2009 Eylül Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol:

benim kocam çok çalışıyo bu aralar
evde bi çalışma olamıyo malesef mirmirmirmir
kardes kardes bakam nireye kadar
yoksa kızım sagolsun uyuyor

ahhhh ahhhhhhhhhhhhh maşşallahh defneme yahuuu anne ve babasının özel hayatına ne kadar da saygılı :)))))))
benim kız gece en erken 12:30 la 1 arası uyuyor be<en 2 - 2:30 oluyor adam nasıl beklesin o saatte kadar gidip yatıyo :))))))))))))

seninki de yok dimi bu aksam gec gelcekmiş
yemek naptın bakiim
evet hala gelmedi..gelirsede dünden kalan kurufasulye pilava talim edicegiz sempatiksalakcinni yok eger istemesse kahvaltıcokacimcoook

:1ninca::1ninca::1ninca:

slm kızlar cok yazamıycam gecmişide okuyamadım.umarım hepiniz iyisinizdir.
ben bu aralar hastalıkla uğrasıyorum.sanırım migren baslangıcı nvarmış persembe mrla netleşicek.of cok zor bas agrısı mide bulantısı oluyor.kardeşimdeyim şimdi onda net var .hepiniz öpüldünüz.

sibelcim
çooook geçmiş olsun tatlım acil şifalar

sagolsun kızım

seninki de oyle olucak annesi bak gor sen

geçmiş olsun sibelcim çok zor miğren bendede var tuttumu çok fena baş ağrınamı mide bulantınamı yanacaksın helede bebekle dahada zor

aman ne var sanki emsal :))

eeee yuhhhhhh diyorum kıss sabah sabah töbee töbeee :))))
kahvaltı etmeden kendime gelmeden olmaz amerikan filmlerindeki aç gözünü oldu bitti hadi eyvallah olurmu kıssss :))))))))))

QUOTE=pushing;11755052]emsal dedin ya hamiş kalmak için bişi yapalım diye ben orayı kaçırdım :))[/QUOTE]

tatlımmm kalmamak için dedim hamile kalmak istemeyenler için yani en iyi korunma yöntemi bebekler dedim durmazlarsa o işte olmaz misalii
ama tabii senin aklın fikrin hamile kalmakta olunca nannış anladın :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…