oda da bırakmaya korkuom ya aklım içerde kalıo anakucağında da oturmak istemi ay gibi yapıo kendini illa yerlerde durcak şimdi zor zamanlar başlıo galiba
oohhhhh şimdi daha iyi düzelmiş site
ya kızlar bişi sorucam
ben hazır gıdalardan pek hoşlanmadığım için kızımın muhallebisini hep pirinçunuyla yapıyodum
dün dedim ki arada bir şu anne sütüyle yapılan milupadan yapayım da vitamin de olsun
aldım 7 tahıllı olanından
söylediği ölçülerde karıştırdım
(200ml ılık anne sütüne 3 yemek kaşığı)
ama bulamaç gibi bişi oldu
hiç muhallebi kıvamı falan olmadı
böyle mi oluyor yoksa ben yanlış bişe mi yaptım
evet hareketlendikçe daha da dikkatli olmak zorunda kalıcaz.. ben yere battaniye ve yorgandan yatak yaptım onun üstüne koyuyom rahar rahat dönüyo.. hem içimde daha rahat oluyo düşme korkusu olmuyo tavsiye ederim..
oohhhhh şimdi daha iyi düzelmiş site
ya kızlar bişi sorucam
ben hazır gıdalardan pek hoşlanmadığım için kızımın muhallebisini hep pirinçunuyla yapıyodum
dün dedim ki arada bir şu anne sütüyle yapılan milupadan yapayım da vitamin de olsun
aldım 7 tahıllı olanından
söylediği ölçülerde karıştırdım
(200ml ılık anne sütüne 3 yemek kaşığı)
ama bulamaç gibi bişi oldu
hiç muhallebi kıvamı falan olmadı
böyle mi oluyor yoksa ben yanlış bişe mi yaptım
hiç yapmadm canım bilmiyom.. ama bende aldım arada yaparım diye daha kısmet olmadı
canım ben irmikli olanı kullandım gayet kıvamlı idi üzerindeki tarife göre yaptıysan normaldir canım bize bazıları suyla bazıları dewam sütü ile hazırlanıo onu gözden kaçırmış olablirmiisn?
๒คl๒öςєğเ๓;11893219 .!.:hiç kimsecikler yok.
nihalcim nasılsın bacım?
anne sütü ya da devam sütüyle hazırlayın diyodu ben de anne sütüyle hazırladım
tam tarifteki kadar koydum tabi sonra kıvamlı olmayınca daha da fazlasını koydum yine de olmadı bilmiyorumkismile
canım sitenin şeklini şemalini rengini degiştirmişlerdi.sabah ne konuşulmuş yaa.nerden anladınız silindigini..
anne sütü ya da devam sütüyle hazırlayın diyodu ben de anne sütüyle hazırladım
tam tarifteki kadar koydum tabi sonra kıvamlı olmayınca daha da fazlasını koydum yine de olmadı bilmiyorumkismile
๒คl๒öςєğเ๓;11893459 .!.:benimkide uyuyor canım.
aynen bende dinleniyorum
ama cok şükür benim fazla işim yok
sabah 7 buçukda kaltım işlerimi yaptım hep.
hamaratmıyım ne :))
kimin kınası?maşallah sana :)) .. walla bende bi ton ütü var yemek yapılcak yarın kınamız var kuaföre gidilcek kaş bıyık operasyonu çanta hazırlancak oofff yanii offf
Ben tarife göre yapmıyorum , çok cıvık oluyor tarifteki haliyle ,ben baya muhallebi kıvamında yapoıyorum göz kararı , sonra zaten cıvıyor karıştırdıkça .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?