selam hatunlar.. okuluma gittim geldim.. bakıcı teyzemiz yemeğimizide yapmış .. miniğimde uyuyo bana da sizle çene çalmak düşüyo.. herkes nasıl bakem yarım yamalak göz atıverdim geçmişe.. yaseminin oğluşunun dişi çıkmış ohh darısı bize.. dilek defneye de maşallah iyice tombik olmuş sanırım herşey yolunda.. bizde haftaya gitcez bakalım kontrole baklaım bizimki nasıl geçecek..
benimde umudum ek gıdalarda ama bakalım.. arada elma ve havuç püresi veriyom bir iki kaşık pek sevdiği söylenemez.. birde iki gündür yoğurt verdim onu daha iyi yiyecek gibi..bakalım dr ne diyecek bende bir sorayım o zaman şurubu
emelde bulusalım yoksa benım oglum cıngene besıgınden baska yerde uyumaz.ata nın besıgıne goz koyduk biz:)
hayırlı olsun cnm..darısı bize...slm kızlar dün akşam bizim oğlanında çıktı dişleri.sorunsuz bi şekilde..ama çok tatlı ya.parmağımı ısırıyor azcık izi çıkıyor.
saat 4-4.5 ta gelıcekmış hemsıre kadın aşı ıcın ff stres sardı sımdıden yemın edwerım.zaten recimdeyim aakanlar tepemde:umursamaz:
Bende verdim canım onları zaten cmt günü başlıyorum ek gıdalara. Bizimki şimdilik sorun çıkarmıcak gibi gözüküyor ama tabi belli olmaz yinede. Sor bakalım sizin dr. ne düşünüyor vitaminler konusundA?
neyse ben yemek yapmaya kalkıyom bea..pff..hiç bi iş yapasım yok nedense...bi yandanda kan kaybediyom çok fecidogumdan sonra hem çok sancılı hemde çok fazla oluyo adatlerim
slm kızlar dün akşam bizim oğlanında çıktı dişleri.sorunsuz bi şekilde..ama çok tatlı ya.parmağımı ısırıyor azcık izi çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?