2009 Eylül Anneleri

arkdslar eskıden bnm bıldıgım bebeklerın dıslerı 7-8 aylıkkken cıkrdı artık bu sınır asagılara dustu galıba dımı.yenı nesıl hormonlu mu nebilmiyorumkismile

Bende öyle biliyordum Elacım. Dediğin gibi çok takviyeden kaynaklı sanırım bu durum.

herkese merhaba kızlar....

hüsniye canım merhaba, acaba ellerine ulaşmışmı kargo, şirketten ulaşmış olarak görülüyor...

Hoşgeldin Gülaycım geçen yazdığını okudumda güldüm hani toplantı odasının kapıısını kilitledim mi diye yüz kez kontrol etmen aynısını bende yapıyorum çünkü. kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benm kız baby tv izlemeyi çok seviyo bende izletiyom azcık işlerim oldugunda..sizce hatamı ediyorum...zararlımı? ama baby tv digerleirni asla izletmiyom.

Canım ara ara Defnede bakıyor TV'ye reklamlarda doktor izletmeyin dedi artık çeviricem kafasını bundan sonra.

herkese merhaba kızlar....

hüsniye canım merhaba, acaba ellerine ulaşmışmı kargo, şirketten ulaşmış olarak görülüyor...

balböcem msj atmış benimki ulaşmış ellerine sonunda..seninkide ulaşmıştır..

ya kızlar benm kız baby tv izlemeyi çok seviyo bende izletiyom azcık işlerim oldugunda..sizce hatamı ediyorum...zararlımı? ama baby tv digerleirni asla izletmiyom.

15 dk fazla izletme canım beyin gelişimleri bunun için yeterli değil.. onlar şimdi anlamaz baby tvden falan hepsi aynı onlar için

bizim dr umuz ha baby tv izlemiş ha zor ölümü onun için farkı yok dedi. ışıklara ve hareketlere bakıyor. her sekılde uzun süre tv zararlı 10 dk yı gecırme ve sık sık onune gec dıkkatını dagıt. ben ancak öyle izletiyorum

ayy deme valla.. iyiyim böyle bendelikafadulden 400 tuttum canımm sen kaça anlaştınn

cnm bizim burda 300 350 arasıymış...şimdi ben onun evine götürcem.yiyecegini çorbasını bilmem nesini hepsini akşamdan yapıp hazır vercem sabah,sen tüm gün bunları yedir die.işte bilmiyorum o ne kadar ister ama daha anlaşmadık parada.konuşmadık para pul yani...komşum oldugu için.sence ne veriyim sempatiksalakcinni

ben ızletıyorum dogrusu tv.bn ızletmesem de o bkıo zaten.hem tek basımayım wc ye gtsem drmz tek basına mama sandalyesıne koyup cevırıorum tv ye oyle gıdıyorum.hem ızletmıyorum dıyene de pek ınanasım gelmıo nasıl vakıt gecer kı tum gun tv siz.bı raddeden sonra ınsanın konusmaya bıle mecali klmıyo.o zamn acıosun tv yı o bkrken sen nefes alıosun.bakıcısı olanlar zannetmıorum o ınsanlar da tum gun cin gıbı sessız sedasız otrsun mutlaka acıolardır bebekler de ızlıyodur.bn okdr zararlı oldugunu da dusunmuyrum acıkcası bu bnm fıkrım tabi.

selam kızlar nasılsınız
ben çok kötüyüm resmen ölüyorum bademciklerim çok ağrıyo ve bütün kemiklerim ağrıyo ateşimde var antibiyotiksiz geçmiycek gibiii bide benim kalbimde mitral kapak kalınlaşması var kardiyologum asla bademciklerinin şişmemesi lazım yoksa ilerler diyodu bunun için her ay koruyucu antibiyotik iğne vurunuyodum ama hamile kalınca bıraktım zararlı olur diye dr bırakma dediydi napcam şimdi antibiyotik içsem kaan a ağır gelirmiki

Canım mesela Defne bıraksam bile 10 dk izlemez ki hemen dikkati dağılıveriyor mesela reklam sesini duyuyor bakıyor TV'ye en çok 20sn sonra sıkılıyor bize bakmaya başlıyor...

O da doğru be canım ben şimdi sıkıştırıyorum kayınvalidemi ama tabi %100 bakıtmıyor diyemem ama dediğim gibi Defne zaten çok fazla konsantre olamıyor TV'ye. Bir tanıdığım abla vardı bebek bakıyordu. Bir keresinde telde konuşurken arkadan baktığı bebeğin sesleri geliyordu ama çok çok iyi bir kadındır çok sverim kendisini neyse tv açmıyorum annesi izin vermiyor yazık çocukta konuşmayı öğrenemedi hala falan deyip gülüyordu.

Çok geçmiş olsun canım mitral kapak hastalığı annemde de var hatta 20 güne kadar ameliyat olacak enfeksiyon kapmaması lazımmış dikkat et canım kendine sende.

yasemincim dişiniz hayırlı olsun... benim kız bakalım ne zaman çıkaracak...

dilekcim herşey yolunda dimi şeker, kalbinde sorun falan yok tam okuyamadım geçmişi, anlayamadım o yüzden canım.

gell elamm valla ne guzel olur. keşke yakın olsakk.. kurardım size bir çingene beşiği:)

dilek okadardan sorun olmazki. 20 sn falan onemlı değil. tv ızletılmemesının sebepleri benım arastırdıgım
-anneler uzun süre bırakıyor bebek duruyor nasılsa diye ilgisizlikten geç konuşuyorlar-
-uzun uzun tv ye bakmak bebekte göz problenmlerı çıkarıyor. 20 sn yi alituna yanından gecerken bile bakıyor o izlemek bile değil. ben izletmıyorumn çok ama baby tv nın müzikleri güzel. arkası tv ye dönükken acıyorum ses açıyorum dinliyor seviyor

çingene canım benimki ellerine ulaşmıştır, çünkü kargo takip numarasından ellerine ulaştığı gözüküyor şekercim, ben kontrol ettim, hüsniyenin babasına teslim edilmiş gözüküyor. sen kargo şirketiyle görüştün mü.....

Son düzenleme:
meryemcim tv izletmenin en büyük sakıncası epilepsiye neden olması tatlım, beyinde hasar yaratıyormuş uzun süreli izletilince.... benim en büyük korkum bu zaten Allah korusun... bunu yaşayan biri var çünkü....

ben uzun uzun ızletmıyorum canım zaten gerek yok. kayınvalıdeyede sıkı tembıhledım ama kucagımızdaykende dönüyor falan çok uzun bakmadıkca mudahale etmıyorum bende.

benim oğlum ilk doğduğundan beri kalabalığa alıştı şimdi evde yalnız kalınca devamlı benimle ilgilen istiyor.lavaboya bile giderken ağlıyor mecburen tv karşısına koyuyom

çok geçmiş olsun ece
bence de al antibiyotiğini
bi sorun olmaz bence
ki olsa bile en fazla bi süre emzirmezsin bebeğini
hem bebeklerimiz büyüdü artık
iyileşince tekrar emzirirsin
kalp diyosun çünkü ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…