saol teyzesi.oglumu kacıracak olan kızlara duyuruluır yanında anasını da kabul edıolarsa o zaman belllki olabülür bız daha yasemınle rkadar cagdas dusuneıoruz bu konudasırnaşık şey(her ne kadar kaynanama ogluna cok duskun dıye kızsam da ben de mı ole olcam ne)
aoç ne gıııı๒คl๒öςєğเ๓;11784829 .!.:artistt :)
a.o.ç. sütüyle tabi güzel olur :))
ay dımı ya dıdem koymustu ya durunun fotolarını fırfırlı bıkınıyle cok ttlı oluolar.yaz gelsın dımı gulay yaa.bn de küççücük bi mayo alıcam eymene yururken popişinin arasına kıscak bole poponun yarısı dısarda pytak paytak kafada sapkayla yurucek oyy yaz gelsınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2özlemcim ben 180 cc ye çay kaşığı derken aslında bebek kaşıkları var ya onunla dolu dolu koydum..... aşağı yukarı çay kaşığı kadar gibi o dada... ama 120 cc likte yaptım ona da dolu dolu bebek kaşığıyla koydum, ikiside taş gibi oldu... aslında ölçücü çok farketmiyor.... 180 cc yede 120 cc yede aynı koydum yoğurdu ikisi de çok güzel tuttu, önemli olan sütün sıcaklığı sanırım... bu arada geçmiş olsun, benim kızım da bir ara çok az alıyordu kiloyu, sütüm olduğunu sanıyordum ama akşamları azalıyormuş malesef... ben havuç için hipp organik havuç püresi kullanıyorum canım... tadı çok güzel... ama rüzgar yine de yemiyor o ayrı...
elacım ne güzel çıkmış yerim oğluşunu. ben de kıza mothercareden kırmızı üzerine beyaz puantiyeli güneş gözlüğü alacam yaz için.... bir de kırmızı fırfırlı bikinisini... babamızın pek hoşuna gitmedi ama, sanırım kıskandı bizimki kızını şimdiden....
saol fatoşcum balım bocugumelaaaaaaa allah kavustursunn kızz hayırlı teskerelerrrrrrrrr
BEn havucu cam rendede püre haline getiriyorum yoğurduna katarak yediriyorum çokta seviyor.. Muhalebiyide suyla yapıyorum sonra mama katıyorum. Çok fazla tok tutuyor çocuk açıkmak bilmiyor. Bu nedenle fazla yedirmiyorum muhallebiyi.
Ela ben erdim galiba senin hep muşta olduğunu düşünüp duruyordum. Hakketende öyleymiş. Ben Muşun bulanık ilçesinde doğdum. Çocukluğumda orda geçti. Sen muş merkezdesin sanırım.
aoç ne gıııı
ay dımı ya dıdem koymustu ya durunun fotolarını fırfırlı bıkınıyle cok ttlı oluolar.yaz gelsın dımı gulay yaa.bn de küççücük bi mayo alıcam eymene yururken popişinin arasına kıscak bole poponun yarısı dısarda pytak paytak kafada sapkayla yurucek oyy yaz gelsınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2
saol fatoşcum balım bocugum
herkes pirinç ununu pişiriptemi yapıyo ben hazır olanlardan yapıyorum suyla karıştırılandan pişirilen daha mı iyi
ben yoğurtlarımı devam sütü ıle yapıyorum kızlar tas gibi falan olmuyor. ama alituna çok guzel yıyor benım için onemlı olan o oldugundan takmıyorum. süt henuz kullanmak ıstemıyorum
Biz görmemişin oğlu olanlardan oluyos sanırım sempatiksalakcinni Dileği korkutma , Defneyle efeyi kerttik , söz verdim ben rahat bırakıcam onları :lepi:
yok fılızcım aynı sey.senınkı bebek pırınc unu galıba dımı
hyrrrrrrrrrrrr malazgıtteyım aramız 10 dk mış neden gıttın burdannnn:gitme:
Ben onu sormuştum doktora canım , aoç ile yapabilirsin süt mayalandığında ve peynir olduğunda alerjik riski kalkıyormuş ortadan , ama tabi senin tercihin ... Bir de ben bazen labne peyniri karıştırıyorum oda güzel oluyor .
herkes pirinç ununu pişiriptemi yapıyo ben hazır olanlardan yapıyorum suyla karıştırılandan pişirilen daha mı iyi
evet milupanın varya ondan suyla karıştırıp yapıyorum
ya geçen halam geldi torunu var 6 aylık ek gıdaya başlamışlar ve çocuğa un kavurup veriyolarmış tereyağında un kavurmuş kızına vermiş oda suyla karıştırıp yediriyomuş nasıl kızdım halama dedim yesin diyo unun ne faydası var ya hangi devirde yaşıyoz varlıklarıda iyi hemen kızını aradım verme un dedim pirinç unu ver bebek sütü ver dedim diyoki mamanın içinde neler var onuda bilmiyoruz sonra undan vazgeçirdim ama inşallah vermiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?