:roflol: dogru didin gıı
çorba savaşımız var
geç yetişiyom yazdıklarınıza
kusura bamyaa
valla canim bilmiyorumki orda varmidir. burda gazetede de okudum gecen gün.bu bitkiden yakit bilem yapiolar burda:) bi arastirmak lazim.yoksa ben sana yazin getiririmolumunekankayizsmile
millet yatıyor bizde burda msn de falan :)))))
bilen bilmeyen keyfi yatmadıgımızı sanmasında anneliğimize laf gelmesin bebeler uyumuyo diyee demi şeker :)))
ahhh canım yaa kıyamam insan nasıl üzlüyor demi
ahh canım benim sağol getirmiş kadar oldunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bakalım araştıralım
bu arada sen gelsene kk kızlar a msn den ayşo senide eklesinde görüşelim ordan :)))
hee hersey bırarada bn de,hersey ama:))))
emsal tuba sağolun kızlar opuyorumnanaktan
emsal cim doğru teşhiste bulunmussun canım ben evde pc olsun sürekli başındayım bağımlı oldum size :)))
mantıları attım buzluğa sıra içli köftede :) çok pratik oluyo hele bazen kurtarıcım oluyolAR :))
millet yatıyor bizde burda msn de falan :)))))
bilen bilmeyen keyfi yatmadıgımızı sanmasında anneliğimize laf gelmesin bebeler uyumuyo diyee demi şeker :)))
ahhh canım yaa kıyamam insan nasıl üzlüyor demi
ahh canım benim sağol getirmiş kadar oldunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bakalım araştıralım
bu arada sen gelsene kk kızlar a msn den ayşo senide eklesinde görüşelim ordan :)))
hoşbuldummmm cicimmm
aynen yaa at lafı gitt ama bunlarda merakta yok akıl olmadığı gibi arkamdan ne dediler diyee :)))))
tubacımm kızma yahuuu sallaa gitsinn çok var bunlardan
slm ben geldim :)
annemdeydim bugun mantı sıktık ondan sonra kuaföre gittim malum işlemler ve saçıma kahkül kestirdim bide fön ayy keyfim yerine geldi boshayallersmile
eee siz nasılsınız bakalım :))
kıslarr konuşsanıza yahuu hep b iz konuşuyoruzz kimseden ses yok
en çok konuşanlar gamze ben tuba mehtap ayşe zeyno deşifre ettim kendimizii gece kuşları geveze karılar olaraktan :))))
yemeeemı ocaga koydum geldım
dun aksam dısardan yedık bu gece ıstemıom garı gamze ya
tuba haklısın bı dahakı denemelr benden:)
oglende adamla bırbırımızı yedık eymene bkmadı dıe çattım o alttan aldıkca bındım tepesıne ve sonuc hala gelmedı.benı bosamıs olabülürbilmiyorumkismile
yok gıı ne yemege dokturcem kıytırık bugun yorgunum.
tarhana yanına kozlenmıs kırmızı bıber
z.yaglı havuclu pırasa
makarna.
makarnayı jest olsun dıye yaptım yoksa cok yorgunum kendüsü sever de
merhaba kızlar........sanırım dün yazdıklarımı pek gören olmadı mafoldumben
bastan anlatayımmı...dorugun ınatcı ıstahsızlıgı kabızlıgı ve kılo alamayısı sebebıyle bı fakulte hastanesıne basvurmaya karar verdık.doktorların elınde deneme tahtasına donmustu oglusum.gercı unıversıte hastanelerınede elını verınce kolunu kaptırıyosun ama en azından guvenılır dıye dusunduk.kuzumu dıdık dıdık ıncelıcekler sanırım.bugun kan verdık.8 tup...oyle cok agladıkı anlatamam..............kalbım sızladı.sesı kısıldı yavrumun.........neyse tahlıl sonucları cıkınca tekrar goruscekmısız hocayla.bu arada beslenme duzenı degıscek, bagırsak fılmı cekılcek.bıde yarın cocuk cerrahı gorcekmıs.cunku poposunda catlak olusmus.
ıste boyle.dualarınızı ıstıyorum.esırgemeyın nolur........
gecmısı okuyım.herkes nasıl bı bakıyım
merhaba kızlar........sanırım dün yazdıklarımı pek gören olmadı mafoldumben
bastan anlatayımmı...dorugun ınatcı ıstahsızlıgı kabızlıgı ve kılo alamayısı sebebıyle bı fakulte hastanesıne basvurmaya karar verdık.doktorların elınde deneme tahtasına donmustu oglusum.gercı unıversıte hastanelerınede elını verınce kolunu kaptırıyosun ama en azından guvenılır dıye dusunduk.kuzumu dıdık dıdık ıncelıcekler sanırım.bugun kan verdık.8 tup...oyle cok agladıkı anlatamam..............kalbım sızladı.sesı kısıldı yavrumun.........neyse tahlıl sonucları cıkınca tekrar goruscekmısız hocayla.bu arada beslenme duzenı degıscek, bagırsak fılmı cekılcek.bıde yarın cocuk cerrahı gorcekmıs.cunku poposunda catlak olusmus.
ıste boyle.dualarınızı ıstıyorum.esırgemeyın nolur........
gecmısı okuyım.herkes nasıl bı bakıyım
geliyom emsal kapını aç
Emsal sabahtan berimi bişi yemedi Esra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?