dediğin gibi tubacım benim kız yabanın kız versiyonu oldu çıktı yaza düzelirler inşalalh :))
emsal sağol tatlım ama varya süt kızımı çok özledim aramızda bi bağ oluştu( şimdide ağmalaya başladım :)) canım benim niyetim zaten iki yaşına kadar emzirmek sonra ikinciyi fırına vermek allah nasip ederse millet dicek ne kadar çoçukk meraklısın diye ama napıım dayanamıyom :)) allahım isteyen herkese versin çok şükür maddi anlamda bi problemimz yok o yüğzden hemen yapıım diyom yaşım geçmeden :))
özlem maşalalh bacım nasıl yaktın yaw düdüklüyü :)
hoşgeldin bu arada :)
evet aşırı kızarmış seviyor herşeyde öyle...yemektede çok seçici bir yediğini bir daha aynı gün içinde yemezözlem senin eşin yanığı seviyo demekki bizimki hemen anlar azıcık dahi olsa :))
tubaaaaaaa naberr konuşsana yahuuu
ama ama ama ama kızım durmadıki bakamadım bi türlübilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
tubaaaaaaaaaaa :))
kızlar şifa dileyen herkeze çok çok teşekkür ederim. şimdi gidip eczaneden şurubunu aldım ve içirdim yarım saat sonrada yemeğini yediricem... offf inşallah kusmaz... tuba canım cezvede ne ben tanaya hamileyken davul fırını yakıodum içindeki keki geçtim o zaten kapkara kül olmuşşş fırınım gidiodu... salak ben keki unutup anama gitmiştim... 3 saat sonra geldim düşün...
şakkıdıo meşhur aşuremden yapıyordum düdüklüde yaparken bebeği emzir altını deiştir buraya takıl derken bir baktım buram buram yanık kokuyor:sengözlerimebaksanab
koştur koştur gittim dumanlar içinde bide düdüklü Allahtan patlamamış...ama kimse benim kadar iyi yakamazguclubacismiledipte iki parmak:lepi:
işin garip tarafı üstündeki kısmı ayırdım eşimin önüne koydum bayıla bayıla yidişakkıdıaşkım hep böyle yap demezmi
kızlar bana cevap verin gıı..yogurdum tutmamıştı bölee sütümsüydü :)) azcık ama çok azıcık yogurda benziyodu ama süte daha çok benziyodu :))))) ama ben kızıma yedirdim o bi kavanozu.napim vermeyince agladı bende hepsini yedirdim..bişe olurmu ki ???
oyyy oooyyy ooooyyyyyy bişiy demedim o zaman eylül için herşey feda getir öpem onuuu kokulu kokulu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bana cevap verin gıı..yogurdum tutmamıştı bölee sütümsüydü :)) azcık ama çok azıcık yogurda benziyodu ama süte daha çok benziyodu :))))) ama ben kızıma yedirdim o bi kavanozu.napim vermeyince agladı bende hepsini yedirdim..bişe olurmu ki ???
emsal akşam kocalr gelince söyleyelim ceketlerini atsın üztümüze hatta boca etsin :))
şu bi gerçek ben hiç kazara hamile kalıcağımı zannetmiyom :))
emsal akşam kocalr gelince söyleyelim ceketlerini atsın üztümüze hatta boca etsin :))
şu bi gerçek ben hiç kazara hamile kalıcağımı zannetmiyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?