2009 Eylül Anneleri

evet bide bazı bebeklerin yapısı öyle.... her bebek tosun oalcak diye bişiy yok...
benim kızımda 6800 ama dr eğer iyi ve gelişim normal derse o azda yese çokta ben bakmıyorum vallaha....
çünkü bi sorun olsa bunu görür herhalde......
azcık içlerimizi ferah tutmak lazım bence....
yoksa daha nelerini görücez bu çocukların nelerini....

ayyyy akşama yaprak dökümü var en büyük zevkim kucağımda pc yanımda çay ve çiğdemmm bide o dizi açık olsun bööööleeee ohh yayılayıımm :))))
işte insan evde kala kala zevkleride böyle şeyler olmaya başlıyo ne yazıkki :))

:))))
aynen şöle yemegimi yiyip mutfagımı toplayıp cayımı cerezimi aalıp tv izlemek en büyük hobim :)))

bide akıllı duran bi çoccuuuumuz olsa ne güzel ama bizimkisi Beliz gibi degil.yaramazalsanaalsanasmile

sinemcim inşaalh bi problem çıkmaz tatlım ya doruğunda iştahı artar acaba vitamin verseniz nasıl olur hani olur ya iştah açan vitaminler

canım ya tam 3 aydır verıyoruz vıtamın.ama hıc kar etmedı...cok sagol dıleklerıne...goksenımızın keyfı yerınde ama dımı?

canım belkıde sen haklısın.belkıde gercekten ben pımpırıklılık yapıyorum.ama boyle dusunmeme 2 doktor sebep oldu.sımdı 3 oldu bu sayı.hepsıde dıyokı bu donem bebeklerınde ıstahsızlık ve yemegı reddetme asla olmaz...eger varsa mutlaka bır sorunun belırtısıdır.mutlaka sebep arastırılmalı dıyolar...bırı normal cocuk doktoru dıgerı docent bırıde prof.hem dorugun ıstah durumu bıraz garıp gercekten.oglum 1 kerecık bıle aclıktan aglamadı benım.hıc yemek ıstemedı.8 saat aclık ustune 50 ml ıctı o kadar.cok acsa 5 en fazla 6 tatlı kasıgı yıyo.sıze yazdıgım yemek menusu tum gun boyunca tepesınde onu zorlarsak oluyo.o da bende cok yıpranıyorum.gunlerım yemek hesabıyla gecıyo.onunkıde aglayarak.normal cocuk doktorlarına goturunce bı surup yazıp yolluyolar.cop tenekesıne dondu yavrumun mıdesı.hep deneme yanılma.yorulduk artık.ıyıce bı arastırılsın.allah korusun varsa bı sorun tedavımızı olalım Allahın ıznıyle.sorun yoksa ınsallah benım yavrum boyle deyıp kabullencem.onuda kendımıde yıpratmıcam en azından.kabızlıgımzda hıc gecmedıkı hıc.yvrucagım kus gıbı otuyo kaka yaparken.poposu yırtılmıs mınıgımın ya....ıste boyle canım cok sagol

tesekkurler gamzecım.aten benı su an en ıyı anlayacak olan sızlersınız bılıyorum bunu.ınsaallah bısey cıkmaz.sagol guzel dıleklerıne...

sinemcim dorugumuz dainşallah bişi çıkmıycak cnm içini ferah tut o yaramazlıgından yemiyodur...

sagol mehtapcım.ınsallah canım ya.eger gercekten yaramazlıktansa ılk saplagı yıcek dötünesırnaşık şey

ya ben kendime makarna salata yapacam açım yaaaaaaaaaaaaa....kocam olmadıgı günlerde böleee sefil oluyom işte

ne anldım gıı bn dot gobekten bahsedıombilmiyorumkismile

ben senı bılım klbını de tabı pamugum:)
heruf geldı tık demedık daha.konsmıcm ıstesempatiksalakcinni

sınemcım burda cogu bebek ıstahsz aslında ama sen yıne de bı arstırt bklım ıns temız cıkr hersey de yaramazlıktan yemıodr dualarım senınle:Saruboceq:

yani bence yetmez doymasına bi seferde 70 ml süt ama eger aglamıyosa aclıktan vede kilo alımı iyiyse dert etme cnm.cokacimcoook

