özlemmmm gittinmi dr.a ne dedi nasıl geçti anlatsana listeyi aldınmı ek gıdaya başlayacakmısınız bu sefer ne allerjisi varmış neyi yasakladı :))))))
amannn ne çok sordum yaa :)
hoşgeldin canım oda ne demek sensiz olarmı heççç kızma senn
yaa var ya zekana hayranım benim hayatta aklıma gelmezdi o skeç meryemin söylediğinden hemen sonra :))))
kızlar sizide karnıınız uyuşukmu..ameliyat yerim ve 3 4 parmak yukarısı uyuşuk hala
meryemim, emsalcim gamzem saolun kızlar. latife yapıyorum yahu :) canım arkadaşlarım benim.
gamze sen kesin bana gündemi özetlersin :)
sende sağol baharcımm
zaten kimse konuşmuyo ama şimdi, ben giderim siz döktürürsünüz sonra oku oku bitmez :))
neysem öpüldünüz
Yani sormasan demir kullanmayacakmıydınız nasıl doktor bunlar yaa? Özelikle hastayken bebeklerin demire daha çok ihtiyaçları oluyormuş ama dediğin gibi hem antibiyotik hem demir ağır gelir. Bende kilo başına 1 damla diye biliyordum ama acaba bu sadece ferrum için mi geçerli çünkü Defne 7kg ferrum 7 damla dedi, ferro sanol içinde 11 damla dedi o da kilo başı 1,5 damla olarak mı veriliyor acaba?
gamzem aynı lavabo ha ehih :)))
gülnaz maşallah kuzuya. bizim oğlan göbekten tutamıyor ayakları daha yaaaa
gülnaz maşallah kuzuya..bizim kız dötünü kaldırıp daha düzgün dönemiyo bile
canımm gidiyomusunnn
hadi şimdiden ellerine sağlık arkadaşııımm afiyet bal şeker olsuunnnnn kuzuma bol bol süt löp löp et olsuunn :)))
ay benim kızda bezine dışkı bırakmış onu temizlemem lazım çok afedersiniz arzederimm kibbarlıktan kırılıciiiiiiiiimmmm :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
canımm gidiyomusunnn
hadi şimdiden ellerine sağlık arkadaşııımm afiyet bal şeker olsuunnnnn kuzuma bol bol süt löp löp et olsuunn :)))
ay benim kızda bezine dışkı bırakmış onu temizlemem lazım çok afedersiniz arzederimm kibbarlıktan kırılıciiiiiiiiimmmm :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:
öpüyorum öpüyorum öpüyorum sizleri:) oğlumu öpmeye gidiyorum :)
mehtap dönmüyor canım daha
gamzem aman diyim datlum... bu ne kibaaarlık bugün...
one kız gamze dışkılamışmı senin kız ayol kaka o kaka annesi
ahahahaa bizde seni ve ali tunacığı öpüyoruzzzzzz kendine iyi bnak hadi koş koş koşşş :))))
aa ben herzaman kibardım yaa ayıp ayoll :))))))))))))))))
insan utanır bana şu lafı ederkeeeeen :))))
kibar insanlara çok özeniyorum çook ondan böle yapıyorumm :))))))))))
ayyy çok kabasın yaa gülnaz kakada ne yaaaaa :)))))))))))))))))))))
bendeki kitapta diyoki bebeklerinize bişiyleri sakın takılmış isimlerle öğretmeyin :
kuku demeyin vajina diyin
pipi demeyin penis deyin
kaka, bok demeyin dışkı diyin gibi
düşünsenize çocuk gelcek ulu orta biyerde annnee çişimi yaptımmmm gel vajinamı yıkaaa diye baarcaaaakkkk :)))))))))))))))))) aman yarabbiiiiiimmm :))))
ayrıcaaa bu yaptıım şeyin adı kibarlık :))))
bide bunun çocuum büyük lavabosunu yaptı versiyonu varkiii o konumuzun dışında:)))))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?