sağolun çok yaşlandı hastaydı hep yatıyodu( çok kötü yaşlılık yolun sonu gibi.. onunla ne günler yaşamıştım köyde bir film şeridi gibi geldi gitti herşey gözümün önünden ben büyüdüm çocugumm oldu o çok yaşlandı yogun bakımda dedem öldü zaten bazen hayatın gercekleriyle yüz yüze gelmek beni çok üzüyor ..zaten ne zamandır görmüyorumdum belkide artık hiç göremicem (((( bu yaz köye gitcektim bebeğimide alıp ama .....
ah canım yaaaa. Allahım sağlık versin anneanneciğine. insanın hakkaten gözünde canlanıveriyor o yaşananlar. sanki o insanlar hep orda aynı şekilde varlar gibi oluyor.sağolun çok yaşlandı hastaydı hep yatıyodu( çok kötü yaşlılık yolun sonu gibi.. onunla ne günler yaşamıştım köyde bir film şeridi gibi geldi gitti herşey gözümün önünden ben büyüdüm çocugumm oldu o çok yaşlandı yogun bakımda dedem öldü zaten bazen hayatın gercekleriyle yüz yüze gelmek beni çok üzüyor ..zaten ne zamandır görmüyorumdum belkide artık hiç göremicem (((( bu yaz köye gitcektim bebeğimide alıp ama .....
hoşgeldin canım. hayırlı olsun 5. ayınız.Ben geeeeeeeeeeldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance::sm_cool:
evtt ffliz hayat işte kimi doğarken kimileri ( Allah gecinden versin ) ölüyor ....
çok geçmiş olsun canım kısa sürede iyileşir inşallah( anneannem yogun bakımdaymış annem memelkeete gidiyo
yasemin ben irmiğin bebekler için çok faydalı olduğunu ve zeka gelişimine etkisi olduğunu okumuştum bi yerde pirinçten daha faydalı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim bence dönüşümlü olarak bi irmikli bi pirinçli pişirsen daha iyiTamam hanımlar bundan sonra pirinçle yapayım çorbalarımı , zaten bu hafta güme gitti hazır çorba içiyor , cumartesi günü evde püre yedirmeyi denicem .. Buharda pişiricim var ,eğer püre yerse süper olur ...Artık dişleri de var sayılır :))
Selam kızlar. Annemdende duyduğunuz üzere yatak döşek yatıyoruz kızımla. Beni arayan Meryemime, Nihalime ve Baharıma çok tşk ederim. Şimdi aldım haberinizi. Dozer çarpmış gibiyim resmen. Ezgi benden daha kuvvetli maşallah yani o kadar diim kaydirigubbakcemile3. İşte bende haberler böyle. İnş. herkes iyidir. Çok fazla kalamıcam. Ezgi mızıklamalarda. Hepinizi öptüm. Gene gelmeye çalışırım.
Sebze çorbası temel maddeler 1.hafta: 1patates, 1havuç, 1çorba kaşıgı pirinç/irmik 1/2litre su orta ateşte pişir, blenderdan geçir ve limon ekle
2.hafta: yukarıdaki gibi hazırla,5,6 yaprak maydonoz ama mikser yok ezilip pütürlü verilecek
3.hafta: aynı karışım üzerine mevsim sebzeleri hergun yenisi ilave edilecek( ıspanak 5 yaprak, enginar 1/4,1/2 yaprak, semizotu 5-6 yaprak domates)
6.ayda: çorbaya 1çay kaşıgı ayçicek yagı veya margarin. Kırmızı mercimek ilavesi yanında zaman zaman gaz yapmıyorsa bezelye,patlican taze fasulye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?