2009 Eylül Anneleri

hdi nice aylara zeynepcim.. yaşlarınıda görürüz yaşlılıklarınıda inşallah... flower bilgilerini ver ben yapayım.. kusura bakma adını unuttum..

selam kızlar biz de bugün 6 aylık olduk.Akşama kutlama yapacağız.
Kaan 2 gündür çok mızmız geceleri de uyuyamıyor yavrum.Sürekli uyanıyor ve ağlıyor.Sanki dişleri kaşınıyor gibi ama ağzında kızarıklık falan da yok.Diş çıkarma belirtileri olabilir mi acaba?

canım sürekli eli ağzındamı yani dişetleri kaşınıyomu canım kızarıklık olması şart değil diş çıkarıcaksada huysuzluk yapar şahsen ben 1 tane dişi çıktı kızımın ve beni mahvetti ne zor şeymiş ya şu diş olayı

canım olabilir gökşen de kızarıklık filan yokru elimi ağzına aldı bi baktım bişi batıyo sonra bi baktımki dişi çıkmış şimdi kaşığa tık tık ses çıkarıyo :) gökşende çok huysuz sürekli kucak istiyo bana o kadar bağımlı olduki nerdeyse wc birlikte gidicez ( bebişlerimiz aynı gün doğmuşlar bizde bugun pasta kesice maksat pasta yemek değilmi kaydirigubbakcemile3

yaaa offff.Bu daha ne kadar sürerki acaba 2 günde mahvetti beni.Gece rüyama girdi sabah olmuş bi bakıyorum Kaanın bütün dişleri çıkmış ve demekki boşuna değilmiş huysuzluğu hepsini birden çıkarmış yavrum diyorum.

kızlar facedüğün fotomu koydum görmek isteyenler için müşerrefçim bak bakım şimdi yaşım büyük görünüyomu :)))

gece ağlamalrı huysuzlukları eskiden yoksa dişten oluyomuş kızlar.. bade de öyleydi geceleri biz şimdi yatarken jel sürüyoz rahat yatıyo kuzum.. tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…