2009 Eylül Anneleri

herkese selammm.... (hoş hiçkimse yok ama :))) )
her giren benden başka kimse yok yazmış.. valla şuan benden başka da kimse yok :)))
hattaaaaa 1 tanecik gulyabani bile yok... :)

ya kızlar dikkat ediyorum herkes bi serzenişte artık kimse buraya girmiyo filan diye ama....
son olanlara bakarsak...
ona buna zayıf görüp saldıranlar...sadece fikrini söleyene; ağzına geleni sayanlar...
olur olmaz bilmişlik taslayanlar, ahkam kesenler... gelip birbirini burdan kovanlar.... laf altından sözde(!) çaktırmadan buradaki insanları örnek vererek onlar üzerinden kendilerini övenler...???? (cevap vermiyorsam terbiyemdendir!!!! onuda belirteyim :) )
bence biraz özeleştiri yapma zamanı geldide geçiyor bile... bize accık hoşgörü lazım :)))
çünkü burası dağılıp gidecek bu güzel ortam bozulacak; ciddi bir düşüşe geçti ortam....
günde 75-100 sayfa basan topic bi bakıyosun 10 sayfa ancak gitmiş..... :) ??....
şimdi banada kızıp saldırmak isteyenlere çok hassas ve kırılgan ( 1,78 , 88 kg!! :))))))))))) ) olduğumu hatırlatır saygılarımı ve sevgilerimi sunarr amacımın kavga çıkarmak değil herkesin bi şapkasını önüne koyup düşünmesini istememdendir.. beni anlayacağınızı sunar dilekçemi kaymakamlığınıza arzederiiimm :))))))

hadin bakamm öptüm herkesleriii :)))

artık karşılaşamıorus arkadaşım döktürmüşsün gene sempatiksalakcinni özledim seni bea

handancımm hoşgeldin bebem nerelerdesin kızım bi manisaya gittin gidiş o gidiş haa :)))
nerelerdesin bakalımm kuzu nasıll :)

kızlar ayrıca hepinizin, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun....
birer kadın olarak herzaman dimdik durabildiğimiz daha aydınlık yarınlarda da birlikte olmak dileğiyle....

bayanlar ggunaydınnnn
gamzecım dedıklerıne tam 10 puan verıyorumm ve eklemek ıstıorumm kendı adıma bunlara ek olarak bebışlerın toplu bı diş ve ek gıda eylemıne basladığını goruyorum buda bızım ıkı dakkalık boş zamanı yıne onlara ayırdıgımızı gosterıo sempatiksalakcinni
bu bebek hukumetı b eylemlerı ne zaman bıtırır bılmıom ama anne halkı olarak greve gıtmek ıstıorumm sloganımda " yasasın annelerın özgurlugu" olacak delikafadulden
saka bı yana gercekten ben zaman bulamıorum ya yemek hazırlıorum yada hanımı eylıyorum zaten benım uygun oldum zamandada sız uyuyo oluyosunuz maaleseffumarım bebışler buyuyecek ve bız yıne muhabbete donecez

bıde burda kadınlar gunu 3 martta kulanıo tun kadınlar toplanıp suşi yıyorlar sonrada dısko bar nereye ısterlerse gıdıp eglenıolar . 3 martta sokaklar hep bayan doluydu hıc erkek yoktu desem yerı super ktluyolar ımrendım valla

Tüm güzel annelere ve tatlı ötesi bebişere günaydın ömrünüz hayırlara vesile olsunnnnn....

ve ve ve....
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...

günaydın kıssslarr
çok şaşılacak bi durum doğrusu ama günün ilk günaydını benden :)))))
gamzecim tatlım söylediklerinin her kelimesine tek tek vede ayrı ayrı katılıyorum yazık oluyo bu topiğe çok bilmiş ukalaları hiç kaile almadan gelinmeli girilmeli aslında
özellerimiz ayrı tabii :)))))
unutmadan hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun

detttt ilk günaydını ben didimolumunekankayizsmilesaka biyana günaydın canım sabahldım bugün halen ayaktayız bakalım ne zaman uyuycak kızım...

Günaydın hanımlar ,
Hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun :))) ınşallah çabucak geçip giden bir hafta olur sorunsuz , telaşsız :)

günaydıınnnnnn
dünya kadınlar günü kutlu olsun
ya keşke hafta sonuna gelseydi de bugüne özel ev işlerini de erkekler yapsaydı minnoşlara da erkekler baksaydı
biz de kadınlar günümüzün tadını hakkıyla çıkarsaydık ( fazla mı feministçe oldu ki )

bu arada gamze ben de söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
bi de biliyosun yani ben burda çok fazla yazamayıp sürekli okuyan bir üyeyim
sayfalar çoğaldıkça "çok yazmışsınız okuyamıyorum" diye yakınmak bi yana sayfalar arttı öğrenecek bissürürü yeni şey çıktı diye sevinirdim
her girdiğimde en az son 50 sayfayı okurdum
ama şimdi aradan birkaç gün geçmiş bile olsa son bikaç sayfada bitiyo herşey
tabi bunda söylediğin kriterlerin yanında bebişlerin artık daha çok uğraştırması ve daha çok ilgi beklemesinin de payı büyük
umarım yine de eski günlere bir dönüş olur

gunydın kızlrrrrkaydirigubbakcemile2
dunya kdınlr gununuz kutlu olsun bklım.
ana gamza neler doktrmusun gıı ole doru seyler ama.topıgımızı yasatalım:içelim:

yasemıncım nıceyaslara canım.ohh ıyı etmısın yemkle ogunun yarı yas pastası ne datlı oluo dımı.bn de gtrmustum sefam olsun smdı yıyemezdım recımdeyım:))

günaydın yasemincim çok şükür iyi benimki. seninki nasıl? yarı yaşınız kutlu olsun. yaa insan cocuguna kendı pastasından bı tırnak ucu tattırır yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…