2009 Eylül Anneleri

haydaaaaaaaaaaaaaa

buyrun burdan yakınnnnnnnnn

arkadaşım git geriye okuyuver bir zahmet

demi yaniiiiiiiiiiiiii
zeliha alituna arkadasim sen kendini bir tanit bakem allaha sukur hepimizin bebeklerimizla arasi iyi allah bozmasoinnnnn
filiz masallah opasaya sekerim iyi kilo almis dogdugundan beri.
gamze bacim kac kg sin sekerin manken gibin karisin yawwwwww benim gibin tosun deildirsin.165cm75kg top gibiyim 96kg dogum yaptimmmmmmm:umursamaz:

ıgrenc bı gunun ardından sızınleyım sonunda

bu eymen benım sımdıden agzıma mıcıo ya asısına baslıcam asının etkısı gectı ama juysuzlugu kaldı 10.30dan berı ılk kez uyuyo bıttım ya

gecmısı okudum ama 2 gundr uykusuuzm kıme nolmus unuttum desem yerıdır affınıza sıgınıyorum.

ya zaten tepemdeler bu zelıhatuana kım beeedelikafadulden

cıkmıs gelmıs kımdıe nedır bılmeyız bı de trıp atmıs sorusu cvplandıgı halde valla gırısçem sımdıklava:

gecmis olsun
oyyyyy kiyamam sana gundem ;
gunlaz hamile
ve gamzemizden kibarlik dersleri:roflol::roflol::roflol::roflol:

tuba sımdı sen bu kadr seyı yedın ya bakaım sutun olursa yıne ben de yerım yoksa bosuna kalorı yutmiim zaten recımdeim:))

bı de sen gebeş deeelmısın galıba dımı rahatladıydın:uhm:

allaha sukur degilim seker yaa normal dogum yapanlarda bole gecikme normalmis 1yillllll ...
sen nasailsin offfffffff belki eymen pasada dis cikariodur asiyladabirlesince huysuzluk ve uykusuzluk yapmisdir insallah cabucak gecer

ya bende bugunlerde ruh gibiyim evde 1ton utu var ev batti yemek yapmaya anca zaman buluom offfffffffffff com yorgunum yaaaaaaaa

aaaa sen gel de bak ben neler yapıcam sana....opuyorumnanaktan

ah canııım beniiiiiim gelicem sanaa ama sende bana gel bak bende neler neler döktürücem sanaaaa :))))

haydaaaaaaaaaaaaaa

buyrun burdan yakınnnnnnnnn

arkadaşım git geriye okuyuver bir zahmet

sayarak yolluyolar yemin ederim..
zaten soru saçmaydı..
bebeklerinizle aranız nasıl..
iyi yaa biz dövüyoz onlar sövüyo geçinip gidiyoz o ne yaa öyle????
ne sorcaksan açık açık yaz....

arkadaşlar neden cevap yazıyorsunuz bu sitede iletişim kopuk

arkadaşım iletişim kopuk değildeee sen hızına yetişemiceğin bi topiğe girdin ne yazıki....
vede ne istiyosan onu sor bidaha olurmu saçma saan laf dolaştırma...
çokta cevap istiyosan önce sormayı öğren bi zahmet..

şekerim ben şuan itibariiiyleee 88 kiloyuumm :)))
mankenim ama hani şu irikıyım olanlarındannn :))))

canımm kıyamam sana hoşgeldin hayatım...
dediğin gibi bazen öyle bi moda giriyolar ki ota poka huysuzlanıyolar....
canımmm i,şallah bu gece güzelce yatarda sende dinlenirsin Allahın izniyle...

ya zaten tepemdeler bu zelıhatuana kım beeedelikafadulden

cıkmıs gelmıs kımdıe nedır bılmeyız bı de trıp atmıs sorusu cvplandıgı halde valla gırısçem sımdıklava:

aman işte beee salla gitsin....
diyorum ya sayarak yolluyolar bu tipleri.....

gecmis olsun
oyyyyy kiyamam sana gundem ;
gunlaz hamile
ve gamzemizden kibarlik dersleri:roflol::roflol::roflol::roflol:

riciderim yaaa size hakkaten yaranılmıyo demetçiim haaaaa kıızıııımm hollandada nerde bulacan böle dersi bak işte iki şey kap benden :roflol::roflol::roflol:

2 gundur hıc uyumadım ya ustune ustuk tum gun de dıngılayaktayım bugun sutum ole az kı anlatamm

canım yaa bugun bişi yapmasaydın barşi yemek filan eşin bişiler getirseydi kıyamam uzat ayaklarını dinlen sakın evle filan ilgilenme bari.. eyen durdukça sende dur aman nolur yaa.. yazık vallaha yalnızsında.... :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…