Ben şu şekilde başlamayı düşünüorum programımız şimdiden hazır:)))
27.02.2010 Havuç-Patates Püresi
01.03.2010 Havuç-Patates-Kabak Püresi
04.03.2010 Havuç-Patates-Kabak-Brokoli Püresi
07.03.2010 Havuç-Patates-Kabak-Brokoli-Kereviz Püresi
11.03.2010 Havuç-Patates-Kabak-Brokoli-Kereviz-Ispanak Püresi
çok sağol tubacımgünaydın kızlar
hasta olanlara çok acil şifalar.......
özgem, ececim önce bebelerinize sonra size :) bir an once iyileşirsiniz inş.
biraz işim var ama takip etmeye çalışıcam sizi
canım bende aynı duyguları yaşıyorum yetişemiyorum ikisinede ama bizim güçlü olmamız lazımki onlara bakabilelim allah yardımcınız olsun canım inşallah koraycımın sorunuda düzelirKorayın durumundan sonra çocuklarıma yetemeyeceğim fobisi bende tavan yaptı. Bir süredir takıntı haline gelmişti. Sabahta bu şekilde uyanınca bayağı kötü hissettim kendimi.Hiçkimsenin olmadığı gökyüzüne en yakın dağın tepesine çıkıp haykırmak ve ağlamak istiyorum.
sağol özlemcim bizde bi atlatabilsek bıktım walla hastalıklardan evet canım evde bakıcım var yoksa iki çocukla perişan olurdumGünaydın kızlar
Ay canımbizde 1 hafta öncesine kadar öyleydik. Benimki grip bademcikler şişmiş falan çok zor oluyo valla çok geçmiş olsun. Ben hala tam atlatamadım.Birde senin başında iki tane. YArdımcın var ama evde değilmi?
Yasemincim bizimkide saat başı uyanıp ağlıyor. Dişinden sanırım iyice şişmiş yerleri. Bende çok uykusuzumama henüz işe başlamadım.Size daha bir kolay gelsin o yüzden.
Aman canım dikkat et birde erkenden götür doktoruna. Bizimki telde şunu veringeçer dedi. ><Çocuk daha da kötüleşti.
sağol özgem bizim dr geldi bademcikler kötü dedi antibiyotik yazdı gerçekten durum vahim demekki yoksa bunlar pek antibiyotik vermezler inşallah sizde çabucak atlatırsınızTşk ederim kızlar. Hüsniyecim, ececim sizede geçmişler olsun. Ayyy nedir bu topiğin hali hastalıktan kırıldık be yawww. Allah beterinden korusun.
Ececim ezginin doktorunu aradım. Peditus ver dedi. Onu aldık içiriyorum işte. Çok kötüleşirse götürücem öyle dedi. Bide ıhlamur içiriyoruz.
sağol dilekcim gece uyuması gerçekten gündüz uykusuyla çok ilişkili ben denedim gördüm gündüz sadece toplam 3 saat uyutuyom gece güzel uyuyo inşallah kayınvalden bugün az uyuturda sende gece uyuyabilirsinGünaydın arkadaşlar hepimizin günü aydın olsun inşallah...
Ececim ve Özgecim geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız bugün kendimi bende hiç iyi hissetmiyorum sanırım regl'im yaklaşıyor yada yorgunluk ve uykusuzluktan bu haldeyim bizimde çoğu gibi dün gecemiz kötü geçti sabaha kadar mırın kırın etti yatağında kızım. Kalk salla, süt sağ, besle , sterilize yap derken sabah ettik. Ama benimkinin sebebini ben biliyorum gündüz fazla uyuduğu için bunu yapıyor diyeceksiniz ki söyle kayınvalidene gündüz fazla uyutmasın dilimde tüy bitti artık bunu söylemekten desem inanın abartmış olmam. Sabah yine söyledim dedim bak çok kötüyüm bu halde işe gidicem hani gece al sen bak biraz ben yatayım diyebileceğim kimse yok sabahda 7:00'de kalkmak zorundayım dedim tamam bugün az uyutayım dedi yaa illa ki yalvarmam mı gerek anlamadım ama elim ayağım hiç tutmuyor bugün..
