2009 Eylül Anneleri

ya sevındım guzel yer olduguna bahar ya gercı askerhele acemılıkte ıcerı tıkılı amaolsun:)

bız de akıka kurbanı kestık allah kabul etsın ıns.ama ben 7 yaşa kdr dıye bıluıorum.

güzel yer canım babam çok rahat etmişti orda. için rahat olsun. Tez zamanda tezkeresini alsın inş.

mehtap dunku yemklerden cook az yendı bugun onları yıcez canım bnm

gorumcem ılahıyatcı benım,erkek cocuk ıcın tek kurban oldugunu soyledı

ela tövbe tövbe güldürdün beni yaaaa. çocukları sebze çorbasındaki brokolinin gazından sakınırken ha.... ay tövbe Yarabbim :) sen çok yaşa emi.

dün ne vardı maksat fikir edinmek :) pırasamıydı :)cokacimcoook
hee pırasa ama sen yesıl mercımek yapsempatiksalakcinni
ela tövbe tövbe güldürdün beni yaaaa. çocukları sebze çorbasındaki brokolinin gazından sakınırken ha.... ay tövbe Yarabbim :) sen çok yaşa emi.

yalan mı ha yalan mı yalan mılaelaelaelaelae

ben saç mevzusunu bilmiyordum ama , akikayı biz bir tane kestik , Allah kabul ederse ikinciyi kesmedik, hepsinide dağıttık ...
Saçı söylersem oğlumun saçları gün geçtikçe dökülüyor kesmeye kalmaycak yavrumun saçları ...

Ela özlü sözün beni can evimden vurdu , vermezdim veremezdim tövbe tanrıma. ..

canım biz 3315 kg 50cm dogduk dun kontrolde kilo:6170 boy:63 baş:42,5 bugune kadar tek anne sutu verdim ama artık yetmiyoo

ya solemıstım daha once buraya gelın gelırken esım mutfak kucuk sıgmaz dedıgınden bulasık mak mı getırmemıstım.ama kafamı hele cocuk olunca nerelere vuracagımı bılemedım.dusunebılıomusunz o kadr bulasıgı bunca zamn bu yaramaz eymenle hep elımde yıkdım artık gına geldı esıme dedım gtırt su makınamı o da bugun geldı suan sucu baglıyo.oh be cok sukur.ama gurultuden uyanmasın kuzum dıye fön mak.acık kafam ondan da agrıyo olabilüüükafamçokkarıştı

Betülcüm maşallah kızına , ne güzel uyuyormuş ööle benim sıpa 22,30 da yatarsa iyi , sonra sabah 6,30 açıyor gözlerini gün içinde de toplasan 2,5 saat uyuyordur bölük pörçük .

valla canım iyi sabretmişin bana makinediki bulaşıkları yenleştirmek zor gelirken seni hiiiiiiiiç düşünemiyom valla
ben de recime girdim ilk önce ekmeği kestim çünkü aşırı ekmek yiyomuşum onu farkettim.

açımmmmmmmcokacimcoook.
kılo ıstemıyorum ama delıler gıbı yemk sonra def gıbı gerılıp camışlar gıbı ytmak ıstıyommafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…