2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlar
ali dogdugundan beri en zor gecelerimi geciriyorum birkac gecedir
resmen uyumuyor cocuk yaaa
daha dogrusu uyuyor ama o kadar cok uyaniyor ki uyumuyor sayilir
niye boyle oldu anlamadim aksam 7 de yatip sabah 5 te sut icmek icin uyanan cocuk nerdeeee
simdi saat 10 dan itibaren 2 saatte bir saat 3 ten sonra da saatte bir uyaniyor sabah 6 dan sonra ise neredeyse hic uyumuyor
o kadar kotuyum ki
bu gece saat 2 bucukta bir uyandi ama nasil agliyor hic bir turlu susturamadim
kucagima aliyorum gezdiriyorum meme veriyorum yok yok yarim saat surekli agladi tabi bende agladim
en son biraz emdi rahatladi uyudu
ise baslamama da az kaldi allahim nolur bu cocuk tekrar eskisi gibi uyusun

sizler nasilsiniz
simdi bunu yaziyorum ama yine takip edemicem
esim bilgisayara bi geccek aksama kadar poooooffff

gunaydnn canımmmmm nolmuş alişe böyleee acba nzarmı değd kuzuyaa... vlla ben alışkinım urumlarbzimk halaa sat başı kalkıyor ebruu en fazla 2 saatte br uyanıyor?? dzenimizhiççç oladıı kii( sen nasılsın dicem ama böyle bir gecenin ardınan tahmin edebiliyrum nasıl olugunu....

.öncelikle herkese günaydın ve Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun inş... Allah'ım bu güzel günde dualrımızı kabul etsin.. AMinnn..

Huysuz80 cnm bi ara bizde öyleydik ne oldugunu anlayamıyosun herşeyi tam ama uyumuyr bu bi süreç diyelim geccek sabır ağlayarak uyanma bazen bizdede oluyor susmuor kesinlikle ben şöyle anladım uykusunu alamadığı için ağlıyor... Çok zor saat başı kalkmak yaa bilirim .. Biz şuan Allah nazarlardan korusun iyiyiz...

Gecen gece bende rahatsızlık oldugu için kızkardeşim geldi bize kendisi daha bekar D o gece ben kalkamıcaktım emzirmeye ve o ilgilenecekti bana sadece emzirmeye geitrecekti... Kalktıgını tabi hep duyuyorum poyraz saat başı uyandı hatda yarım saatde bir nerdeyse artık kardeşim off yaa offf dedi:)) Dayanamadım kalktım aldım kucagıma kardeşim diyoki bu ne yaa zırt pırt uyanıyo deli oldum ben çocuk mocuk yapmam ama ne güldük eşimle :)) Yani teyzesini deli etti bizim sıpa :)) Öbür gece teyzesi başka odaya kaçtı :))

günaydın kandiliniz mübarek olsun ne oluyor bu çocuklara benim uslu oğlum dün gece saat başı kalktı uyumadı sanırım dişten bu huysuzluklarr bizimkininde kafası elleri çok sıcaktı ateşini ölçtüm normal çıktı calpol verdim o bile fayda etmedi

benden de uykusuz bir günaydın
sadece 3 ve 6 da kalkan çocuk bu gece yarım saatte bir uyandı
gözümü açamıyorum yaaa
neden böyle oldu hiçbişey anlamadım
bi de sırıtıyo yüzüme bakıp bakıp

pötibör , hayırlı teskereler kardeşine..

fflizz geçmiş olsunn ateş en korktugum şey..

ya ne çok kaynatıyosunuz hızınıza yetişmek mümkün değill... benmi çok yavaşım sizmi çok hızlı :)))

neyse benimki uyandı ben kaçarr.

demek ki her bebek böle olduğuna göre normal bir süreç ama alışık olmayınca çok zor geliyo

Günaydınlar , hayırlı kandilller...

Öncelikle bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah...

Sinemcim canım çok geçmiş olsun umarım doruğun hiçbir şeyi yoktur tahlilleriniz temiz çıkar bu mübarek günde dualarımız doruğumuzla.. Dün yazdığını görmemişim şekerim geçmişi okumadığım için. Bu arada demek karışıklık oldu Defneleri karıştırdın:)) Bende benim kız başı bağlı derken , doruk paşa damadımdır derken senin yazıını görünce şaşırdım:))Sonra da yasemin'in oğluyla kerttim kızımı alan kaçıran olur neme lazım başında beyi olsun diye:))) Ee ne olcek şimdik:))
Ebrucum ahhh canım yaa herşey yoluna girdi derken yine mi başa sardınız umarım geçici bir dönemdir de sen işe başlayana kadar aliş yine eki halini alır çünkü çalışırken uykusuzluk kadar insanı yıpratan birşey yok.
Elacım seninde kardeşine hayırlı teskereler tez zamanda bitirir gelir inş.

ilk diş alttan mı çıkar üstenmi böle bişi varmı benimkinin üst damağı sertleşmiş herkes önce alttan çıkar dişi diyo

Günaydın kızlar.
kandiliniz mubarek olsun.
Rabbim nazarlardan korusun ama benim kız gece 11 den beri uyuyo :)
hepiniz gece nöbetteymişsiniz.
benimnkinin de daha yeni oturdu uyku düzeni.
yoksa bilen biliyodur sabahın 5ine kadar uyutmak için çabaladıgım günler olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…