2009 Eylül Anneleri

ıggghhh iyiyki bebek değiliz yaaaa.. şu listeye baksana yazık .. ben hiç sebze sevmemdesempatiksalakcinni

günaydın kızlar

hasta olanlara çok acil şifalar.......
özgem, ececim önce bebelerinize sonra size :) bir an once iyileşirsiniz inş.

biraz işim var ama takip etmeye çalışıcam sizi
çok sağol tubacım
canım bende aynı duyguları yaşıyorum yetişemiyorum ikisinede ama bizim güçlü olmamız lazımki onlara bakabilelim allah yardımcınız olsun canım inşallah koraycımın sorunuda düzelir
sağol özlemcim bizde bi atlatabilsek bıktım walla hastalıklardan evet canım evde bakıcım var yoksa iki çocukla perişan olurdum
sağol özgem bizim dr geldi bademcikler kötü dedi antibiyotik yazdı gerçekten durum vahim demekki yoksa bunlar pek antibiyotik vermezler inşallah sizde çabucak atlatırsınız
sağol dilekcim gece uyuması gerçekten gündüz uykusuyla çok ilişkili ben denedim gördüm gündüz sadece toplam 3 saat uyutuyom gece güzel uyuyo inşallah kayınvalden bugün az uyuturda sende gece uyuyabilirsin
çok sağol ebrucum
maşallah aliye ne güsel yiyomuş kaan yemiyo bişi dr a da sordum biraz önce 1 tatlı kaşığı yeterli dedi ama ben evdeyim tabe sen işe başlayacağın için alıştırman iyi olmuş
bencede yeni bir yiyeceğe başlatmadan önce 3 gün beklemen iyi olur

kizlar evet aslinda daha dun basladik bugunde belki ayni seyleri vermem gerekiyordu ama aliye patates cok vermek istemiyorum
sonucta pek faydasi yok nisasta sadece ayricva kabizda yapabilir
o yuzden bugun onun yerine kabak koydum
daha sonra kerevizle havuc yapicam
sogani da haslama suyuna butun koyduk sonra cikardik attik sadece tat katti biraz daha lezzetli oldu
insallah sorun cikmaz
meryemcim biz daha pirinc katmicaz corbalara biraz alissin sebzeye ondan sonra
birde biz dedigim gibiblendirdan gecirmiyoruz direk catalla ezip veriyoruz puturlu yemeye alissin diye pek sorun cikmadi yutabiliyor puturluyude
bundan sonrada boole devam ederiz

Saol eloşum kaptık şifayı valla. Dediğin ilacada bakayım netten. İnşallah daha ağırlaşmayız ikimizde.

Ben kereviz koyuyorum , çok güzel oluyor ... Ne bileyim evde karnıbahar vardı koyayım demiştim bilseydim koymazdım ... Ama neyse ki içirmeden söyleyebildim :))) ben soğan koymamıştım bugün soğan koyabilirim ... Bir de efe kendi yemeklerini yerken sıkılıp bunalıyor ama biz sofradayken ağzına minik minik sokuyorum anında yutup tekrar istiyor o da haklı bulamaç şeklinde yağsız tuzsuz şeyi napsın çocuk ...

Offf kızlar yaaa canım ayrıca bir başka şeye de sıkkın şimdi size anlatayım rahatlayayım birazcık burdan yani fabrikadan iki arkadaşım var önceden gayet iyiydim birisiyle aynı gün işe başlamıştık
diğeri ile de onun sayesinde tanıştım zaten neyse sonra iş kaynaklı sorunlar nedeniyle iyi olduğum kişi ile aramız bozuldu ama o kadar ikiyüzlüler ki arkadaşım diğer arkadaşına birşeylere kızıp gelip bana anlattıklarını arkasından konuştuklarını çoktan unuttu şimdi can ciğer kuzu sarması oldular
bana karşı tavır aldılar oysa öteki bir bilse arkasından konuşulanları:)) Ayrıca ikisi biraraya geldiğinde fabrikadan bir kaç kişi hakkında neler neler konuşuyorlardı kimilerine acayip gıcık oluyorlardı ama şimdi bakıyorumda yazık o saf insanlar bunların müritleri olmuş:)))
Şytan diyor çık yüzlerine siz ne kadar ikiyüzlüsünüz böyle de. ışte sanırım ben kendileri gibi olamadığım doğruları söylediğim için dokuz köyden kovuluyorum maalesef.mafoldumben

