ya sevındım guzel yer olduguna bahar ya gercı askerhele acemılıkte ıcerı tıkılı amaolsun:)
bız de akıka kurbanı kestık allah kabul etsın ıns.ama ben 7 yaşa kdr dıye bıluıorum.
güzel yer canım babam çok rahat etmişti orda. için rahat olsun. Tez zamanda tezkeresini alsın inş.
mehtap dunku yemklerden cook az yendı bugun onları yıcez canım bnm
gorumcem ılahıyatcı benım,erkek cocuk ıcın tek kurban oldugunu soyledı
hee pırasa ama sen yesıl mercımek yapsempatiksalakcinnidün ne vardı maksat fikir edinmek :) pırasamıydı :)cokacimcoook
ela tövbe tövbe güldürdün beni yaaaa. çocukları sebze çorbasındaki brokolinin gazından sakınırken ha.... ay tövbe Yarabbim :) sen çok yaşa emi.
canım aslında 4cü aydan sonra kilo alımları düşüyormuş kaç gr aldı ki ?benimki doğduğunda 3650gr dı.şimdi boy 65 kafa 43 kilo 6750...olmazsa beraber başlıyalım ek gıdaya ...bide tek anne sütümü verdin
ya solemıstım daha once buraya gelın gelırken esım mutfak kucuk sıgmaz dedıgınden bulasık mak mı getırmemıstım.ama kafamı hele cocuk olunca nerelere vuracagımı bılemedım.dusunebılıomusunz o kadr bulasıgı bunca zamn bu yaramaz eymenle hep elımde yıkdım artık gına geldı esıme dedım gtırt su makınamı o da bugun geldı suan sucu baglıyo.oh be cok sukur.ama gurultuden uyanmasın kuzum dıye fön mak.acık kafam ondan da agrıyo olabilüüükafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?