canım benim annelik ve bebek bakımı kitabımda patlıcanı 1 yaşına kadar vermeyin yazıyodu amaa:uhm:
ay cok seker olmus kızların bıle bu kdr sacı yok:))nasıl olmuş kızım ay oğlum..
http://img641.imageshack.us/img641/4209/resim216.jpg
ela nasıl yapıyosun balkabağı çorbasını anlatırmısın bilmiyom ama cnm çekti
saol canım benııımelacım askeremi gidiyo kardeşin allah kavuştursun canım
sen verme patlıcanı canımbilmiyourm canım yaa bu listeyi doktorum kendi hazırlamış..
evet elacım bende ölee biliyommdomates,patlıcan 1 yasına kdr yok dıe bılıorum bn de.nokotın ve allerjenlıgınden oturu.
betülcüm hoşgeldın canım.. valla bız sutlerı ustune verıyoruz:) zaten düzgün yemedıgınden onlarıda içiyor
ay ınanamıyorum eymenın 1 hftalık uykusu bu masallah dıeyım eloşa:)canım 7.30 da yatıyor sabah 6.30 gibi kalkıyor. geceleri normalde 9 ve 11de emmeye kalkıyordu ama bu aralar 2.30 ve 5 gibi sabaha karşı emmek istiyor. akşam 9da uyanırsa 20-30dk uyanık kalıp geri uyuyoo.tabii misafir yoksa & biz evdeysek oluyoo bu..Gunduz daha çok uyuması için banyoyu gunduz yaptır dedi saat 1,20 de yaptırıp uyuttum hala uyuyor.
saol canım bılecıke gıttı:gitme:ela kardeşin askere mi gidiyor canım. hangi şehir belli oldu mu? Allah kavuştursun.
ben esıme bunu soledım ama fakıre verılırmıs demedım de anneye verlır dedım.ama eymen kabakkaydirigubbakcemile3gül maşallah canım kuzuya. eşimin orda adettenmiş çocuğun ilk saçları kesilir ağırlığınca altın bir fakire verilirmiş. anammmm sizde olsa bu adet siz batmıştınız herhalde.
gül maşallah canım kuzuya. eşimin orda adettenmiş çocuğun ilk saçları kesilir ağırlığınca altın bir fakire verilirmiş. anammmm sizde olsa bu adet siz batmıştınız herhalde.
baharcım sacın hepsi değil bir tutamı kadar altın:) biz doğardogmaz verdık:)
baharcım sacın hepsi değil bir tutamı kadar altın:) biz doğardogmaz verdık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?