Fıstıklar ben kaçar izin aldım patrondan. Önce doktora sonra eve. Kendinize iyi bakın. öptüm şincilik
Aman Dilek boşver , iki yüzlü insan mı yok etrafta ... Canını böyle insanlara sıkacak kadar zamanın boş değil , daha değerli varlıklarımız var bizim , sen kızını düşün... Diğer insanlara da üzülme er geç onlarda ne olduklarını görürler her kim olursa olsun elbet maskeler düşüyor bir müddet sonra .
dilekcim ali de beni bu gece cok zorladi surekli uyandi sabah 5 bucuktan sonrada uyumadi
simdi ise gitmiyorum gunduz bi sekilde telafi ediyorum ama ise basladigimda da boyle olursa bende yandim
insan o kafayla nasil calisir
hem uykusuzsun hem aklin bebeginde hemde isyerinde calisip insanlara laf anlat oooo valla calisan tum annelere kolay gelsin
tabi calismayanlara da kolay gelsin ev isi de hicc bitmiyor ki
kizlar evet aslinda daha dun basladik bugunde belki ayni seyleri vermem gerekiyordu ama aliye patates cok vermek istemiyorum
sonucta pek faydasi yok nisasta sadece ayricva kabizda yapabilir
o yuzden bugun onun yerine kabak koydum
daha sonra kerevizle havuc yapicam
sogani da haslama suyuna butun koyduk sonra cikardik attik sadece tat katti biraz daha lezzetli oldu
insallah sorun cikmaz
meryemcim biz daha pirinc katmicaz corbalara biraz alissin sebzeye ondan sonra
birde biz dedigim gibiblendirdan gecirmiyoruz direk catalla ezip veriyoruz puturlu yemeye alissin diye pek sorun cikmadi yutabiliyor puturluyude
bundan sonrada boole devam ederiz
ay yine bi göz gezdirdim dayanamadım..
özgecim geçmiş olsun ateşinizmi yükselmiş.... çok geçmiş olsun minik kelebeğe....
ebrucum ya koray abimin ismi, koraylar güçlü olur, bak herşeyi atlatacak koray da akranlarıyla koşup oynayacak... inşallah görev değişikliğin daha da rahatlatır seni...
yasemincim benim eşim de 4 çocuk istiyo, bir de minibüs gibi bişey alacakmış çocukları doldurup tatile , pikniğe gidecekmiş... adamdaki hayale bak... ama genelde erkekler çok çocuk ister, snein eşim şaşırttı beni... ben de 3 çocuk istiyorum hayırlı olsun aman istemekle olmuyo, nasip işleri bunlar....
gülnazcım bi kızım daha olursa ben de üzüm koyarım belki, dün düşündüm düşündüm üzüm çok hoşuma gitti... bu arada nasılsın... bence de en doğru kararı sen ver canım, çünkü anneler üstleniyo çoğu şeyi....
eymen paşa uyumadı mı elacım... keşke yakın olsaydık eymeni anneme bırakıp uyurdun biraz. o da rüzgarla oynardı...
dilekcim defne de mi uyumadı.... sen de hafta sonu eşine bırakırsın canım. Allahtan eşin çok ilgili... hayat kurtarıyor bazen eşler... ama benimkinin daha bize faydası yok. hele bi gelsin askerden.
kızlar annemle hafif salladık baktı dalmadı rüzgar 8.30 dan 9.30 a kadar mırıl mırıl beşiğinde... aldım kucağıma biraz konuştum, öptüm onu bol bol , oda karanlık tabi, sonra sırtını sıvazladım, o ağladı başta, sonra ben sıvazladım sürekli bir de yürüdüm biraz onunla ben ayakatayım tabi, sakinleşince yatırdım yatağına gözleri açıktı ben de popişine vurdum ee ee diye, baktım yine ağlıyo aynı şekil tekrar kızım yanındayım ağlama... ama öyle ağlıyoki ellerini gözlerine götürüyoı bi de, 5 dakika içinde yine sakinleşti uyur gibi oldu tekrar yatırdım yatağa tekrar sırtına vurdum sesiz sesiz bir kez daha kalktı tekrar aynbı şekil sonra 10 da uyudu 8 de kalktı.... benim de en fazla yarım saatimi almadı sallamadık ta gece boyunca, gıkı çıkmadı... sanırım yalnız bırakılma duygusu oluşmuş rüzgarda... güvende hissetti sanırım kendini..
hadi öpüyorum kızlar indirim de bişey kalmıcak he he :)
Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...
kizlar kiyma ve tavuk ne zaman katabiliyoruz corbalara
bizim doktor kontrolumuz ayin 12 sinde o zaman doktora ayrintili sorcam ama tecrubeli annelerden faydalanalim yanlis bisey yapmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?