canım ben bilmiyorum ki yapıyorum olmuyo hatta kendi tickerimida kendim yapmadım :)
hdi nice aylara zeynepcim.. yaşlarınıda görürüz yaşlılıklarınıda inşallah... flower bilgilerini ver ben yapayım.. kusura bakma adını unuttum..
selam kızlar biz de bugün 6 aylık olduk.Akşama kutlama yapacağız.
Kaan 2 gündür çok mızmız geceleri de uyuyamıyor yavrum.Sürekli uyanıyor ve ağlıyor.Sanki dişleri kaşınıyor gibi ama ağzında kızarıklık falan da yok.Diş çıkarma belirtileri olabilir mi acaba?
selam kızlar biz de bugün 6 aylık olduk.Akşama kutlama yapacağız.
Kaan 2 gündür çok mızmız geceleri de uyuyamıyor yavrum.Sürekli uyanıyor ve ağlıyor.Sanki dişleri kaşınıyor gibi ama ağzında kızarıklık falan da yok.Diş çıkarma belirtileri olabilir mi acaba?
canım adım cansu çok sağol tatlım 01.09.2009 doğumlu adıda eylül kızımın yeterlimi tatlım
canım sürekli eli ağzındamı yani dişetleri kaşınıyomu canım kızarıklık olması şart değil diş çıkarıcaksada huysuzluk yapar şahsen ben 1 tane dişi çıktı kızımın ve beni mahvetti ne zor şeymiş ya şu diş olayı
http://lb1f.lilypie.com/wCHFp2.png bir bak bakalım beğenecekmisin
kızlar facedüğün fotomu koydum görmek isteyenler için müşerrefçim bak bakım şimdi yaşım büyük görünüyomu :)))
hüsniye dr um diş jelini çok fazla önermedi sen dr una sordunmu ?
ekliym seni :) cansu cum soyadın ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?