2009 Eylül Anneleri

eloşummm kızma yaa burdayızz..
ayyy beliz yine dışkı bıraktı çıldırıciiiiiiimm artıkk yaahuu daha şimdi kapadım altını yaa bugun 3 oldu bu öööfffff :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gulaybcn yenisin galibaa sadece okumakla olmaz bizde seni merak ediyoruzz çık bakalım biraz buralarada tanışalım???
vee siz gulyabaniler sizden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm

motoru bozmuş beliz :)))) sürekli büyük lavabosunu yapıyo puhahahaha :)))

ahahahahaaa evett aynen öölee :)))
ya zaten gidicem oturtucam lavaboya gelicem bu ne beeeeeeeeeeeeee burnumun direği kırıldı dışkı kokusundan :))))))))))))))))))))))))))))))))))
bak farkettiyseniz ısrarla kibarım ısssrarlaaaaaaaaaaa :))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya millet bişey soruyo
cevap veriyos
sonra hem okumuyo
hem ahkam kesiyo
bu topikde iş yok diye
ayrıca cevap vermek zorundaymışız gibi
nasıl kızıyorum

höööyyyyyytt aşşaada kuru kalabalık yapacaanıza iki kelam yazın loooooooooooo :)))))))))))))))))

ben geldiiiiimmmmmm
neyseki pek bişey kaçımamışım eloşum kıyamam sana ben yaaaaaaa eşin gelince hemen yat dinlen
kim lenn bu zaliha bilmem ne posta koymuş çektirmiş gitmiş bizim topikte yol geçen hanı oldu gelen gelene
özgecim gurbetçimm sen benimi aradın bu gun yaa duymadım kusura bakma nolur

ya millet bişey soruyo
cevap veriyos
sonra hem okumuyo
hem ahkam kesiyo
bu topikde iş yok diye
ayrıca cevap vermek zorundaymışız gibi
nasıl kızıyorum

aaa rica ederim mecbursunnnnnnn
cevap vermeyede kapris çekmeyede mecbursunn....
ya böle bazı tiplere kıl oluyorum daha yazmayı bilmiyo gelmiş ahkam kesiyo...
bebeYinizle aranız nasıl?
bebeğimle iyide bebeyimle daha kaynaşamadık pek

emsalciim hoşgeldiiinn :)))
canım işte öle o eğer kaçmasa görecekti postanın alasınıdaa neyseee BEBEYıYLE arasını düzeltmeye gitti herhaldeeee :)))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

emsalciim hoşgeldiiinn :)))
canım işte öle o eğer kaçmasa görecekti postanın alasınıdaa neyseee BEBEYİYLE arasını düzeltmeye gitti herhaldeeee :)))))))))))))))))))))

hoşbuldummmm cicimmm
aynen yaa at lafı gitt ama bunlarda merakta yok akıl olmadığı gibi arkamdan ne dediler diyee :)))))
tubacımm kızma yahuuu sallaa gitsinn çok var bunlardan

slm ben geldim :)

annemdeydim bugun mantı sıktık ondan sonra kuaföre gittim malum işlemler ve saçıma kahkül kestirdim bide fön ayy keyfim yerine geldi boshayallersmile

eee siz nasılsınız bakalım :))

yok emsalim ne kusuru yine ararim.cok sükür bugün baglandi tel.ve intarenet.
bu arada herkese slm.gecmise dalmistimda:)
kizlar bebelerimizin corbalarina zeytinyag koyuyoruz ya raps yagi var ondan koymak daha yararliymis.omega3 varmis.beynin gelismesine acayip yardimciymis.bugün aldim ben.

kıslarr konuşsanıza yahuu hep b iz konuşuyoruzz kimseden ses yok
en çok konuşanlar gamze ben tuba mehtap ayşe zeyno deşifre ettim kendimizii gece kuşları geveze karılar olaraktan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…