Ela Eymenin yarıyaşını kutlamışsınız nice yaşlara. Sağlıkla ve beraberce girmenizi dilerim.
delüü hb nörüyon sıkyetın nedır süle bakambayanssulusmile
aa cok guzel olmuş valla ne becerıklı hatunlar var eylul annelerınde helall valla.eslem neler yptı kızına kımbıır cok becerıklı hatundu o da[/QUOTE
teşekkür ederim ama ben o becerikli hatunlar arasında sayılmam
iki günlük şapkayı iki ayda yaptım bilmiyorumkismile
Doktor hanım buğün iyiyim kendime bakım yaptırdım öğlen arası kaş saç bıyık vss.
ooo şapka güzelmiş ellrine saglık..
elam hani resımler. kuzumun yarıyas kutlamasını görmek istiyoruz
Eylülcüm miniğin çok tatlı maşallah....
Hüsniyecim hoşgeldin tatlım.. Ohh afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah bakıcı teyzenizin yemeği:) Evet canım çok şükür herşey yolunda aslında tombik değil ama biliyorsunuz fotolarda tombik çıkıyor.... Bade nasıl inş ii geçer sizin kontrolde...
Eylülcüm miniğin çok tatlı maşallah....
Hüsniyecim hoşgeldin tatlım.. Ohh afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah bakıcı teyzenizin yemeği:) Evet canım çok şükür herşey yolunda aslında tombik değil ama biliyorsunuz fotolarda tombik çıkıyor.... Bade nasıl inş ii geçer sizin kontrolde...
sağolasın canım.. süt olsun sadece inşallah gerisini istemiyommm yeterince var gerisinden:roflol: evet fotolarda daha tombik çıkıyo bebişler ama büyümüş belli yaniii.. umarım bizim kontrolde güzel geçer.. bade de iyi bakalım bir iştahlı bir iştahsız geçinip gidiyoz.. bakalım dr sonra ek gıdaya geçince neler gelcek başımıza..
hheee hee bende yaptırdım aynısını.. yüzüm gözüm açıldı beeee:roflol:
Hep aynı tatlım Defnede aynı birgün iştahlı birgün iştahsız ümidim ek gıdalarda umarım sorun yaşamayız doktor sanırım bazen iştahsız dedim diye seven seas şurup önerdi bende onu araştırıyorum şu an verip vermemek konusunda kararsızım açıkcası.
Doktor hanım buğün iyiyim kendime bakım yaptırdım öğlen arası kaş saç bıyık vss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?