2009 Eylül Anneleri

offffffff ben de bi ara el atıcam ütüye ama akşam akşam hiç cnm istemiyo

ben ütüsüz giydiremiom vaktimde var sayılır bide kişisel olsrak be şahsen kırış kırış bişi giymem pek oyüzden kızımda ütülü şeyelr giysin istiyom :)

sidocum Allah ım yardım etsin ne diyeyeim ki ama inan çoğu aynı
bizde prof.a gidiyoruz ama hiç böyle bişey demedi sen yinede çok takma
Raabim şifa versin ama oğlunu delik deşik edip kobay olarak kullandırma kendilerina araştırma olsun diye doç.ler prof.lar yeni yeni şeyleri deneyecek bebek arıyorlar
kendini inşallahh boşyere yıpratmış olursun da dorukta bişey çıkmaz dualarımız sizinle

canım benim yaaa.Benim şeker tatlı krizlerim geçti ama hala mübarek öküz gibi yiyorumEmzirmiyorum da aynen popo olarak geri dönüyor bana.62 ile hamile kalmıştım sanırım asla bi daha öyle olamıycam:))))

Canım benim ben kendi adıma olsam olsam kabuklu fıstık olurum.Hani içini açınca 2 tane çıkıyor ya.Benden de iki fıstık çıkar yani.
Bu arada afiyet şeker bal olsun

memnunmusun anım ya omo babyden.bendemı alsamkı?

sagol hılalcım.nasıl mınıcıgın???[/QUOTE]

canım benim bebeğim dün akşamdan beri mızmız.Arada kulağını da kaşıyor.Diş desem ağzında kızarıklık da yok kulağı mı ağrıyor acaba bilemiyorum.Sürekli kucakta gezmek istiyor.Koluma yatırıp evde turluyoruz o da ayaklarını sallıyor kendini salıncakta sanıyor galiba sıpa.Kollarım koptu taşımaktan.
Omo baby ben doğumdan beri kullanıyorum alerji falan da yapmadı.Yumuşatıcı da yumoş baby kullanıyorum ama çok az koyuyorum.

herkese merhaba...
gül canım çok çok geçmiş olsun kıyamam bebişe canım 8 tüp ne demek ya kanını bitirmişler ya iyi dayanmışsın canım az sabret yarın güneş öyle bir doğacak ki hanenize bugünleri düşünmiyceksiniz bile yaramazlığından yapıyordur muhakkak...çatlak konusuna gelince fazla yemiyor o yüzden olmustur bepanten iyi geliyor dene istersen inşallah bebiş iyi olucak yarına güzel haberler seni bekliyor emin ol sadece dua et yarın mübarek gün duaların kabul olur umarım arkadaşım benim...
Dualarım Hep bebişinle olucak...

gamze beni ni yiyon gı :))

çiğdem çekirdek mi yoğsam ben çok cahil kaldım bu konuda bilmiyorumkismile
estafurullah zeynocum o ne demek öyleee.. :)
evet şekerim biz izmirliler çiğdem derizdee çekirdek derlermiş başka yerlerde :))))

evet yaa bencede.... deterjan artıkları çok fazla kalıyomuş çamaşırlarda ve bebeğin onu solumaması gerekiyomuş.... bide ticari olsa hepside aynı olacak olsa bebek deterjanlarıda leke vs bırakmaz ben aynı olduunu düşünmüyorum..... yani bizimde 3. doktorumuz ama hiçbiriside böyle şeyler söylemedi....
vede evet bizde iki günlükken hastaneye yattık beliz için ama hemen kaçtım dayanamadım yaptıklarına yaaaaa halada vicdan azabı çekiyorum neden götürdüm diye....
ama herkesin kendi tercihi fazla bişiy demek istemiyorum herkesin bakış açısı iç rahatlığı başka....
işallah yavruyu fazla hırpalamadan bi sonuç elde ederlerde bu durum biter...

ben eymenın kıyafetlerını 2 aydr falan utulemıyorum.dr um d SINEMINKI GIBI SOYLEDI.CAPS LOCKA BASMISIM SORRY.ay zaten gunde 4-5 kere ust bas degstırıyoruz ek gıda kuma bılmm ne bı de onları bosa utulemeyeyım dedım dr ole soledıkten snra zaten 60 ta yıkanıo bısecık klmıodr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…