2009 Eylül Anneleri

canım benim bizede dr ek gıdaya geçin dedi bende tam 5 ayı dolsun diye bekliyorum elimize verdiği kağıtda 200ml suya 3 tatlı kaşığı pirinç unu 6 ölçekte mama ilavesi atın yazıyordu önce pirinç ununu pişirin sonra devam sütünü ekleyin yazıyordu sonra ılıyınca bebeğe yedirin vs vs...

Gülaycım kızı da şimdiden kokoşlaştırıyorsun heralde :)) Bu arada dün ayakkabı aldın mı ben daha sonra giremedim , ben her gün önünden geçiyorum bir kere dikkatimi çekmemişti indirim olduğu ,sen sööleyince baktım :))

Efe yoğurdu çok seviyor , ama içine muz ezince daha düzel oluyor bir de öyle dene canım ...gerçi bende doktora gidince iştah açıcı bişeyler sorucam , resmen ağzını kilitliyor zorla yediyoruz her şeyi ama yediriyoruz bir şekilde yoğurdu ve elma suyunu sorunsuz yiyor sadece .

Biz görmemişin oğlu olanlardan oluyos sanırım sempatiksalakcinni Dileği korkutma , Defneyle efeyi kerttik , söz verdim ben rahat bırakıcam onları :lepi:

๒คl๒öςєğเ๓;11784829 .!.:
artistt :)

a.o.ç. sütüyle tabi güzel olur :))
aoç ne gıııı
ay dımı ya dıdem koymustu ya durunun fotolarını fırfırlı bıkınıyle cok ttlı oluolar.yaz gelsın dımı gulay yaa.bn de küççücük bi mayo alıcam eymene yururken popişinin arasına kıscak bole poponun yarısı dısarda pytak paytak kafada sapkayla yurucek oyy yaz gelsınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

elaaaaaaa allah kavustursunn kızz hayırlı teskerelerrrrrrrrr
saol fatoşcum balım bocugum

ben yoğurtlarımı devam sütü ıle yapıyorum kızlar tas gibi falan olmuyor. ama alituna çok guzel yıyor benım için onemlı olan o oldugundan takmıyorum. süt henuz kullanmak ıstemıyorum

hyrrrrrrrrrrrr malazgıtteyım aramız 10 dk mış neden gıttın burdannnn:gitme:

Atatürk orman çiftliği sütü canım. Sen benim yazdığımı gördünmü.

herkes pirinç ununu pişiriptemi yapıyo ben hazır olanlardan yapıyorum suyla karıştırılandan pişirilen daha mı iyi

ben yoğurtlarımı devam sütü ıle yapıyorum kızlar tas gibi falan olmuyor. ama alituna çok guzel yıyor benım için onemlı olan o oldugundan takmıyorum. süt henuz kullanmak ıstemıyorum

Ben onu sormuştum doktora canım , aoç ile yapabilirsin süt mayalandığında ve peynir olduğunda alerjik riski kalkıyormuş ortadan , ama tabi senin tercihin ... Bir de ben bazen labne peyniri karıştırıyorum oda güzel oluyor .

Ekim annelerine bir bakayım dedim 361 sayfa yazmışlar bu durumda biz çokmu geveze oluyoruz. Ne dersiniz??

yok fılızcım aynı sey.senınkı bebek pırınc unu galıba dımı

evet milupanın varya ondan suyla karıştırıp yapıyorum

ya geçen halam geldi torunu var 6 aylık ek gıdaya başlamışlar ve çocuğa un kavurup veriyolarmış tereyağında un kavurmuş kızına vermiş oda suyla karıştırıp yediriyomuş nasıl kızdım halama dedim yesin diyo unun ne faydası var ya hangi devirde yaşıyoz varlıklarıda iyi hemen kızını aradım verme un dedim pirinç unu ver bebek sütü ver dedim diyoki mamanın içinde neler var onuda bilmiyoruz sonra undan vazgeçirdim ama inşallah vermiyodur.

günaydın geveze hatunlar.. herkezin kandili mübarek olsun ellerinizden öperiz kızımla napıosunuz bakalım... ya benim cadı habire huy değiştirio dün görümceme gittik akşam allahım feryad figan ağladı kıpkırmızı oldu nefesi kesildi ağlamaktan patlıycak hale geldi.. babası hemen aldı dışarı çıkardı görümcemde peşinden allah tan dışarda biraz alıştıda halasına sonra eve girdi.. ya ne kadar fenalar yaa..

bızım dr 1. tercıh anne sütü ama tutturdum dıyen duymadım dedı
2. tercıh devam sütü. buda pek tutmaz dedi
3. tercıh pastorıze sut dedı. bu tuttar ama oldukı tutmadı son tercıh bakkal yoğurdu dedı. bunuda çok tercıh etmeyız ama son care dedi

filizcim milupanın sütlü pirinçlisi var oda aynı sanırım sadece suyla hazırlanıyor bize verilen tarifte inek sütü 1 yaşına kadar yasak o yüzden devam sütü 6 ölçek yazıyor...
bende ptesiden ihtibaren deniycem kızlar ya bugün hassas baskülde bebişi tarttım 150gr daha almış yani yarına kadar toplamda 350 gr almış olucak ek gıdaya geçsemmi.dr götürdüğümde 200gr almıştı sadece yada baskülü yanlış dr,un iki ayrı yere götürüyoruz çünkü biri dr diğeri hemşire ikisininde tartıları farklı olabilirmi?

ciddimisin inanmıyorum ya bu çağda((Allah,ım ya nasıl kıyıyorlar bebeğe hani durumları iyi olmasa anlıycam ama yazık dimi yavruma bir sürü klava:şey var undan daha yararlı sebze versinler yada meyve aman ya bizmi çok kıymet veriyoruz onlarmı daha az değer veriyor anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…