2009 Eylül Anneleri

Ben 23 kilo aldım , 20 kilosu gitti ama göbek kocaman duruyor yerinde ... Gerçi doğum öncesi kilomda baya vardı şu an 67 oldum 60 a düşersem süper olacak .

selam güzel hatunlarrrr.... keyifler nasıl...
klilo konuşuyonuz yine yaaa. bak atmaya meyilli makedonun tepesi siz de tuz biber olmayın huleyyyyn :) 25 kilo kadar aldım. şuan 7 kilo fazlam ve kocaman bir popom var

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam güzel hatunlarrrr.... keyifler nasıl...
klilo konuşuyonuz yine yaaa. bak atmaya meyilli makedonun tepesi siz de tuz biber olmayın huleyyyyn :) 25 kilo kadar aldım. şuan 7 kilo fazlam ve kocaman bir popom var

yawwwwwwwwww nezaman atmikiiiii senin tepenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende 30kg kadar aldim ve 10kg fazlam varrrrrrrrr

canım çok geçmiş olsun
boğazı iyileşmiş bu güzel haber ateşi de en kısa zamanda düşer inşallah
hastaneye yatmaya gerek kalmaz umarım
Allah acil şifalar versin :Saruboceq:

geçmiş olsun musyascım .inşallah hastaneye yatmasına gerke kalmaz.
bende eymenimi uyuttum yemek işine koyulacam öff bitmiyor ev kadının işleri
benim oğlanda diş çıkaracak galiba ishal oldu önceden kabızdı şimdi ishal bir orta yol bulamadık...

musyas,yasemin cnm ya çok geçmiş olsun senin kızda benimki gibi kuşun kanadından kapıyo hastalıgı...umarım bi an önce düzelirde yatmanıza gerek kalmaz...

yasemincim saol tatlım o senin güzelliğin ama fotolar önden ya benim fazlalıkları arkaya gizliyom :)
filiz benim de gram fazlam olmasa öyle rahat rahat konuşurdum walla

yasemincim saol tatlım o senin güzelliğin ama fotolar önden ya benim fazlalıkları arkaya gizliyom :)
filiz benim de gram fazlam olmasa öyle rahat rahat konuşurdum walla

olmazmı fazlalık bendede 5 kilo var 2.5 göbekte 2.5 basende :))))

benimki göbek yaaa...ya hep birlikte zayıflamaya mı başlasak bebişler de 6 ayını doldurur yakında....birbirimizden ilham alırız en azından ...:)

Musyas atlamışım , geçmiş olsun inşallah ateşi düşer ve iyileşir kuzucuğun ....

Ohooo Ela sen gelmişsin ama bakıyorum zayıflama tickerı yapmışsın ...

emzirmesem rejim yaparım ama emziriyorum zaten sütüm çok değil 1 yaşına kadar emsin diye yiyorum habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…