2009 Eylül Anneleri

Meryemcim zaten önce bol bol sebze çorbası yapıcas , sonra yoğurt ve tahıllara geçicez , sadece sebze çorbasına bazen irmik koyabilirsin ben genelde koyuyorum ,önümüzde ki hafta pirinç eklicem , ve sebze türünü değiştirebilirsin , ben bugün içine labne koy dedim mesela kremalı gibi oluyormuş, bazen bir iki tatlı kaşığı yoğurt ve zeytinyağı ...

Ben ütüden ,ve çamaşır katlayı asmaktan nefret ederim klozet fırçalamayı tercih ederim yane...

selam hatunlar.. herkesin kandili kutlu olsun. özgeye deçokk geçmişlar kısacık geçmişe göz attım ama yarım kladı.. varmı başka önemli mezvuu

Selam kızlar. Annemdende duyduğunuz üzere yatak döşek yatıyoruz kızımla. Beni arayan Meryemime, Nihalime ve Baharıma çok tşk ederim. Şimdi aldım haberinizi. Dozer çarpmış gibiyim resmen. Ezgi benden daha kuvvetli maşallah yani o kadar diim kaydirigubbakcemile3. ışte bende haberler böyle. ınş. herkes iyidir. Çok fazla kalamıcam. Ezgi mızıklamalarda. Hepinizi öptüm. Gene gelmeye çalışırım.

yasemın bende sebzeler eklıyorum gercı sımdılık sadece brokolı ekledım:) pirinç her corbada var.,rmik için gereksiz kılo yapar dedı. bewnde koymadım hiç.

özgecim çok gecmıs olsun. Allah şifalar versın

Kilo olayını bilemem canım , ama irmik besleyici bir tahıl olduğu için ve içinde vitamin artı yüksek B vitamini olduğu için hem de çok ince olduğu için ben tercih ettim,ama önümüzde ki hafta kırık prinç de eklicem çorbasına ..

gecmis olsun canim

ben bugun havuçve patates haşladım azcıkda pırasa kattım ezdim azda zyağ ekledim bakalım yicekmi birazdan denicezz... ne yapcam diye biraz kafamız karışıyo ama bişiler buluyoz

Özgecim çok geçmiş olsun kıyamam size ya, inşallah çabucak atlatırsınız...

Yasemincim irmik gluten içerdiği için bazı bebeklerde alerjiye neden olabiliyormuş dikkat et canımcım.

bnce asıl pırınc kılo ypr meryem ya
gecen tv de dr ırmıgın ne kdr fydalı ldugundan bhsedıodu bebelere

Tamam hanımlar bundan sonra pirinçle yapayım çorbalarımı , zaten bu hafta güme gitti hazır çorba içiyor , cumartesi günü evde püre yedirmeyi denicem .. Buharda pişiricim var ,eğer püre yerse süper olur ...Artık dişleri de var sayılır :))

balkabagı bende var kayınvalıde tarladan toplayıp getırmıstı. deneyelım:)
irmik konudunda haklı olabılırsınız. dr ıkısınıde kullanabılırsın ama ben pirinç tercih edıyorum dedı. arada koyarım ırmıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…