2009 Eylül Anneleri

Öyle valla canım doğru söylüyorsun üç kuruşluk insanlara beş kuruş değer verirsen böyle olur... Dediğin gibi yaa zaten işim yok gibi birde böyle saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalmıyor muyum iyice deli oluyorum sağol canımıniçi... opuyorumnanaktan

Benimkide 4:30'dan sonra uyudu... Kafamı hiç toplayamıyorum bugün düşüncelerim bile bulanık parmaklarımın bile yazmaya takadi yok aslında o kadar diyeyim ben size. En azından Eburcum işe başladığın Aliş 6 aylık olacak çok fazla eziyet edeceğini zannetmiyorum zaten ek gıdalara başladım diyorsun akşam karnı tok olursa güzel uyur ama benden sana tavsiye bakıcını sıkı tembihle gündüz fazla uyutmasın o çok etkiliyor çünkü ağlıcaktım gece yaaa cuma eşim bir gelsin bırakıcam Defneyi babasına hem cmt hem pzr 4'er saatten uyucam....

ben çorbayı blanderdan geçiriyorum ama blerek fazla ezmiyorum yutmaya alışması lazım başlarda dışarı atıyodu pütürleri şimdi çook rahat yuıtuyo sakın su gibi vermeyin ilerde zorluk yaşarsınız

Kızlar et için daha erken değil mi ? Yani sindirim sistemleri için biraz ağır gellmez mi ? 7 aydan sonra diye biliyorum ben , en azından benim elimde ki katologda öyle yazıyor ve beyaz ette ilk tercih balık olmalı diyor .

Evet yasemin benim doktorda et için aynısını dedi 7.aydan sonra diye.Blender'ı ise kullanma süzgeçten geçirmen yeterli dedi.

ebrucum blander kullanmamak en doğrusuymus zaten. bızım dr ısrarla tembihledi. sadece alitunanın kullanacagı bır suzgec istiyordum. eşimde almış. üstünde aparatı var cevırıyorsuun eziyor. çok guzel bişey. tavsıye ederım.

kızlar günaydın daha doğrusu iyi öğlenler.... geçmişi okumadım , o yüzden bişey yazmıcam... herkes iyi mi, dün uyutma stilimi değiştirdim deliksiz 10 saat uyudu rüzgara, maşallah....

dünürüm nasılsın, aliş nasıl.

ay yine çok havadis var sanırım, ama okuyamaıcam... gelince okurum artık... söylemesi ayıp nine west te % 70 indirim başlamış ona yetişmem lazım, yoksa indirimi kaçırırsam ne olur di mi :) gelince görüşürüz.

ay yine bi göz gezdirdim dayanamadım..

özgecim geçmiş olsun ateşinizmi yükselmiş.... çok geçmiş olsun minik kelebeğe....

ebrucum ya koray abimin ismi, koraylar güçlü olur, bak herşeyi atlatacak koray da akranlarıyla koşup oynayacak... inşallah görev değişikliğin daha da rahatlatır seni...

yasemincim benim eşim de 4 çocuk istiyo, bir de minibüs gibi bişey alacakmış çocukları doldurup tatile , pikniğe gidecekmiş... adamdaki hayale bak... ama genelde erkekler çok çocuk ister, snein eşim şaşırttı beni... ben de 3 çocuk istiyorum hayırlı olsun aman istemekle olmuyo, nasip işleri bunlar....

gülnazcım bi kızım daha olursa ben de üzüm koyarım belki, dün düşündüm düşündüm üzüm çok hoşuma gitti... bu arada nasılsın... bence de en doğru kararı sen ver canım, çünkü anneler üstleniyo çoğu şeyi....

eymen paşa uyumadı mı elacım... keşke yakın olsaydık eymeni anneme bırakıp uyurdun biraz. o da rüzgarla oynardı...

