gökşenede bişiler oldu anlamadım çok uykusu var ama uyuyamıyo şu an oyun da oynamıyo acab dişinden miki ?? şimdi çorba yapıcam bakalım yicekmi?
bende makarna salatası yapıcam canım çekti :))
hüsniye ütüleri bitirdinmi şimdi bende gökşen izin verirse ütüsünü yapıcam bi sepet bekliyo
canım benim yaaa.Benim şeker tatlı krizlerim geçti ama hala mübarek öküz gibi yiyorumEmzirmiyorum da aynen popo olarak geri dönüyor bana.62 ile hamile kalmıştım sanırım asla bi daha öyle olamıycam:))))hahahahaaaa şekerim onu bi geççen bana yetişemessiiiinnnn mümkün deeeell :)))))))))))))
riciderim ulaşabileceğin hedeflere göz dikk :)))))))
ama bende öleyim yaa dolap kapaklarını felan yicem yakında yaaa...
enson dün atlar gibi kesmeşeker yiyodum yaaaaaaaaa sonum nereye gidiyo beniiimm :))))))
aman hepiniz fıstıksınız
anne olduk ya daha 2 sene de ancak toparlar bu vücut kendini
boşverin :)))))))) benim gibiiii
az önce sütüm artsın diye
1 lt su içtim
2 bardak emzirme çayı içtim
1 kase kabuklu badem yedim
1 paket petibör ve hurma da masada duruyor girip çıkıp yemek üzere akannehir:kedi:sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
çook geçmiş olsun sinemcim. gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum bu kadar şey ama umarım bir şey çıkmaz. popodaki çatlak da sanırım ıkınmakdan olmuş, kıyamam.tez zamanda geçsin inş.canm.
tubacım cok tesekkurler.bende cok celıskıde kaldım ama yaptırmazsakda suphemız olcaktı.basladık bı kere.hayır olsun ınsallah..
bu arada canım gecenlerde bebıslerın yenı foyolarna bakıyodum facedekı albumlerde o sırada pek mızmızdı oglum bızım gelın defne su ıle senın guzel kızın defnecıgımızı karıstırıp doruun defnesı gıbı yazmısım.özür dılerım.ama solemeden edemıcem kızımızın yuz hatları ve cıldı ne kadar guzel.masallahhhhhhhhhhhhh
haklısın canım.bılıyorum.bıde işin bu boyutu var ama napalım artık cok suphede kaldık.sagolsidocum Allah ım yardım etsin ne diyeyeim ki ama inan çoğu aynı
bizde prof.a gidiyoruz ama hiç böyle bişey demedi sen yinede çok takma
Raabim şifa versin ama oğlunu delik deşik edip kobay olarak kullandırma kendilerina araştırma olsun diye doç.ler prof.lar yeni yeni şeyleri deneyecek bebek arıyorlar
kendini inşallahh boşyere yıpratmış olursun da dorukta bişey çıkmaz dualarımız sizinle
bu arada ben zaten omo baby ile yıkıyodum çünkü diğerleri lekeleri çıkarmıyo
memnunmusun anım ya omo babyden.bendemı alsamkı?
sinemcim çok geçmiş olsun umarım derdine derman olurlar.
sagol hılalcım.nasıl mınıcıgın???
estafurullah zeynocum o ne demek öyleee.. :)gamze beni ni yiyon gı :))
çiğdem çekirdek mi yoğsam ben çok cahil kaldım bu konuda bilmiyorumkismile
sidocum Allah ım yardım etsin ne diyeyeim ki ama inan çoğu aynı
bizde prof.a gidiyoruz ama hiç böyle bişey demedi sen yinede çok takma
Raabim şifa versin ama oğlunu delik deşik edip kobay olarak kullandırma kendilerina araştırma olsun diye doç.ler prof.lar yeni yeni şeyleri deneyecek bebek arıyorlar
kendini inşallahh boşyere yıpratmış olursun da dorukta bişey çıkmaz dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?