2009 Eylül Anneleri

canım hg.

ben de aynen 10 da kalktım
ama bizimki daha uyumadı
ben de daha kahvaltı yapıcam

kızlar,

etinin ciciekmegini tarhana corbasına koyuyorum defnenin.
normalde tarhana yemiyor ama bu şekilde daha çok seviyor.
bilginiz olsun.

bir de dr.umuz çorbalara 1 kaşık labne ekleyebilirsin dedi.
kremalı gibi olur, hem daha besleyici, hem daha çok sever dedi.

arz ederim :)

nasılda ugraştırıyor şu küçücük bebeklere yemek hazırlamak.
bazen diyorumki kızıma hazırlamak için ugraştıgım zamanda birsürü misafiri agırlayacak yemek yapabilirim.

kızlar kayınvalidem yogurt corbası gibi bişey yapıp dolaba koymuştu.
yogurt un ve bu asurelere koydugumuz yarma tabi iyice cekilmiş şekilde satılanları var ben ondan yedirdim 2 kez cok sevrek ve iştahla yedi.
isterseniz demeyebilirsiniz.

evet tubacım bende labne ve birazcık cekimiş ekmek koyuyorum. severek yiyor.

hoşgeldin gamzecim.bizde 10 kalkıyoz hep.valla üşendim kahvaltı hazırlamaya çorba vardı onu içtim.
tuğbacım sağol oğlan uyansın öyle deniyem bi yoksa hiç sevmiyor çorbayı ya.

birsürüü ütüm varr. hiç gözüm yemiyor kaç gündür bekliyor.
ama daha fazla bekleyemem kocişimin giycek pantolonu kalmadı hepsi ütü sepetinde :)))

hüsniyecim kolay gelsin bacım ya.valla ben hafta sonu yapıyom ütümü kociş varken bazende ona yaptırıyom başka işim var diye...benden güzel ütülüyor..hele oğluşun kıyafetlerine daha bi özeniyor.

h.g demetcim.erdenay nasıl.gı bizimkinin de dişi çıktı.ne kadar zamanda büyüyor gı bu diş.ya bi de ikisi birden mi çıkıyor.

demet hoşgeldin canım.
gülcüm benimki hayatta ütülemez.
ütü masasını cıkarttım ortalıga koydum artık yaparım heralde :))

tubişim günaydııınn
gülscüm sanada günaydııınn
hüsniyecim sende salla ütüleri boşveeeeeerrr sepetten beğendiğini ütülersin sana seçme şansı veriyorum baaak diyerek havanıda atarsıınn :)))))
tubiş hemen bişiler ye şekerim bak şekerin düşer sonra aman haaaaaaaaaaaaaaaaa....

ah canım zaten öyle yapıyodum.
içinden birini ütüleyip gerisi kalıyodu.
ama artık kaçışım yok. cok fena birikti.

ooo gülcüüüm dişiniz hayırlı olsunnnnn ağzınız diş dolsuuunn :)))
kız demeeet hoşgeldiiiin
test yaptınmı tesstt hala 3 kişimisiniz????? :)))

bu arada dün ablamla ve iki arkadaşı vardı topikden bi okey attık facede çok eğlendik ya aslında arada oynasak mı gamzem ya

slm kızlar..kızıma sabah kahvaltısı yediremedim zar zor 3 4 kaşık yedi agladı agladı ve uyudu ( normaldede oyunlarla falan yerdi ama bugun hiç yemedi agzını kilitliyo resmen ve aglıyo ( umarım uynaınca yer ( daha bende hi.ç bişi yemedim bişiler yiyim görüşürüz

kızım uaynsın dışarı cıkcam cok buhranlıyım gezmek istiyorum.
hoş son bir haftadır zaten full geziyorum ama yetmedi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…