hüsniş saol cnm darısı sizemi desem bilmemki...kız bakıcını kaça tuttun didim gııı :)
arkdslar eskıden bnm bıldıgım bebeklerın dıslerı 7-8 aylıkkken cıkrdı artık bu sınır asagılara dustu galıba dımı.yenı nesıl hormonlu mu nebilmiyorumkismile
herkese merhaba kızlar....
hüsniye canım merhaba, acaba ellerine ulaşmışmı kargo, şirketten ulaşmış olarak görülüyor...
ya kızlar benm kız baby tv izlemeyi çok seviyo bende izletiyom azcık işlerim oldugunda..sizce hatamı ediyorum...zararlımı? ama baby tv digerleirni asla izletmiyom.
herkese merhaba kızlar....
hüsniye canım merhaba, acaba ellerine ulaşmışmı kargo, şirketten ulaşmış olarak görülüyor...
ya kızlar benm kız baby tv izlemeyi çok seviyo bende izletiyom azcık işlerim oldugunda..sizce hatamı ediyorum...zararlımı? ama baby tv digerleirni asla izletmiyom.
ayy deme valla.. iyiyim böyle bendelikafadulden 400 tuttum canımm sen kaça anlaştınn
bizim dr umuz ha baby tv izlemiş ha zor ölümü onun için farkı yok dedi. ışıklara ve hareketlere bakıyor. her sekılde uzun süre tv zararlı 10 dk yı gecırme ve sık sık onune gec dıkkatını dagıt. ben ancak öyle izletiyorum
ben ızletıyorum dogrusu tv.bn ızletmesem de o bkıo zaten.hem tek basımayım wc ye gtsem drmz tek basına mama sandalyesıne koyup cevırıorum tv ye oyle gıdıyorum.hem ızletmıyorum dıyene de pek ınanasım gelmıo nasıl vakıt gecer kı tum gun tv siz.bı raddeden sonra ınsanın konusmaya bıle mecali klmıyo.o zamn acıosun tv yı o bkrken sen nefes alıosun.bakıcısı olanlar zannetmıorum o ınsanlar da tum gun cin gıbı sessız sedasız otrsun mutlaka acıolardır bebekler de ızlıyodur.bn okdr zararlı oldugunu da dusunmuyrum acıkcası bu bnm fıkrım tabi.
selam kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm resmen ölüyorum bademciklerim çok ağrıyo ve bütün kemiklerim ağrıyo ateşimde var antibiyotiksiz geçmiycek gibiii bide benim kalbimde mitral kapak kalınlaşması var kardiyologum asla bademciklerinin şişmemesi lazım yoksa ilerler diyodu bunun için her ay koruyucu antibiyotik iğne vurunuyodum ama hamile kalınca bıraktım zararlı olur diye dr bırakma dediydi napcam şimdi antibiyotik içsem kaan a ağır gelirmiki
meryemcim tv izletmenin en büyük sakıncası epilepsiye neden olması tatlım, beyinde hasar yaratıyormuş uzun süreli izletilince.... benim en büyük korkum bu zaten Allah korusun... bunu yaşayan biri var çünkü....
selam kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm resmen ölüyorum bademciklerim çok ağrıyo ve bütün kemiklerim ağrıyo ateşimde var antibiyotiksiz geçmiycek gibiii bide benim kalbimde mitral kapak kalınlaşması var kardiyologum asla bademciklerinin şişmemesi lazım yoksa ilerler diyodu bunun için her ay koruyucu antibiyotik iğne vurunuyodum ama hamile kalınca bıraktım zararlı olur diye dr bırakma dediydi napcam şimdi antibiyotik içsem kaan a ağır gelirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?