dilekcim defne de mi uyumadı.... sen de hafta sonu eşine bırakırsın canım. Allahtan eşin çok ilgili... hayat kurtarıyor bazen eşler... ama benimkinin daha bize faydası yok. hele bi gelsin askerden.

kızlar annemle hafif salladık baktı dalmadı rüzgar 8.30 dan 9.30 a kadar mırıl mırıl beşiğinde... aldım kucağıma biraz konuştum, öptüm onu bol bol , oda karanlık tabi, sonra sırtını sıvazladım, o ağladı başta, sonra ben sıvazladım sürekli bir de yürüdüm biraz onunla ben ayakatayım tabi, sakinleşince yatırdım yatağına gözleri açıktı ben de popişine vurdum ee ee diye, baktım yine ağlıyo aynı şekil tekrar kızım yanındayım ağlama... ama öyle ağlıyoki ellerini gözlerine götürüyoı bi de, 5 dakika içinde yine sakinleşti uyur gibi oldu tekrar yatırdım yatağa tekrar sırtına vurdum sesiz sesiz bir kez daha kalktı tekrar aynbı şekil sonra 10 da uyudu 8 de kalktı.... benim de en fazla yarım saatimi almadı sallamadık ta gece boyunca, gıkı çıkmadı... sanırım yalnız bırakılma duygusu oluşmuş rüzgarda... güvende hissetti sanırım kendini..

hadi öpüyorum kızlar indirim de bişey kalmıcak he he :)

beğenmene sevindim canım kulağa hoş geliyo gerçekten rüzgar kız olsaydı üzüm olucaktı bakalım kızızmız olursa artık koyarız benim kararım şekillenmeye başladı kafamda ama şimdiden söyelyip tartışma konusu açmak istemiyorum haftaya netleşicek

canım yatır kaldır yapmışsın işte çok benziyo ama kısa sürmüş seninki inşallah bu gecede öyle uyur

slm en güzel eylül anneleriii
7 kayıtlı ve 3 gülyabani arkadaşlar herkese slmm....
nasılsınız iyi bari bugün çok kaynamamış okuyabildimm.
kızlar bizim dr 6 dan önce başlama dedi..
ama ben başladımm:)
meyve suyu ve meyve verdim bazaende yoğut...tabi bunları ara ara
sizler çorbalardan bahsediyonuz..
meryemcim senin tosunda gelişimi gayet iyi emiyorduda sen neden başladın..sütmü yetmiyordu.. benimde yetmiyor ama kadın
ısrarla vermiycen bişey diyor....
naapcamm yaa... çocukk benimm yaaa...

kızlaar herkese merhabaaaa...
saat 10 da kalktık anca geldiğm hanım şimdi uyuyo göğsümde , yatırıp yemek yiyebilmeyi umuyorummm......
eeee nevar neyok bakalımmm???
geçmişi okumadım varmı önemli bişilerrr??

Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...

yasemincim

bizim dr.umuz karnıbaharı az bi miktar eklememi soyledi.
mevsim sebzesi cunku. vitaminini alması gerekli dedi.
ben 3 haftadır ekliyorum, hiç problem olmadı.
bence önce dene. problem olmazsa da vermeye devam et cnm.
ya da dr.una danış.

kizlar kiyma ve tavuk ne zaman katabiliyoruz corbalara
bizim doktor kontrolumuz ayin 12 sinde o zaman doktora ayrintili sorcam ama tecrubeli annelerden faydalanalim yanlis bisey yapmayalim

ebrucum,

biz 6.ayda başlayacagız, 1 gün tavuk 1 gün et suyuna çorba yapılacak.
gecen aydan soylemişti dr.umuz.
ama direk etlerini de yermiyiz bilmiyorum. onu bu ay ogrenicem.

bu arada ben de hiç blendar kullanmadım.
çünkü bizimki zaten iştahsız. sulu şeyleri direk akıtıyor agzından.
pütürlü oldumu yiyor. sebzeler için tel süzgeç, meyve için cazm rende kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…