2009 Eylül Anneleri

sağolun çok yaşlandı hastaydı hep yatıyodu ( çok kötü yaşlılık yolun sonu gibi.. onunla ne günler yaşamıştım köyde bir film şeridi gibi geldi gitti herşey gözümün önünden ben büyüdüm çocugumm oldu o çok yaşlandı yogun bakımda dedem öldü zaten bazen hayatın gercekleriyle yüz yüze gelmek beni çok üzüyor ..zaten ne zamandır görmüyorumdum belkide artık hiç göremicem (((( bu yaz köye gitcektim bebeğimide alıp ama .....

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin hayat güzel olduğu kadar acıı

ah canım yaaaa. Allahım sağlık versin anneanneciğine. insanın hakkaten gözünde canlanıveriyor o yaşananlar. sanki o insanlar hep orda aynı şekilde varlar gibi oluyor.
Ben geeeeeeeeeeldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance::sm_cool:
hoşgeldin canım. hayırlı olsun 5. ayınız.

evtt ffliz hayat işte kimi doğarken kimileri ( Allah gecinden versin ) ölüyor ....

bende anneannemi evlenmeden önce ansızın kaybettin yarım saat içinde evinde vefat etti. şimdi düşünüyorum ne çok isterdin düğünümü görsün senesinde nişanım oldu düğünüm şimdide bebeğim olsaydı neler yapartdıı amannnnn zor acı duygular bunlar inşallah kurtulur bu mübarek günde allah yardım etsin

baharcım sagol inşallah guzel olur, kızım dün itabarı ile artık yatakta ve oyun halısında fırıldak gibi bi o yana bi bu yana donuyooo.
dun doktor kontrolumuz vardı yawrum yine az kilo almış ki bi fiil emzirmeme ragmen yaşıtlarından 800 gr azmış ama boyumuz ve başcevremiz iyi.
Bu arada
sabah 10 da meyve
12de sebze çorbası
4te yogurt
21'de muhallebi verdi
zaten 3,5 saate bir emziiriyordum ee şimdi bu ek gıdalarda girince hangi saatte ne verecem ne zaman mamma vercem emzirecem anlamadım ben?? bilgisi olan varsa soylesin yahuu bende gidim dr verdigi çorba tarifini bulup size yazayım

( anneannem yogun bakımdaymış annem memelkeete gidiyo
çok geçmiş olsun canım kısa sürede iyileşir inşallah

yasemin ben irmiğin bebekler için çok faydalı olduğunu ve zeka gelişimine etkisi olduğunu okumuştum bi yerde pirinçten daha faydalı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim bence dönüşümlü olarak bi irmikli bi pirinçli pişirsen daha iyi

çok geçmiş olsun canım ahhhhh ah bizde çok fenayız mafoldumben

sudeyonca rabbım sıfa versın canım benım.omur yaslılıkla bıcılmıo ıns daha nıce nıce seneler yasar saglıgına kavusup..bu kandıl gunu dualarımız onunla..

betul
hg canım nbr ela nasıl nıe hıc gelmıosun ya sen topıge.?

balkabagının tam mevsımı kızlar ben kendımıze yapardım corbasını harıka olurdu eymene daha denemedım bı denım bakım sevıcekmı anası bayılır cunku

slm kızlar öncelikle özgecim sana ve kuzuna geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsiniz.
eminecim ananene çok geçmiş olsun acil şifalar versin şu mübarek günde
herkesin mevlid kandili mübarek olsun.

ay özgeö gelmıs de gtmıs yetısemedım kuzum.kıyamma sana ben hele ezgıme hıc.o kucucuk bedenı nası savasıo mıkroplarla anasından guclu kızım benım.bır an onece ıyıesın ıns anacgın sana da kızına ıyı bakar hemencık toparlasınız ıns özgem gecmıs olsun

Sebze çorbası temel maddeler 1.hafta: 1patates, 1havuç, 1çorba kaşıgı pirinç/irmik 1/2litre su orta ateşte pişir, blenderdan geçir ve limon ekle

2.hafta: yukarıdaki gibi hazırla,5,6 yaprak maydonoz ama mikser yok ezilip pütürlü verilecek
3.hafta: aynı karışım üzerine mevsim sebzeleri hergun yenisi ilave edilecek( ıspanak 5 yaprak, enginar 1/4,1/2 yaprak, semizotu 5-6 yaprak domates)
6.ayda: çorbaya 1çay kaşıgı ayçicek yagı veya margarin. Kırmızı mercimek ilavesi yanında zaman zaman gaz yapmıyorsa bezelye,patlican taze fasulye..

Elacım sagol adaşın iyi ama bu aralar çok kucakçı oldu. gunduzleri 30-45dk uyuyor kucagıma alınca 1-1,5 saate tamamlıyor uykusunu eh 30dk içinde de biraz iş biraz keyf yapıyorum.

Bu arada benim kuzu akşam 7.30 da uyuyor ama dr çok erken dedi yahu

Ela hayırlı teskereler kardeŞıne...
Sudeyonca elden ayaktan dÜŞmeden rabbım Şıfasını verır ınŞallah anneannenn
[ı]herkese hayırlı kandıller[/ı]

canım benim annelik ve bebek bakımı kitabımda patlıcanı 1 yaşına kadar vermeyin yazıyodu amaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…