Ben ne yazık ki evdeyken pütürlü verdiğimde bir kaç kere öğürdü ödüm patladı o yüzden blender kullanıyorum , bir de ne yazık ki akşamdan yapıyorum çorbasını ve yoğurdunu o konuda çok hassas olamıyorum.

yasemincim ise giderken cok normal aksamdan hazirlaman yoksa nasil vaktin olcakki
allahtan benim bakici yapacak alinin yemeklerini ben ona haftalik liste halinde vercem hangi ogun ne yicek icine neler koncak
o listeye gore gunluk hazirlicak
yoksa bende senin gibi aksamdan herseyini hazirlicaktim

Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...

Canım Gülnaz açıklamış zaten gazı nedeniyle vermeyin dedi sanırım 9.aydan sonra falan başlamamız iyiymiş.

ıggghhh iyiyki bebek değiliz yaaaa.. şu listeye baksana yazık .. ben hiç sebze sevmemdesempatiksalakcinni

Al benden de o kadar:))))

sağol dilekcim gece uyuması gerçekten gündüz uykusuyla çok ilişkili ben denedim gördüm gündüz sadece toplam 3 saat uyutuyom gece güzel uyuyo inşallah kayınvalden bugün az uyuturda sende gece uyuyabilirsin

Evet canım hakikaten öyle çünkü haftasonları az uyutuyorum gece misler igibi uyuyor oysa benim haftasonu değil haftaiçi uykuya ihtiyacım var....Sağol canımmmmopuyorumnanaktan

Aman Dilek boşver , iki yüzlü insan mı yok etrafta ... Canını böyle insanlara sıkacak kadar zamanın boş değil , daha değerli varlıklarımız var bizim , sen kızını düşün... Diğer insanlara da üzülme er geç onlarda ne olduklarını görürler her kim olursa olsun elbet maskeler düşüyor bir müddet sonra .

dilekcim ali de beni bu gece cok zorladi surekli uyandi sabah 5 bucuktan sonrada uyumadi
simdi ise gitmiyorum gunduz bi sekilde telafi ediyorum ama ise basladigimda da boyle olursa bende yandim
insan o kafayla nasil calisir
hem uykusuzsun hem aklin bebeginde hemde isyerinde calisip insanlara laf anlat oooo valla calisan tum annelere kolay gelsin
tabi calismayanlara da kolay gelsin ev isi de hicc bitmiyor ki

Sağol adaşım zaman zaman sendelesem de düşmemeye çalışıyorum.
Uykusuzluk çok zor. Akşam babanız biraz fedakarlık yapsın. Hem senin niye komşun falan yokki. Olsa birkaç satliğine bakardı.
Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...
Ben Karnıbahar, kereviz, pırasa koydum. Yerkende sorun olmadı.
canım bende aynı duyguları yaşıyorum yetişemiyorum ikisinede ama bizim güçlü olmamız lazımki onlara bakabilelim allah yardımcınız olsun canım inşallah koraycımın sorunuda düzelir
Bize doping lazım ececiğim. Senin ikiside küçük oda zor. benim büyük oğlum berkay kendi işlerini kendi görüyor ama ders çalıştırmak ödev tapibi problem.
kizlar kiyma ve tavuk ne zaman katabiliyoruz corbalara
bizim doktor kontrolumuz ayin 12 sinde o zaman doktora ayrintili sorcam ama tecrubeli annelerden faydalanalim yanlis bisey yapmayalim

Ben 1 haftadır 1 gün kıyma 1 gün tavuk eti koyuyorum. Büyük oğlumda kansızlık sorunundan çok çektik. O nedenle başladım. Ama biz ek gıda almaya başlayalı çok oldu birde blendırdan geçiriyorum. Katı olursa yutamaya bilir.

ebrucum tavu ketini felan bende blendirdan gecircem oyle katicam yoksa dedigin gibi yutamaz daha
ama kiymayi kasapta fazlaca cektirip direk koyarim belki

gule gule ozgecim tekrar gecmis olsun hemencecik iyilesirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…