öyle canım yaaa ne yapayım saat başı emiyo bazen bazende 3-4 saat aklına bşile gelmiyo her halukarda iyi ağlamıyuo yani tam tersine mama yesin diye zorlayınca ağlıyo
dr. sütün az ama doyurucu demek diyo bizde oky. dedik ee kilosuda iyi her bebek gibi sizlerden bilyorum 6800 çok şükür Allah a canımm
bu arada beliz e maşallahh suphanallahhhhh kuzu kuzu vallaha

sınemcım burda cogu bebek ıstahsz aslında ama sen yıne de bı arstırt bklım ıns temız cıkr hersey de yaramazlıktan yemıodr dualarım senınle:Saruboceq:[/QUOTE]

elacım tesekkurler ılgıne canım ya.....bılmıyorum belkıde bız doktorların gazına geldık ama 3 doktorda arastırılsın deyınce cok korktuk.hem ınankı dorugunkı baska bı turlu ıstahsızlık kelımesı az kalıyo.cocuk butunuyle beslenmeyı reddedıyo ya.boyle ıste. bu arada ben dun senı arıcaktım bak sımdı sen yazınca hatırladım.atesınız olmus asılardan.gecmıs olsun .nasıl eymenın keyfı yerıne geldımı artık??? demır damlasını naptınız canım???

gökşenede bişiler oldu anlamadım çok uykusu var ama uyuyamıyo şu an oyun da oynamıyo acab dişinden miki ?? şimdi çorba yapıcam bakalım yicekmi?

bende makarna salatası yapıcam canım çekti :))

hüsniye ütüleri bitirdinmi şimdi bende gökşen izin verirse ütüsünü yapıcam bi sepet bekliyo

kızlar bu arada hocadan aldıgım bı bılgıyı aktarayım.dişlerın cıkma hazırlıgından dolayı huzursuzluk varsa damak jellerını kullanmak gerek dedı.calgel yada detınox sanırım dıgerı.hıc bı zararları yokmus aksıne yararlı dedı.cocuk damaklarını kasımak ıcın ellerıyle agzına saldırıyosa bı sıkıntısına kayıtsız kalmamamak gerek dedı.bugun surduk gercekten mest oldu bızımkı...bılgılerınıze :)

çook geçmiş olsun sinemcim. gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum bu kadar şey ama umarım bir şey çıkmaz. popodaki çatlak da sanırım ıkınmakdan olmuş, kıyamam.tez zamanda geçsin inş.canm.

1 ayda kucaga alıstı desene..umarım kalmaz...

maşallah canımm belizime gece uykusu çook onemli.

ay aynen evde kalınca da farklı zevkler oluşuyo :)))))

ya ben kendime makarna salata yapacam açım yaaaaaaaaaaaaa....kocam olmadıgı günlerde böleee sefil oluyom işte

hadi kızım aç kalma sen de git ye çabuk.
ben de senin gibi yapıyorum ama hiç iyi diil.

๒คl๒öςєğเ๓;11776340 .!.:
:))))
aynen şöle yemegimi yiyip mutfagımı toplayıp cayımı cerezimi aalıp tv izlemek en büyük hobim :)))

heheh tek ben deelmişim oh bee :))))))))))

hoşgeldin hüsniye :)

çiğdem kim gamze :)?

eneeeeeeeeeee yoluciiim seni tutmayın beniiii :))))))))))))))))
çiğdem artık sensin seni yicem yaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))

bide akıllı duran bi çoccuuuumuz olsa ne güzel ama bizimkisi Beliz gibi degil.yaramazalsanaalsanasmile
maşallah de gııyyzzz nazar edecen yavrımaaa :)))))))

hahahahaa bende öle yaparım küserim kaççak delik aratırım barışmaya geldimi bi kez daha saldırırım sonra oda küserse ağlarım hemen dayanamaz gelir heheheheeeee :)))))))))))))
hele şimdi kendi kendime baarmaya başlıyom çocuğa bağırıyom sanıyo hemen koşup barışıyo :))))))))))))))
halbuki ben çocuuma asla kıymam onu düşünemiyo kalasımmmm :)))))))))))))))))))))))

bu arada utu deyınce bısey daha hatırladım.bıde adam camaırları bebek deterjanıyla yıkamanın gereksız oldugunu dusunuyomus.o deterjanlar tamamen tıcarı dedı.eger bebekte alerjı varsa sabun tozu onerıyolarmıs.ama yoksa az deterjan bol sdurulamalı bı program tercıh edın yeter dedı.sadece sızınkılerle degıl ayrı yıkamanız yeterlı dıyo.utu ıcınde bol vaktınız varssa yapın.tercıh meselesı.bı faydası yok dedı.kesınlıkle hıjyene bı katkısı yok dıyo adam. zaten bız normal deterjanla yıkıyodukda.utuyude bırakcam.ben ıkna oldum gıbı ama ne bıleyım...sız ne dersınız;???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…