:))))ayyyy akşama yaprak dökümü var en büyük zevkim kucağımda pc yanımda çay ve çiğdemmm bide o dizi açık olsun bööööleeee ohh yayılayıımm :))))
işte insan evde kala kala zevkleride böyle şeyler olmaya başlıyo ne yazıkki :))
tahminen sütün yetiyomu peki Emsal
ayyyy akşama yaprak dökümü var en büyük zevkim kucağımda pc yanımda çay ve çiğdemmm bide o dizi açık olsun bööööleeee ohh yayılayıımm :))))
yetmiyo canım niye diyeceksin çünkü sağdıgım zaman en fazla 90 çıkıyor oda sık değil
70 ml. kesin ama sence o yetermi ????
sinemcim inşaalh bi problem çıkmaz tatlım ya doruğunda iştahı artar acaba vitamin verseniz nasıl olur hani olur ya iştah açan vitaminler
canım dualarımız seninle ve oğlunla ama sen neden bu kadar abarttın olayı niye bu kadar taktın anlamadım ki doruk öyle düşük kilolu bi bebek değil ki yazık değilmi canım hem sana hem ona bak benim kızımda 6800 gr. ki genelde herkezin bebeği 3 aşagı 5 yukarı aynı bak bu saat oldu kızım daha ağzına mama koymadı dilini bile sürmedi her gün böyle
araştırma hastanelerrinden zaten illalllaahh diyorum ben dorugun beslenmesinide yazmıştın hemen hemen tüm bebekler o kadar yiyordu bence çok pimpirikli davranıyorsun
poposundaki çatlak için çok .çok geçmiş olsun kazbızlık sorunumu vardı kii canım
canım hoşgeldin..
okumuştuk dünde hayatım yazdıklarını gözümüzden kaçtı diye düşünme lütfen... ama elde bebekler olunca bi yazıyoruz bi yazamıyoruz kaynamıştır istemeden belki kusura bakma canım..
işallah doruğun bişiyi yoktur.... kıyamam ona ben o ağladıkça sen iyice üzülüp dağılmışsındır tabi haklı olarak...
insa yavrusuna hiç kıyamıyo hiç..
ama yinede şunu düşün canım eğer bişiy varsa enazından tedavi edilicek ve çocuğun gelişimi için en doğru yol tekrar çizilicek... poposundaki sorunda en kısa zamanda geçer işallah kuzumun yaa.. biz o illeti koca insanken çekemiyoruz da gitmiş onu bulmuş yaa....
ama işaallaaahh bişiy yoktur yinede dualarımız tabiiki seninle ve masum yavrunla nolursun üzülme sıkıldıkça gel burda konuşalım rahatlarsın biraz.....:1hug:
sinemcim dorugumuz dainşallah bişi çıkmıycak cnm içini ferah tut o yaramazlıgından yemiyodur...
ne anldım gıı bn dot gobekten bahsedıombilmiyorumkismileevettttt bende öylee didim anladın sen onu :))))
herşey bir arada maşallahh suphanallahh
kıssımmmmm kızuom ama baakkkkkk saydırıp durma şurda yediğini yaptıgını
sütlüyüz herhalde azda olsa hepimiz :))))
günamıza giriyon memem şişcek Allah muhafazaklava: klava:
ben senı bılım klbını de tabı pamugum:)ohhh hamaratım beniiiiimmmm :)
şekerim sen biliin ben yorulma dşye dediydim :))
ama sen bu haraketi yanlış adama yapıyosun hakkatende yapmış olabilir
şaka yaaa kızım seni boşucak adamın alnını garışlarım ben yaaa kolaydı öyleeeeee!!!
çok ince bi insansınız şekerim ailecek hastanızız:))))
sınemcım burda cogu bebek ıstahsz aslında ama sen yıne de bı arstırt bklım ıns temız cıkr hersey de yaramazlıktan yemıodr dualarım senınle:Saruboceq:merhaba kızlar........sanırım dün yazdıklarımı pek gören olmadı mafoldumben
bastan anlatayımmı...dorugun ınatcı ıstahsızlıgı kabızlıgı ve kılo alamayısı sebebıyle bı fakulte hastanesıne basvurmaya karar verdık.doktorların elınde deneme tahtasına donmustu oglusum.gercı unıversıte hastanelerınede elını verınce kolunu kaptırıyosun ama en azından guvenılır dıye dusunduk.kuzumu dıdık dıdık ıncelıcekler sanırım.bugun kan verdık.8 tup...oyle cok agladıkı anlatamam..............kalbım sızladı.sesı kısıldı yavrumun.........neyse tahlıl sonucları cıkınca tekrar goruscekmısız hocayla.bu arada beslenme duzenı degıscek, bagırsak fılmı cekılcek.bıde yarın cocuk cerrahı gorcekmıs.cunku poposunda catlak olusmus.
