2009 Eylül Anneleri

๒คl๒öςєğเ๓;11893602 .!.:
kimin kınası?
bende gelim beraber oynayaksositosositosositososito

elsene benim yerime gitseneeeee lütfeeeeeeeeeeeennnnnn yaaaaaaa :))
eşimin dayı kızı evlenio. anam bizde sezon açıldı yandık walla. haziranda görümcem sünnet yapıo ay sonunda abime kız istemeye gidilcek yaza başka bi nişan daha bakalım dökülmeye başlar davetyeler

yok sen gitmessen bende gitmem
el kadar bebeyle ne işim var kınada
sende gitme otur evde ütünü yapbayanssulusmile :)

elanın dün misafirleri vardı evle ilgilenıyo
saol canım cidden merak etmiştim.
topigin demirbaşı gibi ela yangında ilk kurtarılması gereken kişi :))

her 2 saatte bi insanın karnı acıkır mı ya..
iyiki bi dogum yaptım fil gibi yiyesim var.
önceden gün boyu bişey yemesem aklıma gelmezdi (

kızlar bulunduğunuz yerde real varsa size haberim var..

prima 4 ve 4+ bezler yani içinde 132 adet 32,90 tl idi..ben bir paket aldım..zaten yavaş yavaş prima 4 e geçtim ben...

milupa aptamil mama 15,90 tl 3 tl de kasa indirimi var....

duyrulur...

tam reklam oldu yani.. :)

Ay bir yandan güzel eğlence bol ama ben kendi açımdan düşününce bu göbekle hiç düğün nişan çekemem yani .

๒คl๒öςєğเ๓;11894000 .!.:
her 2 saatte bi insanın karnı acıkır mı ya..
iyiki bi dogum yaptım fil gibi yiyesim var.
önceden gün boyu bişey yemesem aklıma gelmezdi (

aynen yaaa..hatta şimdi bile atıştırıyorum...çok acıkıyorum..doğumdan sonra kilo vericeme üstüne 2 kilo aldım ben..

๒คl๒öςєğเ๓;11894249 .!.:
ben 5 kilooo aldımm ((((((((

aldığım kilo sorun değilde bende kocaman göbek var...4 aylık hamile gibiyim...dışarı cıkmak istemiyorm bu göbekle ..

canım aynı sorun bendede var.
dün dışarı cıkmıştım bi yakınımızın kızıda 45 gün önce dogum yapmış oda sezeryan
bana nisbet eder gibi ben 7 kilo aldım 7side gitti dogumda dedi.
göbegimde hiç kalmadı diye kaldırmış kabanını bana göbek gösteriyor.
yanlış anlama ama sen hala hamile gibisin dedi.
ordaa kızım hüsniye yol şunun sacını başını dedi içimden bi ses..

görümcemde ayın 16sında dogum yapcak belkide daha erken normal dogum ilki normalmişti.
35 kilo aldı :)))
bana sen cok şiştin diyordu
ALLAHın sopası yok öyle hemen sokup gözünü çıkartmıyo.
zamanla gösteriyor :)
ama cok mutluyum ohh iyi oldu.

bende 5 klo aldım doğum sonrası alınan kilolar zor gidermiş doğm yapınca bende inceciktim

kimsecikler konuşmuor
bende gidip cekirdek çitliycem kız uyurken azcıkda tv keyfi yapam :)
öptüm bacılar

Son düzenleme:
ya benlede bazen dalga geçen oluyor..hala hamilemisin diye..hatta büyük oğlum annemin karnında bir bebek daha var diyo..:)

benim oğlum uyumuyor yaaa....daha 5 dk önce uyuttum..yine uyandı. hep böyle bu çocuk yaaa...yere yatırıyorum dönüyor eli altta kalınca da ağlıyor..

selam kızlar bugn kontrolümüz vard ısabah yine 39.5 ti ateşimiz zorla indirdim yine sabaha kadae mücadele ettik doktorumuz bogazlarının geçtigini saglıklı oldugunu fakat ateşi düşmediginden 6igne daha verdi egerki 3günde bu ignelerde geçirmezse hastaneye yatırcakmış((( bu arada 4gündür 39.5 38.5 arasıydı ateşimiz igne oluyoduk hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…