2009 Eylül Anneleri

günaydın tatlı anneler.
inşallah cok huzurlu birgün geciririz hepimiz. bebeişler mutlu anneler huzurlu olsun hep. (amin)

bilecik güzelmiş bak Elacım inşallah dagıtımda da güzel biryere gider.
hiçç dayanamam askerlereee ben yaaaaa ((

ela Allah kavuştursun hemencecik bitirip gelsin inşallah
benim de bi tanecik erkek kardeşim var tecilli şu an askerliği
ama daha gitmeden bile gittiğini düşündükçe bi fena oluyorum
zor bu işler zorr

kahvaltı hazırladım kendime kızım uyurken bişer yiyim.
2 dilim kepek ekmek :)))
dilek cok uzun bacım yarısını okudum aç karnımı doyurunca tamamını okuycam :)

Günaydın Millet ,

Elacım tatlım sağol valla benim en güzel günüm cuma artık ve oğlum gece çok güzel uyudu maşalllah ...
Akşam Çok güzel hareketler bumlara gittik çok eğlendim ama telefon önümde sürekli baka baka bir hal oldum biter bitmez de arkadaşlara iyi akşamlar demeden atladık arabaya , sanırım kısa vadede bir daha gece dışarı çıkmam aklım onda kaldı çok ...

Dilek yaptın yapacağını sabah sabah ağlattın beni mafoldumben Ama çok çok güzel bir yazı .

Elacım bu arada üzülme , Bilecik çok güzel bir gerçi ben şimdiden askerlik değince ağlıyorum ama sende alışırsın telde falan görüştükçe rahatlarsın inşallah .

Ben Efe nin mevlüdünde hoca , vatanımızı koruyan askerlerimize sağlık sıhhat ver yarabbim dediğinde kopmuştum , hüngür hüngür ağlamıştım ... Anne olmak hele de erkek annesi olmak beni daha duygusal yaptı ...

๒คl๒öςєğเ๓;11804398 .!.:
kahvaltı hazırladım kendime kızım uyurken bişer yiyim.
2 dilim kepek ekmek :)))
dilek cok uzun bacım yarısını okudum aç karnımı doyurunca tamamını okuycam :)

bende koca bir dilim pasta ve kandil simidi, yedim oh oh cokacimcoook

gercekten mı ıyı barı ya:gitme: saol kuzum
ciddiyim güzel bir yer sakın canını sıkma umarım dağıtımda da güzel bir yer çıkar ...genelde foça yada manisa çıkanlar zorlu askerlik yapıyorlar...
yediklerimizimi sayıyoruz
ben aç karnına 3 zeytin sonrasında bir büyük parça tam yağlı beyaz peynir bal ve yumurta bir dilim ekmek ama ekmeğin içini çıkartıyorum yanına çay ve birde koca bardak rezene

kızlar bişey sorucam eşimin iş arkadaşlarından birinin eşi doğum yapmış...bana doğum yaptıktan sonra 3 arkadaşının eşi birleşip bi kilo kuru pasta bide markasız meyve suyu getirmişlerdiDD
ben ne yapıyım göze gözmü yapayım yoksa bişeyler alayımmı? iş arkadaşları para birleştirip altın takılıcakmış eşime para ver sende katıl dedim bunun dışında ekstra yapmama gerek varmı

bitane kandil simiti bende yedim. simdide pişmanım susamlıydı çünki
Günaydın kızlar.
günaydın tatlım nasıl oldun ezgim nasıl?
eger biraz samimiyetiniz varsa bebegine bişeylerde alabilirsin canım.
ama onlar hakkaten ayıp etmişler.

Saolun kızlar. Gecemiz pek iyi geçmedi yine. Tıkandı durdu kuzum. Ben zaten malum kolum bile kalkmıyordu. Bunada şükür diyorum. ışlerde kaldı aklım. Geldim ofise. Biraz toparlayım belki giderim öğleden sonra.

Arwen ben böyle durumlarda kızarım :) ama yine de farkımı ortaya koyarım yani bence sen küçük te olsa bir şey alırsan yaptıklarının ne kadar ayıp olduğunu anlarlar ...

Canım benim tekrar geçmiş olsun , kuzum benim zaten masumlar ama hasta olunca daha da bir masum oluyorlar tez zamanda iyileşir inşallah .

evi süpürcem kızım uyanmadan onuda halledim.(süpürge smile)
sonrada komşumuz estetik oldu burnunu düzeltirdi ona gitcem gecmiş olsunmu demeliyim yeni burnun hayırlı olsun mu CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…