๒คl๒öςєğเ๓;11804398 .!.:kahvaltı hazırladım kendime kızım uyurken bişer yiyim.
2 dilim kepek ekmek :)))
dilek cok uzun bacım yarısını okudum aç karnımı doyurunca tamamını okuycam :)
ciddiyim güzel bir yer sakın canını sıkma umarım dağıtımda da güzel bir yer çıkar ...genelde foça yada manisa çıkanlar zorlu askerlik yapıyorlar...gercekten mı ıyı barı ya:gitme: saol kuzum
yediklerimizimi sayıyoruzbende koca bir dilim pasta ve kandil simidi, yedim oh oh cokacimcoook
Günaydın kızlar.
bitane kandil simiti bende yedim. simdide pişmanım susamlıydı çünkibende koca bir dilim pasta ve kandil simidi, yedim oh oh cokacimcoook
günaydın tatlım nasıl oldun ezgim nasıl?Günaydın kızlar.
eger biraz samimiyetiniz varsa bebegine bişeylerde alabilirsin canım.kızlar bişey sorucam eşimin iş arkadaşlarından birinin eşi doğum yapmış...bana doğum yaptıktan sonra 3 arkadaşının eşi birleşip bi kilo kuru pasta bide markasız meyve suyu getirmişlerdiDD
ben ne yapıyım göze gözmü yapayım yoksa bişeyler alayımmı? iş arkadaşları para birleştirip altın takılıcakmış eşime para ver sende katıl dedim bunun dışında ekstra yapmama gerek varmı
Saolun kızlar. Gecemiz pek iyi geçmedi yine. Tıkandı durdu kuzum. Ben zaten malum kolum bile kalkmıyordu. Bunada şükür diyorum. İşlerde kaldı aklım. Geldim ofise. Biraz toparlayım belki giderim öğleden sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?