herkese selammm.... (hoş hiçkimse yok ama :))) )
her giren benden başka kimse yok yazmış.. valla şuan benden başka da kimse yok :)))
hattaaaaa 1 tanecik gulyabani bile yok... :)
ya kızlar dikkat ediyorum herkes bi serzenişte artık kimse buraya girmiyo filan diye ama....
son olanlara bakarsak...
ona buna zayıf görüp saldıranlar...sadece fikrini söleyene; ağzına geleni sayanlar...
olur olmaz bilmişlik taslayanlar, ahkam kesenler... gelip birbirini burdan kovanlar.... laf altından sözde(!) çaktırmadan buradaki insanları örnek vererek onlar üzerinden kendilerini övenler...???? (cevap vermiyorsam terbiyemdendir!!!! onuda belirteyim :) )
bence biraz özeleştiri yapma zamanı geldide geçiyor bile... bize accık hoşgörü lazım :)))
çünkü burası dağılıp gidecek bu güzel ortam bozulacak; ciddi bir düşüşe geçti ortam....
günde 75-100 sayfa basan topic bi bakıyosun 10 sayfa ancak gitmiş..... :) ??....
şimdi banada kızıp saldırmak isteyenlere çok hassas ve kırılgan ( 1,78 , 88 kg!! :))))))))))) ) olduğumu hatırlatır saygılarımı ve sevgilerimi sunarr amacımın kavga çıkarmak değil herkesin bi şapkasını önüne koyup düşünmesini istememdendir.. beni anlayacağınızı sunar dilekçemi kaymakamlığınıza arzederiiimm :))))))
hadin bakamm öptüm herkesleriii :)))
Bu cumartesi oğlumun yarı yaşını kutladık , küçük bir pasta aldık tabi pastayı ben yedim o ayrı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?