çok sağol ebrucumselam kizlar
ececim ozgecim kiyamam kuzucuklara allah hem onlara hem size acil sifalar versin
gulnazcim hakkinizda hayirlisi olsun
kendin icin en dogruyu sen bilirsin insallah hersey gonlune gore olur
ebrucum adasim senin gibi guclu bir anneye hic yakisiyor mu bu sozler
allah dagina gore kar verirmis bu gunlerde gecicek gidecek
insallah cocuklarinda sende cok guzel gunler goreceksiniz
aliye yaptigimiz kabak havuc sogani yine catalla ezip accik zeytinyagi koyup yedirdik bugun 12 kasik yedi dune gorede daha az igrendi
arkasindan da su verdim nasil iciyor gormeniz lazim elimden kasgi alip kendi agzina goturuyor
bole bole alisacak herseye insallah
simdi istinye parka gitcez organik sebzeler alcam bu carrefourun organiklerine pek guvenmiyorum cunku
poooof ise gitmeme sadece 19 gun kaldiiiii
saolun kızlar ama bılıosunuz bırakabılecegım kımse yok.esım de bugun durusması var dıye aksam eve osya gtrdı bakamadı ama bgn azcık bksn ya yoksa dayanamıcm.
özge hastasın galıba kuzum gcmıs olsun katarin dıye grıp ılacı var netten bksana mzıren anneler ıcebılıo mu cok etkılı o hm de 250 lik agır glmz yanı.ezgıye de bulasmıs gıla kuymm ona benn.pedıtus ıyı gelır ıns ya.arada calpol ver de atesı cıkmasın.gcmıs olsun cnm bnm
ebrucum maallh alıye sorunsz yıcek demk kı ama 3 gun arayla yenı sebze eklenmelı cnm.allerjı ypıp ypmadıgına bkmk ıcın.bır de sogan ıcın cook erken koyma ıstersen bı daha
Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...
ıggghhh iyiyki bebek değiliz yaaaa.. şu listeye baksana yazık .. ben hiç sebze sevmemdesempatiksalakcinni
sağol dilekcim gece uyuması gerçekten gündüz uykusuyla çok ilişkili ben denedim gördüm gündüz sadece toplam 3 saat uyutuyom gece güzel uyuyo inşallah kayınvalden bugün az uyuturda sende gece uyuyabilirsin
Sağol adaşım zaman zaman sendelesem de düşmemeye çalışıyorum.selam kizlar
ececim ozgecim kiyamam kuzucuklara allah hem onlara hem size acil sifalar versin
gulnazcim hakkinizda hayirlisi olsun
kendin icin en dogruyu sen bilirsin insallah hersey gonlune gore olur
ebrucum adasim senin gibi guclu bir anneye hic yakisiyor mu bu sozler
allah dagina gore kar verirmis bu gunlerde gecicek gidecek
insallah cocuklarinda sende cok guzel gunler goreceksiniz
aliye yaptigimiz kabak havuc sogani yine catalla ezip accik zeytinyagi koyup yedirdik bugun 12 kasik yedi dune gorede daha az igrendi
arkasindan da su verdim nasil iciyor gormeniz lazim elimden kasgi alip kendi agzina goturuyor
bole bole alisacak herseye insallah
simdi istinye parka gitcez organik sebzeler alcam bu carrefourun organiklerine pek guvenmiyorum cunku
poooof ise gitmeme sadece 19 gun kaldiiiii
Uykusuzluk çok zor. Akşam babanız biraz fedakarlık yapsın. Hem senin niye komşun falan yokki. Olsa birkaç satliğine bakardı.selamlarrr
bılseydım su asıları yaptrmazdım yaagece ne benı uyttu ne kendı uyudu sureklı ınleyerek yarı baygın gozlerle uyumama savası verdi.uyuttum 10 dk da bır uyandı.bır oncekı geceden zaten sıfır uykuyla dolasıyodum bu gece de aynısı oldu kendımı hıc ıyı hıssetmıorum.kafamın ıcınde gülle var gıbı.tasıyamıyorum kafamı sanki.annemı ısıyorum ya su oglana 2 ssat baksın da azcık uyuyayım ya 2 gun hıc uymamak ne demek..gecmıse bıraz bakım dıcem ama halım yok hıc..bı ara bakarım artık
Ben Karnıbahar, kereviz, pırasa koydum. Yerkende sorun olmadı.Günaydın Dilekçim eyvah ben karnıbahar koymuştum çorbaya , niye yasaklıymış ? Şimdi aradım o çorbayı içirmesin diye , allahtan evde hazır bebelac çorba var bööle kritik anlarda onu veriyo...
Bize doping lazım ececiğim. Senin ikiside küçük oda zor. benim büyük oğlum berkay kendi işlerini kendi görüyor ama ders çalıştırmak ödev tapibi problem.canım bende aynı duyguları yaşıyorum yetişemiyorum ikisinede ama bizim güçlü olmamız lazımki onlara bakabilelim allah yardımcınız olsun canım inşallah koraycımın sorunuda düzelir
kizlar kiyma ve tavuk ne zaman katabiliyoruz corbalara
bizim doktor kontrolumuz ayin 12 sinde o zaman doktora ayrintili sorcam ama tecrubeli annelerden faydalanalim yanlis bisey yapmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?