özlem senin diğer bi ypikte yazını okudum bacım senin o kadar çok kilon yok boyun kaç benim şu an 1.65 boyum kilomda 54 idare ediyruk benim sıkılaşamaya ihtiyacım var spor yapmam lazım
evetevet katılıyorum aynen ya kemiklerim genişledi benimdeşakkıdıcanım ona boşuna uğraşma çünkü doğum yapan kadının kemikleri genişler her kadında olur benimde dar pantüllerim artık oluyor malesef sebeb basende takılıp kalıyo çünkü kemiklerim genişledi kilo yok halbki orda çok fazla :)
çok şekersinboyu 1,70 benim 1,63 ama yemiyor gııı çok seçici hayatı boyunca 60 kiloyu görmemiş....hamur işi sevmez yağlı yemez aşırı salçalı yemez sebze yemez .yediklerini saysam daha kolay olur..onun yediğini benim sıkı rejimim düşün yaniii.
canım doğumdan sonra düzene girmesi zaman lıyormuş ben geçen ay çok azz oldum şimdi her hareketimde aşırı oluyorumkızlar bişi sorcam şimdi reglm 5 gün gecikti bu ay aşırı sütüm oldu çünkü süt kızımı da emzirince baya bi sütüm arttı sizce gecikmesinin nedeni bu olabilrişmi dah önce hiç gecikmiyodu da ?
sütün adetle bi ilgisi yok sanırım canım ya..ya benim de hep oüzenliydi ama geçen adetim bitmişti 3 gün sonra yine oldummmfisfisfis
valla eşimin yemeklerine gizlice tereyağı dolduruyorum en ağır yemekleri yapıyorum sevdiklerini tabe yanına koca iki dilim ekmek ve iki bardk kolakaydirigubbakcemile3ya adam ne yapyor o kadar şeyi anlamıyorum tık yok aynısempatiksalakcinniben kafayı yiycem artıközlemcim eşin çok uzun senin onun yanında zayıf kalman için ya bideri bi kemik kalıcan yada eşin bi 10 15 kilo alıcak seçim senin :)
e neden gecikti buka pekistress de yaıporum olmyo diye yoksa yine kist mi oldu acaba
ya özlem daha nerene kesiyon gııı.bırak kocan kilo alsın yoksam ebru şallı gibim olursun allah korusunlmaz:
ebru şallaıya ne olmuşki gül :))
hem o kadın güzelliğe ve vucuduna o kadar düşkünki etrafını görmüyo :)
özlem cim kist derken polikistik kist ler var böle adet olamıyosum bi müddet sonra patlıyo kendiliğinde bi kere olmuşltu bana yeni evlendiğimde 10 gün gecikmişti en son dr gittim kist vae dedi ertesi gün adet oldum :)
bu arada sen ne mühendisisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?