2009 Eylül Anneleri

mehtap bızım vanda ısımız yok canım ya bırkac hftaya arabamızı getırtecek esım.o zamn ıstdıgımız bır hfta sonu gelırız

Sağol canım :) Darısı size, sorunsuz çıkar inşallah .

emelde bulusalım yoksa benım oglum cıngene besıgınden baska yerde uyumaz.ata nın besıgıne goz koyduk biz:)

Bende verdim canım onları zaten cmt günü başlıyorum ek gıdalara. Bizimki şimdilik sorun çıkarmıcak gibi gözüküyor ama tabi belli olmaz yinede. Sor bakalım sizin dr. ne düşünüyor vitaminler konusundA?

neyse ben yemek yapmaya kalkıyom bea..pff..hiç bi iş yapasım yok nedense...bi yandanda kan kaybediyom çok feci dogumdan sonra hem çok sancılı hemde çok fazla oluyo adatlerim

slm kızlar dün akşam bizim oğlanında çıktı dişleri.sorunsuz bi şekilde..ama çok tatlı ya.parmağımı ısırıyor azcık izi çıkıyor.

saat 4-4.5 ta gelıcekmış hemsıre kadın aşı ıcın ff stres sardı sımdıden yemın edwerım.zaten recimdeyim aakanlar tepemde:umursamaz:

arkdslar eskıden bnm bıldıgım bebeklerın dıslerı 7-8 aylıkkken cıkrdı artık bu sınır asagılara dustu galıba dımı.yenı nesıl hormonlu mu nebilmiyorumkismile

elacım face seni ekledim onay bekliyom senden.hazır mehtaba gitmişken 5 saatcik daha gidinde bana gelin gıııı.

slm kızlar dün akşam bizim oğlanında çıktı dişleri.sorunsuz bi şekilde..ama çok tatlı ya.parmağımı ısırıyor azcık izi çıkıyor.
hayırlı olsun cnm..darısı bize...
saat 4-4.5 ta gelıcekmış hemsıre kadın aşı ıcın ff stres sardı sımdıden yemın edwerım.zaten recimdeyim aakanlar tepemde:umursamaz:

kız sıkıntı yapma hemencecik yapıverir aglamazda eymen paşa...ee artık kocaman adam oldu yarım yaşında :)):1rolleyes:

inşallah canım sorunsuz yerler de biizmde aklımız onlarda kalmaz.. sorayım bende yazarım bakalım ne diyecek

neyse ben yemek yapmaya kalkıyom bea..pff..hiç bi iş yapasım yok nedense...bi yandanda kan kaybediyom çok feci dogumdan sonra hem çok sancılı hemde çok fazla oluyo adatlerim

çokk geçmiş olsun fıstık bizde daha tık yok valla ..

hadi hayırlı olsunnn..

herkese merhaba kızlar....

hüsniye canım merhaba, acaba ellerine ulaşmışmı kargo, şirketten ulaşmış olarak görülüyor...

ya kızlar benm kız baby tv izlemeyi çok seviyo bende izletiyom azcık işlerim oldugunda..sizce hatamı ediyorum...zararlımı? ama baby tv digerleirni asla izletmiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…