama ondan cok umutlu degilim fazla dayanmaz. bir tek ana damari basarili bir sekilde degistirebildik onda bir sorun cikmaz. babaniz bundan sonra kalp ameliyati olan birisinin ettigi dikkatin 2 katini gostermeli kendisine falan filan.
tabi bizde moral sifir. cikip kardesimle aglamaya basladik bunun uzerine esim dayanamayip esas doktorla gorusmek istedigimizi soyledi zar zor izin cikti odasina gittik asil ameliyatı yapan doktorun.
saolsun o moralimizi duzeltti biraz. beni gorunce direk kiz sen buraya dogurmaya mi geldin 1. kattan ayrilma sen dogumhane orda felan dedi. iste degistiremedigimiz damar hayati bir damar degil, damarsiz bir bolgede cok ince bir damar endise etmeyin dedi. esas ana damari degistirdik ki onemli olanda o dedi. babanizin durumu iyi gidiyor dedi.
onun odasindan umutlu ciktik. simdi de babamdan iyi haberler aldikca moralim git gide duzeliyor. tabi yogun bakimda oldugu icin hic birimize gostermediler henuz ama bu aksam normal oda da gorebilcez insallah.
esimda saolsun hastaneden cikista beni bogaza goturdu moralim duzelsin diye. yuruyus yaptik bol bol sahilde acildim biraz.
boole iste kizlar, bzde su anki durumlar bu sekilde

canım babanın ameliyatı güzel geçmiş bak, maşallah yaa
hayırlısıyla odasınada geçiyor, Allahım en kısa zmaanda evine dönmeyide nasip etsin

slm şekerler nabersiniz bakemm :))
ebru ve ecem canlarım babalrınıza Rabbim acil şifalar versin inşallaahh
bu arada ecem şerbet bardaklarınız çok güzel bende istiyorum ama ben bardakları kadeh düşünüyorum
sadece tepsiyi nasıl nerden bulacağız onu bilmiyorum ben izmirde hiç görmedim böyle bişey
nettende görmeden sipariş vermek istemiyorum ne olacak bilmiyorum

yaa okuduğum kadarıyla şekerler, bardaklar neyim hazırlanmış
yahu ben resimleri göremedim eklediyseniz
link filan verin merak ediyorum yaaa
bende pazartesi günü doktor çıkışı malzeme alayım ama bana biraz örnek yollayın olmaz mı?
internetten birkaç model buldum birazdan eklerim sizede
ancak sizin kendi orjinal fikirleriniz ilgimi çekicektir cokacimcoook

Evet kızlar dert etmeyin bebeklerin kilosunu ultrason hep doğru oranları vermiyor. burda ultrasona sokmuyolar bile sadece bi kere şimdi benim karnımı ölçüyolar mezura ile düşünün kaydirigubbakcemile3

selasm kizlar nasilsiniz :CüvCüv:
bebisleriniz nasil:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
kizlar bebeklerinizin kilosuna kafayi takmayin cunku aileden gelen birsey ve anenin yapisina bagli burdaki doktorlara goreeeeeeeeCADIARZU
offfffffffffffff bende o yuzden dr dr geziyorum yok seker olabilirmis yok dengesiz beslenme hepside iyi cikinca hormonal aileden ngelen birsey oldu.bebegin kilolu olmasida basa dert bosverin saglikli olsunlar en onemlisi o gerisi bos kizlar allaha saglikli olmasi icin dua edin bebisler anne sutunu alinca kucuk tosuncuk oluyorlar sikmayin caniniziiiiii:olmaz:

haklısın canım sağlıklı olsunlarda

Aslında ben de heves ettim şu lohusa bardağı süsülerine ama düşününce bebek olunca kim uğraşacak o süs olaylarıyla yani anneme de şunu süsle bunu süsle ikram et diyemem ki :(
kıs hevesle yaparlar yaaa.ama tercihtir anacım.
loğusa bardaklarınızı sevsinler sizin.. çok güzel görünüyolar maşallah ama pek benim tarzım değil..pek servmem öyle süslü püslü şeyleri..

diyomya tercih meselesi kıslar bana kalsa heryeri tülleyecem:)

selam kızlar..

Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..

Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..

of digdemcim yaaa seni cok iyi anliyorum. allah sifa versin canim insallah baban en kisa surede ameliyata alinir neticesi de cok iyi olur.

huysuz biraz önce göz attım geçmişte.. sanada çok geçmiş olsun canım.. umarım çabucak toparlanır baban..

bu örnekleri netten almıştım, fikir olur belki yerimseniben

Eklentiler

• $BEYAZGRAFONB.webp
    $BEYAZGRAFONB.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $slaytkovabeyaz.webp
    $slaytkovabeyaz.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $BEYAZSULUK.webp
    $BEYAZSULUK.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $pembekese.webp
    $pembekese.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 22
bu bardak modellerini emsal buluyo ben ekliyom çok güzeller yaa.

Eklentiler

• $DSCF7801.webp
    $DSCF7801.webp
    5 KB · Görüntüleme: 20
  • $3056315054_0b473896d4.webp
    $3056315054_0b473896d4.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $pic-00127.webp
    $pic-00127.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 19
ecem çok geçmiş olsun canım mevzuyu götürün bakanlığa kadar bu kadar vurdumduymazlık olmaz. ortada bir hayat var ama şu da var ki tatlım kendini fazla üzme yavrukuş da üzülmesin. Rabbim acil şifalar versin babacığına:Saruboceq:

bu örnekleri netten almıştım, fikir olur belki yerimseniben
harikasın valla çok güzel hepsi.özellikle grapon modeli çok basit herkesin yapabileceği bişi ve çok güzel.
kızlar bebek kurabıyesı yaptıracak olan varmı

ya kurabiyeyi nerde yaptırıyorlar? zaten kurabiye yaptırsam bebek şekeri biblosu car curt uğraşmıcam.öyle güzel süslüyorlarki kurabiyeleri hiç gerek kalmıyor başka bişiye.

Back
X