2009 Eylül Anneleri

nincanın gözlerinde bi damla uyku yokmuş gibiydi bende senni kıza istinaden yolladım o nincayı gece uyumayıp anasının babasının işine taş koyduguiçin emsal :))))
siz ne sandınız :))

ha meyve demişken...arkadasmın biri kivi yedrebilrsn dedi..siyah noktacıklarını deglde dışını cam rendeden gecir ver dedi..szice vermelimiyiz kivi..ben hiç duymadımda kivi yiyen 5 aylık bebe :))

üff salı günü niye tv de hiçbişey yok yaa.. başım dönüyo benim bu akşam yine vertigodan mıdır nedir şu başdönmesinden kurtulamadım ben yaaa.

akşamcı millet slm............
yemeğimizi yedik komşunun oğlu geldi geçti pc başına neyse mutfağı toplayıp geldim okadar çok pencere açmışki pc donmuş.. neyse kapattık.. çocuğun oyuncaklarını alıyoo oynuyoo eşim tv izliyo adam yorgun gelmiş oda teepemizde müzik kutusu çalıyoo bebeği korkutuyo..uyarıyorumm yapmaa...! diye nerde tepelere çıktı...anasıda hiç arayıp sormuyo yaa...6.30 da geldi şimdi gitti ve ben gönderdimm hadi annen seni merak etmiştir dedimm gönderdimm... offf bu komşuyu ben neyapıcamm..
hatırlarsanız hamileykende annesi bizden çıkmıyodu bunaltmışlardı benii şimdide oğlu... bidaha gelsin almıycam içeri...

tubam bu akşam çok şey varyaa papatyam starda var
geniş aile var kanald
aşk ve ceza var atv de hepside güzell...

arkadaslar daha oncede yazdımdı ama gormeyenler ıcın yazıyım yıne.cıcı bebeyı rondoda cekın aptamıl akıllı kutuya yada agzı ıyı kapalı kavanoza koyun ezme derdı kalmıyor.aynı sekılde cıcıbebe ekmegınıde yaptım.onu henuz kullanmadım corbaya gecınce kullancam ınsallah.

ıyıyım canım sukurler olsunda fazla gıremıyom bızım hırıf hem ısyerınde pc basında hem evde.tabı ben bebıstı ev ıs guc derken aksamları gelen laptopa bıle el suremedım desem yerı.sen nasılsın azıtık bır ıkı sayfa okudumda senı gıdı senıı:)

sevgılı dunurum ne anlaaa kıs kucuk daha yafff

naber canım ya ozledim

kız oyle deme

konusuyor, heyecanlanıyor ve gülüyor çok bariz

ozellikle birkaç çizgi karakter var. en çok da onlara guluyor :))

yavaş hareket ediyor oradaki nesneler ve renkli. direk bebege hitap ediyor.

yemek yedirirken, salonda yanlız bıraktıgımda oyalanması için izlietiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…