2009 Eylül Anneleri

๒คl๒öςєğเ๓;11795156 .!.:
baharım burnumuz pek akıyoo ondann öle diorum yoksa o benim balböceem.

yirim ben onun burnunu yirim yirim...

haydin ben kaçar. oğlumu daha bir çok özledim bugün nedense. Hayırlı akşamlar...

giderken bile imzasını bırakıyo yani :)))

Maşallah bebişine inşallah sağlıklı bir şekilde hem senin bebeğin hem benim bebeğim hemde tüm bebekler büyürler sorunsuz bir şekilde...bende tam 5 aylık olsun başlıycam az kaldı iki günümüz var sonra tam anlamıyla başlıycam valla ne iyi olur kilo alsalarhihoyyyt
Seninde ve aileninde kandili mübarek hayırlara vesile olsun canım benim...

herkese merhaba kızlaarr...
geçmişi okuya okya geldim kah işler kah burası derken yine bir gün bitti bile.... :)

öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun diyorum....
birbirimizin kalbinde olduğumuz gibi dualarındada olalım inşaallah....
Rabbimden bu mübarek günde hastalara şifa, dertlilere deva, başta evlatlarımıza kendimize ve tüm sevdiklerimize sağlık ve huzur diliyorum....
birde biraz zekeriya beyaz gibi olacak ama :) ölmüşlerimize birer fatiha okuyalım olur mu arkadaşlar...

bu arada SAD yani saniye arkadaşımızda hayırlı kandiller diliyor hepinize.....

şimdi okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarıyla:

eloşuummm kardeşin sağ salim gider gelir hayırlı teskereler alır inşaallahh....

eminecim Rabbim anneanneciğine şifalar versin inşaallah......

gül oğlanı ne yapmışsın öyle yerlere yattım gülmekten vee şeftali kafalı bir kızın anası olaraktaaaa kısknadığımı sölemek isterim :))))))))))

ayrıca özgecim ve miniş çileğine vede ececiğime çokk geçmiş olsunlar diliyorum Allahım hastalığın her türünden sakınsın hepimizi işallah...

yaseminciim sen nasılsın kuzun nasıll?
aslında geçmişi okudum filan derken akşam oldu... kii zaten gördüğüm kadarıyla öyle ortasına carrttadanak atlanacak bi muhabbette olmadıı :))))))))))))))

kızım sesi geliyodu içerden heralde uyandı dedim az sonra kbakıyım diyordum ses kesildi tekrar uyudu heralde
ne güzel :)

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim canlarım. ınş. atlatıcaz hemen. Sabah biraz moralim bozuldu. Ezgi 22 günde sadece 60 gr almış. Doktor şuan için önemli değil kilosu ayıyla uyumlu dedi ama takip edicekmişiz.

Buarada herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.

Eloşcum kardeşin askere gitmiş yeni okuyabildim. Allah hayırlı tezkereler nasip etsin cnm bnm. Allah kavuştursun.

Sudeyonca geçmiş olsun anneannene cnm. Allah şifasını versin.

Reyhan bebişine geçmiş olsun.

kimse yokmuş yahuuu bu gün hiç giremedim minik kuşum yüzünden
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin tüm dua ve dileklerini kabul eylesin inşallahh
özgecim çok çok geçmiş olsun sizeee Allah ım şifa versin
reyhancım seninde oğluna çok geçmiş olsun

vakit aşkı memnu vaktidir :))
bizimkiler maç izliyolar.
bende odamda izlicem ama görümcem var.
pufs

iyi geceler
herkese hayırlı kandiller bu gece bütün dualarımız kabul olsun:Saruboceq:

geçmişi okuyamadım ama özgenin mesajından okumuş kadar oldum kopya çekeyim

özgecim geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlanırsın ezgi içinde endişenme canım o ayagı agzına almak için baya çaba harcamıştır yakmıştır yediğini
elacım sız nasıl oldunuz cicim eymen ağa nasıl kardeşin için hayırlı teskereler canım su gibi geçsin zaman
eminecim annanene acil şifalar dilerim umarım ciddi bişey değildir
feslegen geçmiş olsun arkadasım yavruna

kızlar artık giremiyorum ben nete dogru düzgün off bu aralar yine toparlanamıyorum ne oldu bana hiçbişeye yetişmiyorm beceriksizleştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…