ıste boyle.dualarınızı ıstıyorum.esırgemeyın nolur........
gecmısı okuyım.herkes nasıl bı bakıyım
yani bence yetmez doymasına bi seferde 70 ml süt ama eger aglamıyosa aclıktan vede kilo alımı iyiyse dert etme cnm.cokacimcoook
merhaba kızlar........sanırım dün yazdıklarımı pek gören olmadı mafoldumben
bastan anlatayımmı...dorugun ınatcı ıstahsızlıgı kabızlıgı ve kılo alamayısı sebebıyle bı fakulte hastanesıne basvurmaya karar verdık.doktorların elınde deneme tahtasına donmustu oglusum.gercı unıversıte hastanelerınede elını verınce kolunu kaptırıyosun ama en azından guvenılır dıye dusunduk.kuzumu dıdık dıdık ıncelıcekler sanırım.bugun kan verdık.8 tup...oyle cok agladıkı anlatamam..............kalbım sızladı.sesı kısıldı yavrumun.........neyse tahlıl sonucları cıkınca tekrar goruscekmısız hocayla.bu arada beslenme duzenı degıscek, bagırsak fılmı cekılcek.bıde yarın cocuk cerrahı gorcekmıs.cunku poposunda catlak olusmus.
ıste boyle.dualarınızı ıstıyorum.esırgemeyın nolur........
gecmısı okuyım.herkes nasıl bı bakıyım
tubacım çok şükür bu gün daha iyi ama sanırım alışkanlıkları kalacak gibi :)))
zeynepcimm getirmiş kadar oldun çok canım cicim demek isterdim ama diyemiyorum direk olsaydıda yeseydim diyorum yada hadi kap getir diyorum hemennnnn :)))))))))))
özlem muhteöelen dr.dasın benide o dedigin allerjiyle bağlamaya çalıştı ama ben kızdım çok ne olursa olsun ona bağlı kalmam dorukla esra nın durumu aynı bize söylenenler aynı takmıyorum artık onu bir kez daha görüşmemeyi umuyorum :))))
tubacım valla belizde bi düzen yok.....
bazen 5 saat uyuyo bazende yarım saat... ama nolursa olsun uyusada uyumasada maşallah gece uykusu tık demiyo.....
10-12 arası uyuyo ve sabah en erken 6 gibi kalkıp emiyo uyuyo ve böyle 2 saatte bir emerek 10 yada 12 ye kadar filan uyuyo...
ayyyy akşama yaprak dökümü var en büyük zevkim kucağımda pc yanımda çay ve çiğdemmm bide o dizi açık olsun bööööleeee ohh yayılayıımm :))))
ya ben kendime makarna salata yapacam açım yaaaaaaaaaaaaa....kocam olmadıgı günlerde böleee sefil oluyom işte
๒คl๒öςєğเ๓;11776340 .!.::))))
aynen şöle yemegimi yiyip mutfagımı toplayıp cayımı cerezimi aalıp tv izlemek en büyük hobim :)))
hoşgeldin hüsniye :)
çiğdem kim gamze :)?
maşallah de gııyyzzz nazar edecen yavrımaaa :)))))))bide akıllı duran bi çoccuuuumuz olsa ne güzel ama bizimkisi Beliz gibi degil.yaramazalsanaalsanasmile
ne anldım gıı bn dot gobekten bahsedıombilmiyorumkismile
ben senı bılım klbını de tabı pamugum:)
heruf geldı tık demedık daha.konsmıcm ıstesempatiksalakcinni
sınemcım burda cogu bebek ıstahsz aslında ama sen yıne de bı arstırt bklım ıns temız cıkr hersey de yaramazlıktan yemıodr dualarım senınle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?