2009 Eylül Anneleri

saol mehtapcım

betul bu bebeklerın hepsı boyle emın ol bn de tum gun kucagımda tasıyorum.senınkı gıbı 7.30da uyumuyo da gece de boyleyız 10-10.30a kdr.ama ela gercekten cok erkn ytıomus sabaha kdr uyuyo mu peki?bız dedıgım saatlerde yatmasına ragmen gece 10kere kalkıyoruz.sanırım kız bebekler uykuyu daha cok sevıolar ıstısna bebeklerharıç.sanslısın.gundz ıcın de az uyusun varsın gece rht uyutsun da .

mehtap,gül hoşgeldiniz kızlar size de hayırlı kandiller.
betülcüm canım ne güzel elamız dönmeyi iyice öğrenmiş. bak daha hareketli daha çevik oluyor çok kilolu olmayan bebikler. doktorunuz sorun görmemişse takma canım kafana. oyyy tam prenses ama senin kızın yaaaa...

betülcüm hoşgeldın canım.. valla bız sutlerı ustune verıyoruz:) zaten düzgün yemedıgınden onlarıda içiyor

canım 7.30 da yatıyor sabah 6.30 gibi kalkıyor. geceleri normalde 9 ve 11de emmeye kalkıyordu ama bu aralar 2.30 ve 5 gibi sabaha karşı emmek istiyor. akşam 9da uyanırsa 20-30dk uyanık kalıp geri uyuyoo.tabii misafir yoksa & biz evdeysek oluyoo bu..Gunduz daha çok uyuması için banyoyu gunduz yaptır dedi saat 1,20 de yaptırıp uyuttum hala uyuyor.

gül maşallah canım kuzuya. eşimin orda adettenmiş çocuğun ilk saçları kesilir ağırlığınca altın bir fakire verilirmiş. anammmm sizde olsa bu adet siz batmıştınız herhalde.

ay cok seker olmus kızların bıle bu kdr sacı yok:))

ela nasıl yapıyosun balkabağı çorbasını anlatırmısın bilmiyom ama cnm çekti

canım patates havuv ve balkabagını ufacık ufacık dogruyorum suda haslıyorum blanderden ecırıorum.sonra tencerede yagı kızdırıp ıcıne bunu ılave edıorum.tuzunu ve karabıberını de koyuyorum bır de bı tancık defne yapragı atıyorum kokulu oluo.
elacım askeremi gidiyo kardeşin allah kavuştursun canım
saol canım benııım

bilmiyourm canım yaa bu listeyi doktorum kendi hazırlamış..
sen verme patlıcanı canım
domates,patlıcan 1 yasına kdr yok dıe bılıorum bn de.nokotın ve allerjenlıgınden oturu.
evet elacım bende ölee biliyomm

betülcüm hoşgeldın canım.. valla bız sutlerı ustune verıyoruz:) zaten düzgün yemedıgınden onlarıda içiyor

doğru olanı yapıyosun meryemcim açken ek gıda verilip üstüne mutlaka emzirmek yada süt içirmek gerekiyomuş

ay ınanamıyorum eymenın 1 hftalık uykusu bu masallah dıeyım eloşa:)
ela kardeşin askere mi gidiyor canım. hangi şehir belli oldu mu? Allah kavuştursun.
saol canım bılecıke gıttı:gitme:

gül maşallah canım kuzuya. eşimin orda adettenmiş çocuğun ilk saçları kesilir ağırlığınca altın bir fakire verilirmiş. anammmm sizde olsa bu adet siz batmıştınız herhalde.
ben esıme bunu soledım ama fakıre verılırmıs demedım de anneye verlır dedım.ama eymen kabakkaydirigubbakcemile3

evet baharım aslında adet değil de hadislerde var ama kıyamadık ya.
sağol elacım valla ablamın kızında saçı yok ısrarla topla da kasım annelerine nispet yapam dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…