2009 Eylül Anneleri

kızlar bebişlerinizin gece uykuları bir düzene girdi mi. ben hala zombie gibiyim. yav bizde mi böyle acaba.? paylaşırsanız sevinirim. mesela gece besliyor musunuz ne kadar besliyorsunuz kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar. lütfen paylaşalım kızlar. herkese iyi akşamlar...

merhaba canım bizim uyku düzenimiz hep düzenliydi zaten:)) saat 10gibi yatıyo canım muhallebisini yiyip sonra ben 12.30gibi 150cc biberon mamasını yapıyorum uykusunda uyandırmadan onuda içiriyorum sonra sabah 9,30gibi kalkıyor canım.

selam kızlar
masallah zeynep diş cıkmıııs hayırlı olsuuun.
ebrucum bız daha sebzeye alışamadık ki pancar hiç duymadım ama kaka rengi dısında bi değişiklik yapmaz sanırım.kırmızılasabılır kakası.
ozgecım Allah yardımcın olsun sabır emi.
alperenede gecmiş olsun eminecim ya.
baharcım gelinine iyi bakcen sen bellii hee:)))
tubacım demek misafirlikler falan masallah.
kına işine gelince bence süper fikir.

bizde bugüm sadece aşı için istanbula geldik yarın dönüyoruz.aşıları olduk hemen paranox verdim herhangi kötü bi etkisi olmaz inşallah aşıların.hepatiti 1 ay sonra gel dedi ama yurtdısındayız diyince yaptı doktor.
maviekim handanla kapıda kocişlerin araba getirmesini beklerken karsılastık yaf dünya ne küçük:) o dedi bana kadınlar kulubunden dimi diye ne güzel yaf:))

gece beslenmesınde bizimki çok su içiyor ya kaloriferin üstüne koyuyorum ılık olsun diye.gece 3-4 kere kalkıyor içiyor.beslenme ise bazen anne sütü emiyor.yetmezse 120 cc kadar aptamil.

canım kızımın son iki haftadır güzel bi uyku düzeni vardı fakat son iki gündür bozuldu çünkü diş çıkarıyor o yüzden ağrısı var huysuz gece çok sık uyanıyo sabahta 6 da ayakta önceden geceleri kalkarsa emzirip geriye yatırıyodum yani doyurmak için uykusundan uyandırmadım hiç çünkü uyanırsa bi daha zor uyur akşam yatmadan emziryorum öncesinde muhallebi çorba filan artık ogün ne yapmıssam yedirip yatıyorum a.s

flower 85...senin bebiş 12 deki 150 cc içtigi mamayla 9 bucuga dek uyuyabiliyomu...maşallah...gece uynamıyomu hiç.

flower canım bizim en başından beri uyku düzenimiz bozuk. yavrum ağır kolikti o bitti derken diş çıkarmaya başladı. böyle böyle 6 ayı bulduk şimdi de başka bir sebepten mi yoksa alışkanlık mı bilmem hala gece uykumuz yok neredeyse 2 saate bir kalkar bazen emer bazen de sadece uyanır ,aslına bakarsan gündüz de uyumuyor pek.zor dalan çabuk uyanan bir bebiş. bilmem ki var mı benim gibiler.yoksa yalnız mıyım. Allah başka sıkıntı vermesin.

slm kızlar nasılsınız.
EYLÜLÜM bugün 6.ayını doldurdu.dile kolay yarım yaş.zaman ne cabuk geciyor.ama hamileyken o yatakta günler değil saatler gecmek bilmiyordu.şükürler olsun.
bugün kadınlar günü ile ilgili bir eğlenceye gittim.güzeldi eğlendim.ama anladımki yaz gelmeden ACıLEN zayıflamam gerekiyor.yakında spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.
geçmişi okuyamadım ama umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…