2009 Eylül Anneleri

kızlar bana cevap verin gıı..yogurdum tutmamıştı bölee sütümsüydü :)) azcık ama çok azıcık yogurda benziyodu ama süte daha çok benziyodu :))))) ama ben kızıma yedirdim o bi kavanozu.napim vermeyince agladı bende hepsini yedirdim..bişe olurmu ki ???

kıyam canım sana ben yaa Allah gönlüne göre versin ne diyeyim kiiii başka
boşver yaa kimin ne demeye hakkı var bende istiyorum ister şimdi olsun hemen
ister kızım 2 yaşındayken hiç fark etmez yeterki kızıma bir kardeş gelsin
erken olursa arkadaş olurlar geç olursa abla kardeş :)))
aminnn canım Rabbim dileyen herkese versin

özlem senin eşin yanığı seviyo demekki bizimki hemen anlar azıcık dahi olsa :))
evet aşırı kızarmış seviyor herşeyde öyle...yemektede çok seçici bir yediğini bir daha aynı gün içinde yemez
boshayallersmileher öğün ayrı menüyerimsenibenbu arada bugün çok halsizim...kızımıda babasına emanet ettim odama çekildim meşhur nedenden dolayı

mehtap bende bugün deneme amaçlı yoğurt yaptım keçi sütünden ama biraz sıvı oldu sonra ondan da maya aldım tekrar keçi sütüne demledim bu sefer oldu:lepi:

tubaaaaaaaaaaa :))

ah canımm benimm sagol bidenem olumunekankayizsmile

nası yaa kaydirigubbakcemile5 canın sagolsun senin de

oldu deseydin...her seferinde bi düdüklü yakarım senin için aşkım cokacimcoook

canım tutmuş ama biraz fazla sulu olmuş sanırım bişey olmaz
tutmayınca yada bozuk olunca kesik kesik oluyo süt kesiği gibi yanii tatlım
ben esra için yapmadım bizimkiler bebekleri için yapıyordu ordan biliyorum çok sıvı olunca biberonla veriyorlardı
kendimiz için yapıyorum ev yoğurdu ve ayranı ayranı çok güzel oluyor çünküm :)))

mehtap çım bişi olmaz tatlım merak etme tadı da yoğurt gibiyse zaten eylülde silip süpürmüş :ecrin_bebek:

özlem cim benimki pek seçmez ama aynı yemeği ikinci kez yemez cumartesi pazar günleri 3 öğün pişiriyom hafta sonu mutfakat geçiyo malesef

emsalcim amiin tatlım gel 3 . 4. biz olalım :))

heç bişi olmaz. ayran niyetine yemiştir eylülcüm..

ben size nasıl yogurt yaptıgımı yazıyom..benim de hiç tutmazdı artık sekmiyo.
gerçi herkeş biliyo ama olsun birilerine faydam dkunur belkim.

sütü kaynatıyos taşırmadan :)))
sonra küçük parmagımızı içine sokup 7 ye kadar yanmadan tutabiliyosak okdir.
mayalanacak kavonoza sütü ekleyip (ben hazır meyve kavonozlarına yapıyorum)
1 tatlı kaşıgı yogurt ekleyip 2-3 kez karıştırıyoruz. sonra sarıyoruz birkaç kat.
4-5 saat oda sıcaklıgında kalıcak. sonra dolaba.

emsal akşam kocalr gelince söyleyelim ceketlerini atsın üztümüze hatta boca etsin :))

şu bi gerçek ben hiç kazara hamile kalıcağımı zannetmiyom :))

emsal akşam kocalr gelince söyleyelim ceketlerini atsın üztümüze hatta boca etsin :))

yok anacım ben istemem ceket meket...her ay geberiyom korkudan reglim gelse die...yok yok ben almim...sırnaşık şey

kız sen degilmiydin delen o aleti :)) gene delll :))) hemde iki üç yerden hatta kes ucunu makasla :)))) puhahahahaha

benim koca dünden razı ceketi ve daha başka şeyleri üstüme atmaya hatta direk üstüme atlamaya ama kız izin vermiyor kii :roflol::roflol::roflol::roflol:
gamze merve kardeşiz hala diyo yaaa bizde mecburiyetten öyleyiz :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…