bilmiyourm canım yaa bu listeyi doktorum kendi hazırlamış..
doğduğunda kesecek kadar saçı varmıydı benim oğluşlar hep kel doğdular biras saç vardı ama onlarda kesilmeyecek kadar kısaydı şimdide döktü yeni başladı çıkarmayaa
eşimde araştırdı baya bazıları hepsi bazıları bir tutam diyi.7 gün içindemi ne verilcekmiş sonra vazgeçtik.
hadiiii... cahilim ben cahil :)))baharcım sacın hepsi değil bir tutamı kadar altın:) biz doğardogmaz verdık:)
bilecikte babam öğretmenlik yapmıştı osmaneli de. güzel yerler sevindim canım.ay ınanamıyorum eymenın 1 hftalık uykusu bu masallah dıeyım eloşa:)
saol canım bılecıke gıttı:gitme:
ben esıme bunu soledım ama fakıre verılırmıs demedım de anneye verlır dedım.ama eymen kabakkaydirigubbakcemile3
hadis mi. haydaaaa...evet baharım aslında adet değil de hadislerde var ama kıyamadık ya.
sağol elacım valla ablamın kızında saçı yok ısrarla topla da kasım annelerine nispet yapam dedi...
evet ya ama benimkinin öndekiler uzadı tenten gibi oldu :)annemde ölee sölüyodu baharcım allahtan alidede kaandada fazla saç yok kaydirigubbakcemile3
o kastedılen bır tutam saçın agırlıgı yoksa sırf altın vermk ıcı cocugu sıfıra vurdurup sacını tartamayız ya.hehhe
akika kurbanı 7 yaşa kadar kesiliyor canım. babanem demişti. biz daha kesemedik malesef.7 gun içinde hem akika kurbanı kesılır hemde o verılır dıye bılıyorum bende
Canım benim senin ebişle benim bebik hemen hemen aynı benimki 27 eylül doğumlu...bizde dr kontrolüne gittik az dedi ek gıda önerdi senin bebişin kilosu kaç?benimki ozaman 6600 dü 150gr daha almış
6190 kg canım 7 olması gerekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?